sofiaåkerlund

lustigt

Publicerad 2010-04-19 08:05:38 i Allmänt

God Morgon!

Idag är jag uppe med tuppen! Steg upp med emil när han skulle fara och tog sen en dusch! Skönt! Ska fara på gymmet om typ 45 min så då var det ingen idé att jag gick och la mig igen.

Jag har som funderat på en sak som jag tycker är konstigt! Många säger att man inte ska bry sig om andras problem utan bara bry sig om sina egna, att man inte har något att göra med alla andra. Men dom som säger så bryr ju sig mer om andras problem och lägger sig i andras problem när dom inte ens har något att göra med det. Varför inte göra som man själv säger, att bara bry sig om sina egna problem? Det är konstigt att man är så hård med att poängtera det när man själv inte håller sig till den "regeln".. Aja, bara nått som jag själv funderat lite på, varför är det just så?

Nä, nu ska jag göra mig lite gröt innan det bär av på gymmet!


helgen

Publicerad 2010-04-18 20:27:00 i Allmänt

Hallååå!

Har haft en hel del att göra också har jag inte idas lägga ner min energi på bloggen. Men nu ska jag påbörja en lååååång resa, men ingen vet till vad ;) Haha! Spännande må jag säga! Iaf, helgen har bestått av LUGN! I fredags var jag på skolan och sen for vi till robert och hämtade en soffa! Blev riktigt nice i vardagsrummet faktiskt! :) Lördag stod jag i valet och kvalet om att fara på rockfest eller inte, det blev inge och det känns riktigt skönt! Däremot till nästa helg är det planer som smiiiids! :P Så istället för rockfest for vi till anton och jossan och grilla, vart riktigt gott! Sedan bar det av hemåt och se 2012. Har hört dåligt om den, men jag tyckte faktiskt den var bra. Det är såklart en overklig film, men man måste ha lite känsla ;) Dagen idag har bestått av handling, rantning och mys. SNart blir det att hoppa i säng och se en movie!


- jag önskar att jag inte behövde krusa, det ska komma naturligt..

lögn..

Publicerad 2010-04-12 16:22:03 i Allmänt

Hello!

Idag är det måndag och jag har varit in till skolan en sväng och pluggat! Ska eventuellt dit imorrn också, men får se hur jag gör :) Ska på bibblan här hemma imorrn också! Man får sån ångest när det är +13 grader och man sitter inne och läser! Skulle ha behövt skriva ut papprena och sedan farit hem och suttit mig i solen ett tag :) Kanske jag skulle ha gjort så imorrn. Hinner nog åka med 7 bussen och hem med 10 bussen, ifall jag bara ska kopa. Aja, får se hur jag gör :)

Nu har jag nyss ätit kycklinglasagne och väntar bara på att mange ska höra av sig så vi får fara till Anton Öberg och fika lite! Han fyller ju heeela 25 år! Grattis Grattis! Hade ju bestämt mig för att sluta fika, men det är mycket godare än godis och glass och sånt.. Så en kaka kan väl inte göra nå? Får se om jag kan stå emot :)

Hade tänkt ta en prommis till mamma ikväll också kanske, men jag funderar på att ta cykeln! Mysigt när man får ta fram cykeln nu :)

Aja, nu ska jag fräscha till mig lite innan kalaset :)






- pain

Alvin and the chipmunks!

Publicerad 2010-04-05 21:58:24 i Allmänt

Åååh, får värsta nostalgin! Frågade min lillebror om han brukade se chippmunkarna och då sa han att han hade filmen! Det brukade vara min favorit film och jag såg verkligen fram emot att se den! Men nu tror jag dom har uppdaterat den lite. Den heter "Alvin och gänget" och spelas nu i real miljö fast pojkarna är råttor. Vet inte om det kan stämma, men jag blev lite besviken när det inte var samma! Är det nån mer är jag som brukade se det här? :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela