sofiaåkerlund

tips!

Publicerad 2011-01-16 13:10:32 i Allmänt

Jag måste verkligen tipsa er om en rätt jag gjorde nu till lunch! Det var sååå gott alltså! Man får såklart matlåda om man gör all tortellini!

Tortellini med svamp- och baconsås

1 påse tortellini med ost
1 förp bacon
champinjoner
mjöl
mjölk el grädde
salt, peppar och soja

Koka tortellinin enligt anvisningarna. Stek bacon och champinjoner.
Strö på lite mjöl och häll sedan på mjölk eller grädde. Salta, peppra och häll på lite soja för färgens skull :) Jag har inga spec mått, så man får försöka sig fram.

Servera med en god sallad! Jag gjorde en sallad med ruccola, riven parmesan och flingsalt! Kan verkligen rekommendera både maträtten och salladen! :)

Smaklig måltid!

min dag :)

Publicerad 2011-01-14 11:19:37 i Allmänt

Idag har jag en ta-hand-om-mig-själv dag! Jag ska noppa ögonbrynen och färga dom, sen ska jag ta hand om mina naglar osv :) Sen ska jag he mig ut på byn och handla lite! Ikväll blir det gomiddag hos mamma med hela familjen, det bjuds på oxfilé, mums! Men vad som händer resten av helgen vet jag inte. Var lite sugen på party, men verkar inte som att så många vill vara med =/ Aja, får se vad som händer!

Igår fick jag ett glädjande besked, jag fick ett vik på 1 månad till att starta med med ev förlängning! Det blir på hemtjänsten i vistträsk och det känns riktigt spännande! Har ju bestämt mig för att ta ännu ett studieuppehåll och fortsätta efter sommaren! :) Det känns bra och helst när jag nu fick jobb så jag får en någolunda inkomst. Så det hade jag gärna velat fira med en liten fest! ;) Fick också en skitsnygg skjorta av syrran i födelsedagspresent som jag hade velat använda :)

Det här med lägenhetssökandet fortsätter ändå, fast jag fått jobb utanför byn. Jag hoppas verkligen vi hittar en lägenhet snart! På måndag blir det nog en visning på en lägenhet, så jag hoppas den är någolunda fräsch iaf! ;)

Jaja, nu ska jag fortsätta min dag!

över

Publicerad 2011-01-10 10:04:22 i Allmänt

Nu är julhelgen och nyårshelgen över och i lördags kastade jag ut julen! Gud så skönt!! Jag skippar den där listan nu, var ändå inge roligt att skriva den.. Men iaf, mellan jul och nyår tillbringade vi veckan i sälen. Vi bilade ner till emils syster med familj och gud så härligt vi haft det. Bara myst på, ätit goda middagar och tagit det lugnt. Blev 1 dags skidåkande för grabbarna, var så himla mycket folk. Men jag tror inte det gjorde dom så mycket :) Sen var det bara att starta den lååånga bilresan hemåt igen. Kändes vemodigt att åka därifrån samtidigt som det var skönt att komma hem! Men snart ses vi igen! :)

Iaf återgår vi till den normala vardagen nu. Jag ska ringa några viktiga samtal, träna och ikväll ska vi till piteå en snabbis på ett "hemligt uppdrag", sedan blir det middag hos mormor och morfar innan avfärd till byn igen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela