sofiaåkerlund

tjugofemte februari

Publicerad 2014-02-25 16:00:00 i Allmänt

Fantastiskt fint väder och löning, kan denna tisdag bli så mycket bättre? ;) Skulle ta mig ut på en promenad med Selma på morgon men hon vägrar gå utanför "området", så vi vände. Detta måste vi jobba stenhårt på, vill ju kunna gå längre än runt lägenhetshuset bara.. :P
 
Har shoppat lite nya grejer också! En skinnjacka och två par converse blev det, ett par höga och ett par låga. Alltid lika kul att shoppa och nu var det längesedan jag unnade mig något! Har dock spanat in ett par skor till ;) 
 
Beställde även ett par ljusstakar i koppar. Koppar som är så grymt snyggt! Skulle vilja ha en lampa i koppar också, men det får vänta. Det mesta får alltid vänta tills jag äger ett hus, har såå mycket planer och idéer, synd bara att det är så begränsade ytor här hemma. Men den dagen jag bor i hus lär ju dröja så då har jag väl andra idéer, haha! 
 
    
 

tjugotredje februari

Publicerad 2014-02-23 20:00:34 i Allmänt

Söndagar i all ära! Jag tycker det är bland dom bästa dagarna som finns alltså! Helgen har varit ganska lugn faktiskt förutom fredagen då vi hade personalfest hos Lisen med supergod mat och lekar! Riktigt, riktigt trevligt! :)
 
Idag har min mamma, syster och bror varit här i stan och hälsat på! Har myst på hos mormor och morfar där vi fick lunch och semlor till efterrätt! Mumsigt värre! Lämnade Selma där inatt för att jag jobbar imorgon och shit vad det blev tomt och ensamt här hemma.. Mitt lilla yrväder ♥ 
 
 
 

nittonde februari

Publicerad 2014-02-19 19:33:00 i Allmänt

Jag verkar har gått och dragit på mig några få bacillusker.. Hmpf, det har jag inte tid med så nu jobbar jag för fullt på att motstrida detta sjukdomsförloppet! Jag hoppas att det bara är ngt tillfälligt! Jag unnade mig faktiskt ett litet lyx från Sunes bara för att jag tyckte synd om mig själv, haha! Och jag tror banne mig det hjälpte litegrann! ;)

Har börjat gå intro på Sunderbyn också och jag trivs verkligen som fisken i vattnet med att jobba på sjukhus! Jag känner absolut att jag valt rätt yrke, om man säger så! :) Trots att jag jobbat inom vården sen jag gick ut skolan är den ena dagen aldrig den andra lik och det är de som gör arbetet så spännande! Mycket roligt! :))

 
 

alla ♥ dag

Publicerad 2014-02-14 20:45:00 i Allmänt

Dagen till ära har spenderats hos farmor och farfar tillsammans med familjen! Farfar fyller nämligen år så dom bjöd på paltmiddag! Sååå gott alltså! Måste mig till att tillaga det snart också :) 
 
Nu sitter jag hos Ida och Felix, myser framför brasan och ser fångarna på fortet! Imorrn blir det skotercross i skomanskälen och sen kanske lite festligheter på kvällen ;) Myshelg!
 
 

trettonde februari

Publicerad 2014-02-13 19:49:31 i Allmänt

Nu har jag äntligen hittat yolliboxarna här i stan!! SOM jag letat dom! Jag har för övrigt en heeel drös med nya filmer att avverka och eftersom jag inte tycker det är lika kul att se film själv så har jag helt enkelt inte sett nån. Men ikväll ska jag se en av filmerna, frågan är bara vilken + att jag ska avnjuta denna goda yollibox! Mums! 
 
 

say something

Publicerad 2014-02-11 22:02:54 i Allmänt

Det känns som att jag har huuuur mycket som helst att uppdatera om, men samtidigt ingenting. Så därav den dåliga uppdateringen.. 
 
Jag har iaf varit hem till byn, på kalas bland annat, och när jag var där så unnade jag mig lite shopping som jag tyckte jag var värd. Ny jacka, byxor och skor blev det! Och det är inte riktigt klart där..
 
 

andra februari

Publicerad 2014-02-02 21:03:36 i Allmänt

Igår var dagen D, dagen då jag hämtade hem Selma ♥ Så otroligt söt att jag skulle kunna äta upp henne! 
 
Hade bästa Louise med mig på den ca 50 mil långa resan, enkelväg.. Så innan vi hämtade Selma så tog vi en drive in till sundsvall och IKEA :) En lång dag men ack så händelserik!
 
Det tog mycket på krafterna för smulan så idag har vi bara myst på och nu på kvällskvisten varit ute i snön och skuttat, bokstavligt talat :D haha!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela