sofiaåkerlund

pics

Publicerad 2009-09-30 15:19:16 i

I helgen var det fest hos fam öberg för Jossan som fyllde 24 år och fanny som redan hade fyllt 18 år! Det blev en tidig hemgång för mig, men jag tog lite bilder iaf och här kommer dom! Dom som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge ;)





06.40..

Publicerad 2009-09-25 07:52:03 i Allmänt

..Steg jag upp idag! Skulle skjutsa emil till jobbet och hämta en bil som han kunde ha idag! Då tänkte jag att det inte var nån idé att gå och lägga sig igen eftersom jag snart ska upp igen!Så jag satte igång en tvätt och bäddade sovrummet. Ska gå och hänga tvätten nu och sen blir det att diska och plocka undan i lägenheten. Sen blir det staaaaan! :P Uppdaterar mer senare!

Popcorn och Idol

Publicerad 2009-09-24 20:05:39 i Allmänt

Skulle bara kika in här en snabbis! Ska nämligen lägga mig i soffan med lite popcorn och se idol :) Har varit med linnet och maja hela dagen och jag har färgat håret, RÖTT blev det tillslut! Ska lägga upp en dagens outfit imorrn och då kanske ni får en titt på håret också! :) Nä, nu blir det idol!

Pusshejs!

Klar!

Publicerad 2009-09-23 16:17:18 i Allmänt

Nu är jag klar med mina sista pat fall! Skönt att jag blev färdig idag :) Just då jag var på mitt sista patient fall så säger datorn att programmet måste stängas ner och all data som inte är sparat kommer gå förlorat! FAN FAN FAN, tänkte jag! Var beredd på att få göra om allt! Så när jag öppnade dokumentet återupptar Word det jag skrivit och jag behövde inte skriva om allt! Åh, vilken lättnad jag kände! Så nu har jag snart helg med andra ord! Har gjort färdigt allt och ska bara läsa på inför nästa vecka :)

Nu kommer emil snart hem. Vi ska äta tacos som blev kvar + att vi fick palt av mormor igår som också ska ätas upp :) Sen ska jag unna mig en riktig myskväll! Ska nog förbi mamma där jag och syrran ska kolla outfits till i helgen! Hon har ju köpt så snygga skor också som jag vill låna ;P Har en liten aning av vad jags ka ha på mig. Men ska kika hos syrran också :)

Nä, nu ska jag fräscha upp mig lite!

arbete och stan

Publicerad 2009-09-22 10:06:30 i Allmänt

Nu har vi lämnat in vårat arbetet. Nämligen en hemtentamen! Skönt att ha det bortgjort! Nu är det bara 2 hemtentor till som ska göras. Men det blir v 40 på dator :) Efter det ska vi se hur resten av hösten ter sig!

Nu sitter Maccan hos mig och jag ska börja göra mig redo för att fara till pite. Vi ska och hälsa på mormor och morfar och sen ska syrran och Maccan och bada på havsbadet på eftermiddan! Jag ska nog stanna hos mormor och morfar och plugga istället.. Det känns skönt att jag kommer göra bort ALLT nu i början på veckan! Har man inget kvar till helgen :)

Nä nu ska jag göra mig färdig till syrran kommer och hämtar oss! :)

Längesedan

Publicerad 2009-09-21 11:59:38 i Allmänt

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist! Har inte haft nått intressant att skriva eller dela med mig av helt enkelt! Iaf så har helgen varit jättebra! Fredag blev det middag, spel och mys med vänner! Lördag vart det lite partaj som slutade med en tidig hemgång! Söndag vart det bio med maja, emil, erik, mange och jens. Vi såg Flickan som lekte med elden! Riktigt bra film måste jag säga! Rekomenderas varmt! Längtar redan till nästa film kommer ut i december! :) Nu håller jag på plugga! Ska göra färdigt ett arbete, sen städa sovrummet, skicka nå paket med posten, laga middag och eventuellt träna ikväll :) Får se vad jag hinner med efter jag pluggat! :) Nä, nu ska jag fortsätta göra mitt! :)






bra gjort

Publicerad 2009-09-14 22:28:25 i Allmänt

Skulle bara kika in här lite snabbt! :)
Imorrn blir det träning på morgon och sen stan med tjejor. Kanske skulle ta och köpa mig nå snygga träningskläder? Är så mycket roligare att träna om man känner sig snygg ;P
Nä, nu ska jag ta en dusch och sen blir det sängen! :)

Njutas!

Publicerad 2009-09-14 16:29:14 i Allmänt

Nu ska jag snart avnjuta min sista måltid på en vecka! Ska nämligen kickstarta med nutrilett i 7 dagar! Ojoj, hur ska detta gå tjejer? Det är jag, jossan och maja som har gjort en deal och den som fuskar får ett "straff" :P
Imorrn jobbar jag dygn så det blev lätt att bestämma frukost och lunch till jobbet! Men usch vad jag gruvar mig! Jag börjar inte denna diet för att gå ner i vikt utan jag använder den som en "rening" av alla gifter och slaggprodukter som finns i min kropp! Allt ska rensas ut och sen blir det nyttigare kost! Då vet ni! :)
Nä, nu ska mysa med emil innan jag ska och jobba :)

Ska även säga Grattis till min lillasyster som fyller 5 år idag! :)



Dagens middag! :)

Publicerad 2009-09-13 20:25:11 i Mat & Bak

Blev detta! Stekt kycklingfilé, kroketter, sallad och en god pepparsås!





Detta är receptet på den enkla pepparsåsen!

1 burk cantadou 4 peppar
1 burk liten creme fraiche
1 köttbuljongtärning

Koka ihop och servera! :)

Känslolös

Publicerad 2009-09-11 23:10:45 i Allmänt

Vad är det med folk? Har dom ingen skam i kroppen! Vet dom ens hur fort nära och kära kan försvinna? Det är tragiskt hur man ser folk inte ta tillvara på deras nära och när dom väl står där ensamma så är dom ensamma. Det finns inte en jäkel som skulle vilja ställa upp för den då, man har brutit förtroendet och respekten hos sina nära! Jag önskar verkligen att den personen får känna precis så som den nära du vände ryggen kände nån gång!

Uppe med tuppen!

Publicerad 2009-09-10 10:09:32 i Allmänt

Idag steg jag upp kl 7.30! Trots att jag inte hade nå föreläsningar idag! vi ska ha möte med gruppen kl 13.00 och jag vill hinna göra bort så mycket som möjligt innan helgen, därför har jag gått upp så tidigt för att plugga :) Blir stolt över mig själv ;P
Emil ringde också kl 8.00 och frågade om jag var vaken. Vårat lock till grillen hade nämligen flygit iväg inatt med stormen så jag fick springa och hämta det! Han hade sett det på morgonen! Så nu är vårat lock till grillen förstört! =/ Får se om man kanske kan försöka fixa det..

Igår till middag gjorde jag en jätte god köttgryta som min mor brukar göra! Ides inte lägga ut receptet igår så jag gör det senare idag! :) Ska äta det till lunch idag också :)

Nu ska jag ta och läsa några kapitel ut boken Geriatriska sjukdomar! Låter det intressant? :)


Rin on the Rox

Publicerad 2009-09-09 20:22:48 i

Detta är två tjejer som gör covers på låtar. Dom är faktiskt riktigt duktiga och tajmar in varandra bra!
Tror dom till och med fått skivkontrakt och sjungit på Ellen Degeneres show! :)


Dagens outfit

Publicerad 2009-09-09 14:19:30 i



Loosefittröja från Gina Tricot
Svart baslinne från Gina Tricot
Jeansleggings från BikBok

Katy Perry - Thinking of you

Publicerad 2009-09-09 10:28:16 i

Igår på Idol var det en tjej som skulle sjunga en låt av Katy Perry, den hette Thinking of you! Och eftersom refrängen lät så bra så ville jag höra den riktiga versionen! Här kommer den!

Inte bra

Publicerad 2009-09-09 08:56:36 i Allmänt

Oj, vad besviken jag vart igår på både Idol och Andra Avenyn! Som Lina hade skrivit så fick man ju nästan inte se någon sjunga utan de svamlade på om allt annat! Och sen Andra Avenyn, vilket kasst avsnitt det var igår! Jag, Linnea och syrran satt hemma hos mig och Linnea som älskar Andra Avenyn blev till och med besviken! Ajaj! Inte bra start hörrni!

Nu sitter jag och lyssnar på en föreläsning, sen blir det lunch med Jossan och Ida och sen ska jag plugga.. Och fortsätta med det jag höll på med igår! Lika mycket att göra idag, men det är lika bra innan helgen!

Åhh, vad jag längtar till helgen! Kommer bli kul!!! :D

Står i..

Publicerad 2009-09-08 14:53:26 i Allmänt

Idag är en dag då jag står i :)
Som jag sa i förra inlägget så har jag massor att göra. Bockar av eftersom!
Just nu ska jag till att dammtorka och dammsuga, kommer bli fräscht! Sen
ikväll tror jag att jag ska skura. Men det får bli då emil farit på träning och jag ska bänka mig
framför Idol! Det börjar ju ikväll! Jippie! Kom på en till sak jag måste skriva upp på min lista!
Sen ska jag också byta sängkläder. också ska jag fara och hämta en trasa hos Mamma som man putsar
fönster med.. Får se om det går bättre med den. Jag kan ju nämligen inte putsa fönstrena i köket, på gaveln i vardagsrummet och sovrummet. Och det är för att fönstrena inte går att vända inåt och jag vill ju inte stå och luta mig utåt och riskera att falla ner.. Det är ju ändå en bit! Förstår inte hur dom andra lyckats. Det går ju inte precis att ställa sig på en stege utomhus heller, då måste man ju ha en skylift (?). Får grubbla mer på det där! Sen ska jag försöka ta bort persiennerna från fönstrena i sovrummet eftersom dom gått sönder och inte går att dra upp. Ser lite otrevligt ut, men vad ska man göra? Ja, ni ser! Nu fick jag ännu mer att göra! Får se vad jag hinner med idag, annars får jag ta det på torsdag då jag är ledig på förmiddagen!
Nu ska jag fortsätta med att stå i! Tror att tvätten väntar på att bli upphängd ;)


Såhär känner jag mig just nu :P

Sov gott!

Publicerad 2009-09-07 21:19:36 i Allmänt

Nu ska jag gå och lägga mig! Känner mig såå trött och min huvudvärk har inte gått över än! Fattar inte! Imorrn ska jag upp tidigt också.. Ska hinna med lite av varje! Jag hoppas för guds skull att min huvudvärk försvunnit då! Annars blir jag nog sängliggandes heeela dagen låååång!

Detta är tisdagens schema:

* Föreläsning
* Tvätta
* Städa
* Dammsuga
* Dammtorka
* Skura
* Träna
* Putsa fönster
*Städa toaletten
* Byta sängkläder
* Bära upp saker på vindan och
fara med de andra på tippen

Detta är vad som väntar mig imorrn!


Avslutar denna dag me denna vackra låt! 

Inköp

Publicerad 2009-09-07 20:10:23 i

Här är några av inköpen som jag kostat på mig den senaste veckan. Vardagssaker som var ganska behövliga!




Svarta leggings i krossad sammet från BikBok
Grå strumbyxor från Gina Tricot
Jeansleggings från BikBok
Anteckningsblock + pennor från Åhléns
Vitt baslinne från BikBok
Randig loosefittröja från Gina Tricot

Bakar tagen!

Publicerad 2009-09-06 16:03:24 i Mat & Bak

Idag har jag varit i bakar tagen! Har bakat bullar och matbröd och igår bakade jag kladdiga chokladmuffins :)


Snygga syskon ;)




Bullar och matbröd :)




Kladdiga chokladmuffins

Fredagsmys!

Publicerad 2009-09-04 19:25:47 i Allmänt

Ikväll är det fredagsmys! Jag har bunkrat upp med lite gotta som jag ska unna mig idag :P Blir en lugn kväll.. Emil har farit på träning, den börjar 8. Vem fan lägger en träning kl 8 på en fredag? Knäppisar! Sen blir det nog bara att se film och mysa! Jag står mellan 2 filmer. Brokeback Mountain med Heath Ledger och Jake Gyllenhaal eller Handen som gungar vaggan med Julianne Moore. Den sistnämna är en film från -92, en skräckis som jag redan sett. Men det var längesedan jag såg den så jag skulle gärna se den igen! Den förstnämnda har jag aldrig sett, har hört den är bra! Får väl se vad det blir. Båda går kl 21.00.. Linnea fråga även om jag ville komma förbi brittan, men jag ids int göra mig fin. Har varit och jobbat och ska hoppa i duschen och sen tror jag att jag ska bädda ner mig i soffan :)

Imorrn ska jag vara barnvakt åt Marcus, han ska sova hos oss :) Vi hade tänkt fara och se emils match i boden, men det tror jag vi avstår från. Vi ska laga go middag och Marcus ska få köpa nya filmer som han kan ha hos mig. Sen ska han få köpa nå gott också :) Syrran tror jag också skulle vara med! Måste nästan fira henne nu när hon klarat teorin till körkortet! Grattis grattis grattis! Nu är det bara uppkörningen kvar! :)

Äh, nu ska jag hoppa i duschen!


Kvällens gotta ;)



Kvällens filmval! :)

 

Hemma

Publicerad 2009-09-04 11:22:30 i Allmänt

Idag är jag hemma! Vart så jag far och jobbar 3 timmar istället. Igår var jag me linnet och emma på bodytoning! Kändes riktigt kul att köra sådär efter "program" :) Så nu kommer jag lägga upp min träning så att jag gymmar/simmar måndagar och tisdagar, vilodag onsdag och bodytoning torsdag. Sen får vi se om det ger resultat! :P Åh, jag ska gå till jobbet idag! Kändes inte kul i detta skitväder!



Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu! Synd bara att man inte ser
hur mycket det egentligen spöregnar!

:)

Publicerad 2009-09-03 16:24:39 i Allmänt

Johanna om Dagens outfit:

Tjena! Shit vilka snygga stövlar!! Vars har du hittat dom?=)


Svar:

Tjena! :) Dom har jag hittat på Scorett i luleå. Det som ligger nere i shopping :)

Ny kameran

Publicerad 2009-09-02 22:07:28 i Allmänt

Idag kom min nya kamera och här har ni några pics från kvällen!


Dagens outfit! (blev en konstig bild)




;)




Hos peter och linea och fikar nybakta bullar :)



Nu blir det att duscha, sova och upp igen =/

God eftermiddag!

Publicerad 2009-09-01 17:17:01 i Allmänt

Nu har vi nyss ätit nå mat. Blev fiskpinnar, potatis och äggsås. Är så lätt att göra så i brist på annat blir det det :) Emil far på träning snart och jag hade antingen tänkt fara förbi mamma och farmor eller och hälsa på jossi ;) Hinner nog göra både och! Hade även tänkt diska och plocka undan lite här hemma!


Hittade lite mysiga grejor på nätet!

Velour Set SEK 1498, Juicy Couture - NELLY.COM Olle Pocket Cardigan SEK 349, Rut m.fl. - NELLY.COM
Nelly.se


 
Hm.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela