sofiaåkerlund

Hos Hanna och Egon

Publicerad 2010-02-12 11:27:02 i Allmänt

Nu har jag anlänt till Umeå och nu sitter jag hos Hanna och Egon. Inväntar Maja och sen blir det att gå på stan! :) Hoppas jag hittar nått jag kan ha på mig :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva annars, men jag uppdaterar kanske ikväll om jag har nått vettigt att dela med mig utav ;)

Our own homecoming girl

Publicerad 2010-02-05 18:39:32 i Allmänt

Igår kom våran kära Maja hem efter 2 veckor i umestan! Var riktigt kul att se henne! Och imorrn vankas det festligheter med mat och dricka! Kommer bli riktigt kul! Sen fyller damen år på söndag, heela 22 år! Så då önskade hon att jag gjorde middag imorrn! Ska bjuda främmandet på något riktigt gott! :) Idag när Maja skjutsade ut mig på byn hörde vi på låten Take a bow med Rihanna! Den är riktigt bra, har inte tänkt på det förut! Sen är hennes nya låt Russian Roulette riktigt bra!
Nästa helg blir det att hälsa på i umeå. Nu när man har lite pengar är det bäst att göra sånt :) Dessutom ska Hanna och Egon ha inflyttningsfest, vilket jag ser fram emot! :P Om jag kan ska jag åka ner redan torsdag också åker jag hem söndag! :)

Nä, nu ska jag mysa med Tha Boj! ;)


Shoes

Publicerad 2010-02-04 15:22:10 i

Det verkligen kliar i mina fingrar! Ska jag eller ska jag inte?




Bild lånad från Have2Have.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela