sofiaåkerlund

Jobb

Publicerad 2011-07-27 08:46:20 i Allmänt

Idag är det ännu en ny jobbdag, sen får jag helg! :) Den här helgen är välbehövlig, men grejen är att det inte kommer bli såå lugnt. PDOL, det är vad som kommer hända! Hoppas bara på bra väder. Aja, jag hinner vara ledig 2 dagar innan det börjar ;) Men jag är faktiskt ledig nästa helg också för då ska hela familjen till sthlm och må gott! :) Tänkt så längesedan det var vi for allihopa. Eftersom jag och Ida är utflugna så blir det ju inte att man gör sånt med varann. Men nu, nu ska vi på semester och INGA pojkvänner får följa med! :) Jag kommer vara borta från emil en hel vecka, vilket kommer kännas jättekonstigt. Tänk att man efter snart 7 år tillsammans känner så mycket kärlek till varann, att man saknar varann så fruktansvärt mycket! Man kanske inte känner samma kärlek som man gjorde i början, utan man känner en annan sorts kärlek. Jag kan inte riktigt beskriva känslan, men vi älskar då varann iaf och det är huvudsaken! :P


Just ja, vann igårkväll ett par skor på tradera! Riktigt snygga sommarskor tycker jag. En annan sak om jag kan gå i dom ;) men kilklackar brukar vara lättare att gå i än typ stilett! Hoppas bara dom hinner komma på fredag så jag kan ha dom i helgen! Vad tyckte ni om dom?



Bild lånad från budgivningen.

tisdag

Publicerad 2011-07-26 13:33:26 i Allmänt

visst är det tisdag idag? Har ju jobbat helg så då har man nästan ingen aning om vilken dag det är :P Idag hade jag tänkt köra bil till byn. Jag ska jobba detta pass sen är jag ledig till tisdag nästa vecka :) och den veckan jobbar jag bara tisdag-onsdag sedan åker jag till sthlm till måndagen :) Kommer vara borta från emil en heel vecka, men det går nog bra! ;)
Ska be emil köpa biljetter idag till helgen! Lika bra att köpa ett helgpass! :) Kommer bli en suuuuperkul helg! Det är verkligen sommarens höjdpunkt! Har lagt ett bud på ett par skor på Tradera och hoppas att de hinner komma till fredag om jag vinner alltså! Annars vet jag inte vad jag ska ha för skor! Aja, det fixar sig nog! :)
Nu ska jag städa undan lite här hemma och packa det jag ska ha med mig till jobbet!

Finally!

Publicerad 2011-07-19 19:19:14 i Allmänt

Här är bilder på våran lägenhet, dom kom tyvärr inte i ordning, men jag hoppas det duger ändå :)
Sovrum
Hall
Vardagsrum
Från vardagsrummet sett mot köket och sovrummet
De fina burkarna jag köpt
Köket
Det nya köksbordet
Balkongen
Utsikten från balkongen
Tavlan som Somitra målat och som ska upp i vardagsrummet

skämmes!

Publicerad 2011-07-19 14:54:03 i Allmänt

Jag skäms över hur dålig jag har blivit på att blogga, skulle ju bättra mig inte bli ännu sämre! Haha! Aja, jag lovar bilder på lägenheten antingen ikväll eller imorrn! För nu börjar det vara ganska färdig överallt. Lite små detaljer som saknas, men måste hitta något som passar in :)

Jag jobbar ju ganska mycket också och när jag inte jobbar så försöker jag ta vara på tiden med emil och vännerna! Nu när emil har semester får man passa på att umgås så mycket som möjligt ;)Men jag trivs verkligen jättebra på det jobb jag har nu! Personlig assistans är något jag är glad att jag provade på. Man ska såklart hamna hos rätt person och kemin ska stämma in. Så jag är så glad att jag hamnat där jag hamnat! :)

Till helgen är det ju festligheter på byn och jag jobbar, endast ledig fredagkväll. Tror det blir ganska lugnt för min del! Men nästa helg kommer det nog vara ganska hektiskt! Det är verkligen sommarens höjdpunkt! Jag läääängtar! :)


Internet

Publicerad 2011-07-06 11:08:47 i Allmänt

Nu har vi äntligen fått igång internet! Konstigt att det inte funkat förut! Men nu blir det nog mer uppdateringar och bilder kommer på lägenheten! :) Nu ska jag käka nå lunch sedan ska jag hämta upp Linnea och sedan drar vi ut till stugan och solar ett tag :) Ses sen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela