sofiaåkerlund

Ingen motivation

Publicerad 2008-12-29 21:42:31 i Allmänt

har jag just nu till att blogga! Jag vet inte vad det är..

Ska summera julhelgen ganska kort tänkte jag.
Julafton firades först hos farmor med pappa och mina syskon på dan. Sen så firades den på kvällen med mamma, Micke, syster Ida, Bror Marcus, mormor, morfar, åke, ingalill, henny och såklart Emil :) Tror inte jag glömde nån..
Det var väldigt trevligt.. Blev lite annars än när jag var barn. Vi hade nämligen tomte före maten, annars skulle det vara omöjligt för marcus att äta julmat. För en 4 åring är detta ganska stort och det syntes att han verkligen hade längtat efter tomten! När jag var barn åt vi alltid julmat före tomten. Efter en kväll med massor av julmat så jag nästan höll på att spricka och en massa presenter for vi till mange och såg en film till mitt i natten :) Sedan var det bara hem och sova och ladda inför juldagen! Juldagen blev det utgång på sparta, eller polar hotell. Men före det var vi hos Linnea och fixade oss och sen drog vi till Lillemor på förfest! Det var himla trevligt. Polar hotell skulle ha öppet från 21.00-03.00 och det är vääääldigt länge att vara ute, tycker jag. Man hinner bli less! Aja, vi gick iallafall ut kring 10 för att vara säkra på att komma in. Det var så pinsamt när vi kom dit för det var inte många där, men sen ändrade jag mig. Inte långt efter vi betalat in oss så strömmade det in folk och det vart lååång kö, så det var tur vi gick ut tidigt, men då gick vi hem tidigt också. Jag, emil och Mange gick väl kring 1 tror jag och käka på kebabhouse och sen bar det hemåt. Och när vi ska gå så har jag så fruktansvärt ont i fötterna så killarna kommer på en strålande idé! "Fia åker på våran rygg, vi tar en bit var" Första biten som emil bar mig gick väl bra, men när mange skulle bära mig så slutade det med att vi kraschade i backen! :D Haha! Aja, det var den juldagen!
Sen kom tillslut lördagen den 27/12, alltså min fördelsedag, 20 år! Skönt! :) Det firades med ett party hemma hos oss med  väldigt trevligt folk! Men det mest otrevliga var nog att jag fick 40 graders feber och ännu mer hosta än vad jag redan hade. Och såklart är jag sjuk än idag! Det slutade iaf med att Erik tog ner alla till han på efterfest så att jag och emil fick sova.. Det var så himla snällt av erik, STORT tack!

Aja, det var den korta versionen :)
Nu ska jag ta och fortsätta vila mig, hoppas jag blir frisk till nyår!
Kommer nog inte orka uppdatera före nyår, men om jag gör det så är jag antagligen
mycket bättre! :)

Ha det bra allihopa och Gott Nytt År!

Nu har jag spikat

Publicerad 2008-12-22 22:51:16 i Allmänt

fast ett nyårslöfte! Känns skönt att ha det gjort!

Fattar inte att det gått så fort! Minns det var nyss Maja fyllde 20 och jag tänkte hur länge det var kvar till jul och min födelsedag! Men nu börjar det närma sig!

Nu ska jag sussa! Är helt knäckt efter dan!

Sov gott

Tidigt som tuppen!

Publicerad 2008-12-20 07:03:33 i Allmänt

Idag ä jag uppe tidigt som tuppen! Fast jag har en anledning till det. Jag ska jobba! i 3 timmar.. Kändes inte så jättekul en lördag, men har ju varit sjuk hela veckan så jag måste hinna med mina paktiktimmar..
Det var längesedan jag skrev.. Men jag är då färdig med alla julklappar nu, skönt!
Har även gjort inbjudningskorten till Partyt, så en del av dom är ute redan! :) Ska bli himla kul, äntligen!!

Sen har jag satt upp granen, tänkte ta kort på den så får i se hur fin den är ;P

Idag blir det klippning av hår, skönt att kanske få till en frilla! Men färgningen är det lite sämre med! Men den ska ju snart också göras! :) Uppdaterar senare!

ByeBye!

Alltid sista minuten

Publicerad 2008-12-15 10:59:27 i

Jag trodde faktiskt att jag var i god tid med att köpa julklappar, har nästan alla klara. Men jag kan inte komma på vad jag ska ge en del personer! Men jag ska försöka klura ut något innan veckans slut!

Jag har ett dilemma, jag vet inte om jag ska fara och jobba eller inte. Har jätteont i halsen och alldeles tung i kroppen! Måste nog ringa mamma och be om råd! :) Har iaf just hängt upp gardiner i köket, äntligen är dte gjort! Visste inte om jag skulle ta julgardiner eller det nyköpta tyget.. Men det blev julgardinerna! Och snart åker granen upp! Tror jag hinner först på fredag att göra det! Jobbar alla andra dagar i veckan och på lördag.. Sen jobbar jag måndag och tisdag, sen är det julafton! :) Snacka om att tiden går fort, dessutom fyller jag år lördagen efter julafton, 20 bast! Äntligen! Verkligen jobbigt att bara gå och vänta när resten av min kompisskara fyller år i början på året!

Aja, nu ska jag göra frukost, har inte hunnit äta än.

Detta önskar jag mig av emil:

* Armband, Tomas Szabo


* Klocka från chique.se eller den svarta klockan från Ur&Penn, den andra svarta eller vita från Pilgrim.

Stor bild

* Spa dag med emil :)


Detta är några urval av det jag kom på att jag önskar mig! :)
Nu ska jag laga frukost!

xoxo /S

jul, jul, strålande jul..

Publicerad 2008-12-09 00:00:30 i Allmänt

Nu är det verkligen inte länge kvar till jul! Tror jag ska sätta upp granen till helgen.. eller nästa helg ;) By the way, I´m alive! ;P

I helgen tog jag en tripp till Storstan, närmare bestämt Stockholm! Det var kul att träffa tjejorna och se hur dom bor och så.. Det började med att jag fredag tog 6.50 bussen till Universitetet där jag skulle gå skola fram till lunch. Efter det åkte jag in till stan och sedan flygbuss till kallax.. Då var klockan kanske 13.00, planet skulle lyfta 16.00 så det var bara att vänta. Jag var iaf framme i Sthlm (på centralen) kring 18.00 tror jag. Där mötte Maja upp mig och vi tog tunnelbanan till Lisa och Corne (där egentligen Maja ockå bor annars), köpte GRYMT god pizza och drack lite vin :) Slutade kvällen med att vi gick ut på "Bent´s" tror jag det hette, och sen hem till Maja och "sov" ;)
Lördag när vi vaknade tog vi en tripp på stan och sedan blev det middag på max innan vi skulle hem och göra oss iordning för en utekväll! ;) Det blev jag, maja, corne, lisa och jenny som förfestade, sedan bar det av till AmbassaDeur, eller hur det stavas :P Där slutade även kvällen tidigt så jag och Maja for till Solna och sov denna gång :) Söndag var det dags för hemresa!

Bokade ett plan tidigt igår eftersom jag från och med denna vecka till vecka 2 ska göra praktik på Vårdcentralen här hemma.. Jag ska vara ärlig och säga att det är fruktansvärt skönt att göra praktik, även om det är över julhelgen, men jag har tur som skulle få vara ganska mycket ledig kring då.. :)

Aja, nu orkar jag inte tänka mer för idag. Ska försöka mig på en bättre uppdatering och som jag sagt tidigare får ni gärna kommentera :) Imorrn kommer det nog uppdatering på vad jag är sugen på för klänningar till juldagen, min födelsedag och nyår :P

Fortsättning följer.. xoxo /S

Träning

Publicerad 2008-12-02 09:51:28 i Allmänt

Godmorgon!
Nu har jag nyss ätit frukost och ska snart traska till gymmet! Kommer dö när jag går ut, det är -20 grader här! Huvva!
Och jag har ingen bil så det går då inte att köra.. Men det är ju trots allt inte så långt dit så jag hinner nog innan jag fryser ihjäl :P Uppdaterar senare om jag fortfarande lever! ;)

xoxo, S

1:a advent

Publicerad 2008-12-01 19:04:32 i Allmänt

Idag är det första advent! :) Har innevecka i skolan i veckan. Började dan med att fara tidigt till stan, började egentligen 13.00, men var tvungen göra några ärenden i stan. Sen for jag in till campus och köpte lite lunch, pasta med skink- och grönsakssås och en massa sallad! Det var mumma! Och när jag satt där på en bänk alldeles själv och åt min lunch innan lektionsstart så fick jag ett mess. Det stod såhär "Hej Sofia! Jag och .... kommer ej idag. Vi gör seminariet på onsdag istället. /..." Det var alltså från mina gruppmedlemar, typsikt! Så det var bara att käka upp lunchen och dra hemåt istället! Aja, gjorde bort lite ärenden här på byn då istället. Sen har jag bakat ett pepparkakshus hos mamma :)

Imorgon har vi föreläsning via dator, så det betyder att jag är hemma. Hade tänkt försöka julstäda och sen har jag tvättid också, så det blir att tvätta! Full rulle heeeela dagen! Hade tänkt försöka mig ut på en promenad och träna på gymmet också.. Skulle egentligen träna ikväll, men får se om det blir. Har ju tagit en prommis ute redan. 

Har just sett "Unga mödrar". Jag gillar verkligen det programmet. Jag ska faktiskt vara ärlig och säga att jag själv längtar efter att bli mamma, om än det kan vara ett tag kvar. Men jag har alltid varit en mammaaktig typ, visst tjejer? ;P Så det förvånar mig inte.. Men jag har faktiskt bestämt mig för att först gå ut högskolan (så jag har en utbildning) och sen skulle jag vilja ha barn. Vill vara en ung morsa, ingen gammel hagga till mamma. :P Aja, slutpratat om barn, för tillfället ;P

Nu ska jag slå mig ned och se "Vänner" :)

xoxo, S

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela