sofiaåkerlund

hör upp!

Publicerad 2012-04-29 12:40:13 i Allmänt


Alltså! Det är nu svårt att få itag i denna klänning! Om nån vet av en i stl S så hör av er för då vill jag gärna köpa den! :)

Tips!

Publicerad 2012-04-18 20:12:19 i Allmänt

Nu ska ni få ett tips på ett grymt gott mellanmål! Kesella Hallon! Om ni inte provat den, gör det!
Man kan ju såklart äta den hur man vill, men jag äter den som frukost eller mellanmål! :)

600 inlägg!

Publicerad 2012-04-15 20:04:56 i Mat & Bak

Inlägg nr 600! Ja, det kommer handla om mitt senaste inköp till hemmet! Har varit ute efter små formar som jag både kan göra portions gratäng och efterrätter i, typ creme brulee. Och har länge tyckt att dom här formarna med lock varit helt perfekta! Ville först ha formarna i starka färger, men då hittade jag och mamma på Handplockat formarna i 3 olika pastellfärger (ljusblå, ljusrosa och ljusgrön) och eftersom jag hade presentkort där så passade jag på! Heeelt underbara! :)

Visst var dom fina? :)

en liten tripp

Publicerad 2012-04-13 10:27:36 i Allmänt

Idag har vi planerat att åka till byn och sova där till imorrn! Var så längesedan vi hälsade på, men det blir lätt så när emil jobbar borta och jag jobbar här i stan på dagar och kvällar! Det blir så att man vill vara hemma på helgerna då! Men nu åker vi och hälsar på familj och vänner :) Imorrn väntar däremot tjejkväll med middag och utgång hos mig. Så då åker vi hem :) Mysigt med tjejkväll och det bästa är sällskapet! Det är så fina tjejer alltså! Så det blir nog superkul! Och jag är såååå taggad!! :)

Funderar också på att putsa förnster innan vi drar till byn. Vi har ju sol dygnet runt och vi har fönster på båda sidorna och de är verkligen skitiga! Ja, får se om jag ids. Ska en sväng på stan också och köpa mig en jacka som jag spanat in + nå solglasögon! Lyckades ju bryta av mina förra, mina favoriter.. :(

Har för övrigt suttit och kikat på hus, hur sugen är man inte på ett eget hus?! Jag skulle verkligen vilja ha ett eget hus alltså! Men det kommer, får väl hoppas att det inte är så länge kvar ;)

Lägger upp nå bilder från påsken i sälen som avslutning! :) Haha, blev ett blandat inlägg dethär!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela