sofiaåkerlund

Tjejkväll

Publicerad 2010-09-30 11:13:48 i Allmänt

Hej svejs!

Idag är det torsdag och snart helg, igen! Veckorna bara springer fram! Får väl se vad man hittar på i helgen. Har några förslag på vad jag ska hitta på, men det återstår att se vad jag väljer! :)

Ikväll blir det iaf tjejkväll i piteå. Ska leta mig nå vardagskläder, börjar vara lite jag vill använda nu.. Sen nå smycken skulle jag också vilja ha :) Sen ska jag kolla på bebiskläder för igår natt, tror jag det var, blev emil morbror till en liten tjej! Hans syster Linda födde en liten tös! Kul när man vet vad de blev så man kan handla lite gulliga kläder :) Stort Grattis till er! Hon var sååå söt! :) Det är ganska kul att alla i emils familj har fått en flicka som första barn och än så länge håller det i sig :) Coolt va?

Nä, om man skulle ha käkat nå och svängt förbi OK med nå paket innan jag ska och jobba! :)

Regn

Publicerad 2010-09-23 09:15:44 i Allmänt

Nu regnar det för fulla muggar! Inte härligt väder! Hade ju tänkt ta mig en prommis eftersom jag inte hinner på gymmet med Frida idag. Men det blir imorrn istället :) Ska ut på byn om en stund, hämta ett paket och sedan köpa nå hårfärg som Linnea är så snäll och slänger i :) Det blir alltid en "chock" när jag upptäcker min utväxt, ok låter töntigt, men mitt hår har aaaaldriiig växt snabbt, aldrig någonsin! Men nu växer det som ogräs och jag tyckte nyss jag färgade det. Kommer nog bara bli lite tokigt när jag har mörka slingor, men å andra sidan syns dom nästan inte längre :)

Helgen är iaf planerad! Imorrn blir det fredagsmys i goda vänners lag, (hahahaha lillmamman kommer fram med sina underliga ord)! ;P Sedan lördag blir det festligheter. Vi har 2 födelsedagsbarn och det ultimata skulle vara om de slog sina kloka huvuden ihop och har ett party tillsammans eftersom min kära vän Josefin fyller år på söndag, skulle bli great att kunna fira henne på samma gång! :) Jaja, den som lever får se!

Nu ska jag käka nå frukost, sen ringa ett samtal och sedan he mig opa bojn!

idol

Publicerad 2010-09-22 09:30:47 i Allmänt

Hej svejs!

Igår såg jag självklart idol och jag blev lite förbannad faktiskt. Tyckte så synd om hon i rullstol när hon inte hittade nån grupp att vara i och sen när hon väl hittade en grupp så såg man att hon i ljust, kort hår verkligen inte ville ha henne i gruppen. Och inte nog med det så kommer det fram en krulltott och frågar om damerna är nöjda med valet och sen skrattar lite skämtsamt. Jag upplevde det som att hon var en börda och vem ville vara med henne? Synd om den gruppen som fick henne ungefär! Vilken jäkla kommentar alltså! Det finns verkligen människor som borde ta sig i kragen, usch vilka hemska tjejer! Känner mig riktigt upprörd! Hade dom själv velat bli bemötta så?! Men det är bara hur jag upplevde det. Hur upplevde ni deras miner och kommentarer?

Jaja, nog om detta! Idag håller jag på frosta av frysen och ska även försöka hinna med att putsa fönster. Sen måste det dammsugas och skuras. Men det hinner jag nog efter att jag hämtat min lillebror på skolan :) Sen ikväll blir det jobb för fulla muggar. Imorrn är min sista dag på schemat jag går, men det kommer nog komma lös mer dagar :) Hoppas jag iaf!

VAL 2010!

Publicerad 2010-09-19 19:46:37 i Allmänt

Hej svejs!
Har haft en riktigt bra helg! Igår vart det hockey mellan Skellefteå AIK vs. Luleå Hockey, spännande match trots att luleå vann! Men efter allt slarv var luleå faktiskt värd vinsten :)

Nu till en annan sak, jag börjar tycka det är extremt med val. Aldrig annars tycks valet ha så stor uppståndelse, eller är det som jag och mina vänner pratade om, att man börjar bli vuxen och mer insatt i del hela? Kanske gissar på det senare alternativet!

Efter vi kom hem från luleå for jag och emil och röstade. Gick ganska fort eftersom jag redan visste vad jag skulle rösta på. Kan säga att jag röstat på det som gynnar mig, så långt säger jag :)

Tycker det är hemskt att man inte längre kan ha en öppen åsikt om vad man röstar på för då är det alltid nån som lägger sig i och trackar en för vad man tycker! Man blir alltid, på ett eller annat sätt, negativt bemött över vad man väljer, men vem är den personen att döma mig? Inte dömer jag den personen för att den röstar på ett annat parti eller har en annan åsikt! Alla har olika åsikter och ingen ska dömas för att inte tycka detsamma som den andre! Man kan dela sin åsikt, men döm inte! Tycker jag iaf :)

Jaja, nog om detta! Nu är det valvaka för fullt på tv! Intressant att se vilka som vinner, nog för att det egentligen redan ser ganska klart ut! :)


Vinterskor

Publicerad 2010-09-16 11:21:59 i

Alltså jag skulle vilja ha dessa vinterskor, men jag hittar dom inte nånstans. Kanske är för tidigt ute efter dessa skor? Och eftersom jag fått en fjällräven jacka av min snälla mor i tidig julklapp skulle dessa passa så bra!
Eller vad tycker ni?





Bilder lånade från google.com

du

Publicerad 2010-09-15 11:48:28 i Allmänt

Idag har jag en tänkardag, jag funderar på allt gott och ont som hänt mig!
Och jag förstår inte hur en viss person är funtad, vad är det för fel på dig? Du tänker inte på nån annan än dig själv och vad som gynnar dig! Du skulle verkligen behöva smaka på din egen medicin och förstå vilken fruktansvärt dålig människa du är!
Nu har jag fått avreagera mig, det var skönt!

Igår fyllde min lillasyster Amanda 6 år, Grattis till dig! :) Blev att fika massa gott! Men jag som ska dra ner på allt sött =/

Sen har jag blivit förkyld och det vill jag verkligen inte vara för jag vill TRÄNA! Jag verkligen älskar det nya gymmet och deras maskiner! :) Får se om jag kanske far dit en snabbis nån dag :)

Nu blir det snart lunch med jossan och linnea, potatisgratäng och kött! Mums! :)

Måndag

Publicerad 2010-09-06 15:43:40 i Allmänt

Hej svejs!
Nu är jag pågång med mitt bloggande igen! Har ju börjat träna och bloggen kommer nog handla mycket om det också! Var btw nyss in på Mim innan jag och Maccan fikade på centrum. Hittade mig faktiskt, hör och häpna, ett par billiga sköna jeans! Mycket nytt som rasar in! Jag verkligen HATAR jeans, men dessa var riktigt mjuka och stretchiga vilket jag gillar! Kul med ett par nya byxor! Går ju jämnt omrking i mina leggings eller vindbyxor vilket jag tycker börjar bli lite tråkigt! Men nu har jag införskaffat nya byxor! :) (bild kommer sen)

Våran toalett börjar nog också bli på G nu! Såg att plattsättarna och mattläggarna varit i våran lägenhet idag, ska fara dit sen och kika vad som gjorts :) Kul med ny toa! Nu vill man ju bara ha en massa nya grejor också! :) Det blir säkert bra! Efter nästan 3 månader kommer det bli sköööööööönt att få flytta hem och sova i sin egen säng! :)

Ikväll efter middag blir det träning med Linnea och Syrran! Nu har jag börjat på allvar och det går himla bra faktiskt. Helst när det är nytt, fräscht, nya maskiner och så! Verkligen kul att träna! Så ikväll är det bara att bege sig dit och pumpa lite ;)



bild lånad från google.com

Fruar

Publicerad 2010-09-04 20:43:02 i Allmänt

Nu är jag här igen, än en gång ;)

Satt och kollade på reklamen för Skånefruar och tycker det verkar lite b:igt! Det enda som känns intressant för mig är fruarna i hollywood :) Visst kan skånefruarna också leva i lyx och ha ett drömliv, men det känns som att vem vill se en lyxfru i sverige? Inte jag iaf! Fick känslan av att dom gärna vill leva ett liv som hollywoodfru i USA, men inte kom sig längre än till skåne.. Nu ska jag inte tracka ner för mycket på serien, men det verkar som brist på idéer. Det kan säkert vara ett jätteroligt och ett bra program för en del, men det tilltalar inte mig det minsta, tyvärr! =/

Detta är ju såklart mina egna åsikter, men vad tycker ni? :)



Bild lånad från Google.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela