sofiaåkerlund

promenadsko

Publicerad 2011-04-29 21:40:36 i Allmänt

Har ju tänkt skriva om mina easytone promenadskor sen jag köpte dom och varje gång har jag glömt bort det! Men nu såg jag att Emma var sugen på såna och då tänkte jag slå slag i saken och skriva om dom! :)
Jag var verkligen skeptisk över dessa skor måste jag säga, men kom mig ändå för att köpa dom! Det första med dom här skorna är att dom är såå sköna att gå i! Har alltid fått skavsår av alla skor, men aldrig av dessa! Jag fick enorm träningsvärk på rumpan någon vecka efter. Men jag tror det är ganska individuellt hur fort det tar och så.. Men jag tycker dom är jättebra, jättesköna och jag är riktigt nöjd med dom! :)

Ny phone!

Publicerad 2011-04-28 13:31:55 i Allmänt

Min mobil håller på ge upp så jag har bestämt mig för att köpa en ny mobil! Det är ju så kul med nya grejor! :) Hade bestämt mig för en iphone 5, fast den kommer inte ut nu. Men då upptäckte jag denna mobil: HTC Incredible S! Somitra och jag letade den till henne, men nu har jag fallit för den själv! Haha! :P Så jag tror det blir att köpa en sån till helgen när vi far till stan! Kuuuul! :D



Hej!

Publicerad 2011-04-26 21:37:53 i Allmänt

Har inte haft det minsta sug av att skriva här under påsken! Har haft en riktigt bra påsk, fastän jag inte visste vad vi skulle pyssla med ;) Blev att vi for till mamma och mickes stuga torsdag-fredag sedan drog vi hemåt och spånade på kvällen! Blev att vi drog på afterskin i kåbban och sedan hem där vi skulle grilla och dricka lite. Men ändrade planer :) När vi kom till byn hade Okey pizzeria öppet så vi käkade där och sedan blev det inge mer fest, haha! Men det var ganska skönt för på lördagen fixade vi chaffis och for till kåbban och stannade hela kvällen! :) Så jag har haft riktigt trevligt i påsk!
Nu ska jag fixa inför Big Brother!

7.30

Publicerad 2011-04-20 10:05:04 i Allmänt

Heeej!
Känns som jag varit vaken jättelänge! Klev upp kl 7.30 då jag hade tvättid 8.00, startade en tvätt sen for jag på konsum och handlade och sedan på bibblan. Kände mig som en tant som stod och väntade på att konsum skulle öppna, men bättre det än att komma när det är jättemycket folk på affären! :) Har också hunnit spilla pannkakssmet i ugnen så den har jag rengjort riktigt ren! Ska hänga lite tvätt, sen dammtorka, skura och rensa avloppet! Jag känner att det här är en riktig ta-tag-i-saker dag :) Skönt att ha gjort bort det före vi far bort så det inte är det första man måste göra när man kommer hem. Ska jobba ikväll så vi far till stugan imorrn när jag slutar passet. Kommer bli så skönt att göra något annat! :D

Påsk!

Publicerad 2011-04-19 21:02:45 i Allmänt

Nu är det ju påsklov för många, men mitt börjar torsdag kväll till måndag kväll! Kommer bli några härliga utedagar! :) Vi har kört på emils planer detta år, dvs att inte planerat något utan ta det som det kommer! Känner mig lite stressad över att inte veta vad som händer. Har väl ett hum av var vi ska och så, men inget är säkert! Men det blir nog bra ändå! :)

Idag har jag varit hårmodell åt Hilda! Det vart jättefint och hon är riktigt duktig på det hon gör :) Så vi håller tummarna att vi snart får se henne på Puls eller Paus i piteå! Fick ljusare hår och lugg! Fräscht till påsken :) Körde också toyan till mormor och morfar där han bytte däck och städade hela bilen, det tackar jag stort för!

Ja, emil har städat ikväll och jag ska ta och skriva en lista för vad vi ska ha med oss på påsk. Imorrn är det nämligen tvätt, handling och packning som gäller så vi kan dra på torsdag när jag slutar jobba :)


helg

Publicerad 2011-04-15 10:30:24 i Allmänt

Min helg börjar med jobb. Men jag har ju varit långledig i över en vecka så det gör mig inte så mycket! :)
Igår var en riktigt trevlig dag! Jag följde Evve, lilla Meja och emma till piteå där vi skulle träffa lollo och lilla smilla. Lunchade och shoppade lite! Det var år och dagar sedan vi träffades så det var riktigt roligt, och på nått sätt var det som att vi alltid varit med varann. Som att det inte gått flera år sedan vi senast umgicks. Jag hoppas verkligen vi ska fortsätta umgås och håller kontakten denna gång :)
Har nyss tagit en prommis på ca 45 min, skönt! Ska ta och baka katjas kokoskaka nu och sedan luncha med linnea. Skulle även hinna bleka tänderna idag, men det blev ändrade planer. Ska till luleå och jobba så jag måste fara tidigare än vanligt. Men jag får göra det imorrn kväll! :)
Nä, nu ska jag sätta igång med att baka!
Ha en bra kväll allesammans! :)

lavendel

Publicerad 2011-04-13 13:55:29 i Allmänt

Idag var jag ut på byn och letade konstblommor av sorten lavendel. Vet att det finns i lila, men ville ha vita så att det passade i köksfönstret. Hittade på Floristen vita sådana så dom norpa jag direkt! :) Vad tycker ni? Passade det mitt köksfönster? :)

Bilder

Publicerad 2011-04-13 13:50:49 i Allmänt

För några veckor sedan bjöd jag några av mina vänner på 3 rätters middag! Här kommer lite bilder på det jag gjorde. Glömde däremot att ta en bild på efterrätten, men det var iaf tobleronemousse och hallon :)
Förrätt: Toast med rensteksröra
Varmrätt: Helstekt oxfile med potatisgratäng och rödvinssås

Under konstruktion!

Publicerad 2011-04-11 15:40:33 i Allmänt

Ja, som ni ser är bloggen under konstruktion! Har varit så himla less min design! Till dig som undrade om jag knåpat ihop den själv, nej det har jag inte :) Jag sökte på gratis designers på google och fick upp en sida som passade mig bra! Kan jag ha till jag någon gång lärt mig att göra egna designers! Haha! :)

Lördag

Publicerad 2011-04-11 13:39:53 i Allmänt

I lördags var vi ju som sagt till haparanda! Där shoppade jag lite smågrejor på ikea och ett par stövlar från skopunkten (som jag invigde igår när det regnade). Var även in på H&M och köpte mig en sportbh, behövligt! Är typ det enda jag använder riktigt flitigt! :) Sen, hör och häpna, hittade jag en jacka på Rusta (!) Haha! Men riktigt fin var den faktiskt, i verkligheten iaf. Har letat en sån jacka, lämpligt lång. En riktig vår/sommar jacka! Fanns inte i svart så det fick bli en grön :) Men gör inte så mycket eftersom jag redan har en i svart!

Stövlarna jag köpte på skopunkten!
Sportbh:n från H&M, snygg färg va? :)
jackan från rusta! Haha! :)

ett tag

Publicerad 2011-04-10 20:39:10 i Allmänt

sen jag skrev, igen! :) Orkar inte göra färdigt bildlistan. Hade gjort dom flesta på tidsinställda inlägg! Nu är helgen slut! Men jag har ju långledigt nu, vilket betyder att jag gick av mitt skift i onsdags och är ledig till på fredag! :D

Iaf, helgen har bestått av myyys! I fredags grillade vi med Anton, Jossan, Hilda och Mange :) Grillat får en på riktigt bra humör, riktiga sommarkänslor får iaf jag! Åh vad jag längtar till sommaren! Hoppas den bara blir som vi hoppas på :) Lördag var jag, mamma och syrran på Ikea. Mamma fyllde år i mars och fick välja vad hon ville göra, så då blev det ikea :) Var hemma ganska tidigt, men var så fruktansvärt trött så det blev en tidig kväll! Och idag har vi varit på kalas hos Anton som fyller år på tisdag, så Grattis till han! :) 

Aja, nu har jag uppdaterat bloggen lite. Funderar på att sadla om bloggen lite också, får se om jag fixar det imorrn kanske ;)

to be continued..  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela