sofiaåkerlund

Guldjakten

Publicerad 2011-05-31 10:20:24 i Allmänt

Jag är med och tävlar om otroligt fina priser på Supergratis! Det du är med och tävlar om är:

1: Du väljer priset!
iPad 2
LG 42-tums Full HD LCD-TV
HTC Desire HD
Sony Playstation 3 Slim 320GB
Nikon D3100 + 18-55/3,5-5,6 VR
Gasolgrill med 4 st tubbrännare!

2: iPod Shuffle
3: 10 Trisslotter
4: 5 Biobiljetter
5: 3 Biobiljetter
6: 5 Trisslotter
7: 3 Trisslotter
8: 2 Trisslotter
9: 2 Trisslotter
10: 2 Trisslotter
11-20: Invite till Tubeify

Var med och tävla du också, HÄR!

inredning

Publicerad 2011-05-31 09:35:06 i Allmänt

Har just beställt en lampa från Ellos som vi ska ha i den nya lägenheten! Har kikat på den lampan förut, men har tyckt att priset har varit för saftigt. Men nu hade jag 50% så då passade jag på :) Blev ett riktigt lämpligt pris! Det kommer bli såå fint och jag har så mycket planer. Har hela lägenheten utplanerad i huvudet. Konstigt hur man kan ha en vision sådär, haha! Då jag ska förklara för emil så fattar han ingenting, men det är ju svårt för han att se det jag ser :)

Klart!

Publicerad 2011-05-29 17:05:35 i Allmänt

Nu har jag jobbat klart min helg, skönt! Nu har jag bara tisdag-onsdag kvar sen har jag inget mer förrän sommarperioden börjar. Men då får jag lite tid att städa ihop i lägenheten! Jag och emil rensade lite igår på dagen och då började jag inse att jag har så mycket smågrejor som kommer ta sån tid att rensa, så lika bra att börja göra det på en gång! Så imorrn börjar packandet! :) Det är trots allt inte så länge kvar om man tänker på hur fort veckorna går! Jippie! :)
Nu ska man äta lite middag, korvstroganoff och ris, en utav mina favoriträtter! :) Sen blir det en välbehövlig dusch och sedan bädda ner sig i soffan med emil och äta chips och dipp :)
Ha en bra söndag!

konstigt

Publicerad 2011-05-27 22:41:39 i Allmänt

Sitter och ser Big Brother med emil just nu. Är så kul när dom får se anhöriga, nästan lite rörd blir man själv ;) haha! Nu till det konstiga, jag kan inte uppdatera bloggen från min mobil. Jag får inte fram några bokstäver. Någon annan som har problem med det?
Imorrn ska vi börja stöka lite i lägenheten. Nästa vecka/helg blir det att tapetsera i den nya lägenheten och som jag läängtar! :) Ska även titta på köksbordet jag vill ha på jysk. Kommer bli sååå nice när allt är klart! Ska ju shoppa en massa nya möbler och sånt också :) Kuuuul!!
Nu till något annat kul! Världens bästa Linnea kommer nämligen att bo hos oss i typ 2 veckor. Mysigt! Tycker det är såå kul för då får jag se henne oftare än nu. Hon bor ju i piteå och tills vi flyttar dit ses vi inte lika ofta =/ Men nu kommer jag ju träffa hon typ nästan varje dag + att det nog inte är så länge till vi flyttar till stan! :)

Onsdag

Publicerad 2011-05-25 11:05:58 i Allmänt

Idag är jag ledig, härligt! Har hunnit ta en prommis och nu tvättar jag. Sitter också och kikar på en massa inredning! Eftersom vi, förhoppningsvis snart, flyttar ska vi ju till Ikea och shoppa! Det blir så kul att få köpa en massa nya möbler! :) Ska även gå till Gårdings och kolla om tapeterna jag vill ha finns som easy up så vi kan beställa dom så dom finns när vi ska börja tapetsera.
Sen håller jag tummarna att jag får fortsätta på mitt vik om Jossan blir borta ännu längre! Skulle vara så skönt att få fortsätta på det :) Nä, nu ska jag hänga lite tvätt och sedan fräscha till mig!

Big Brother

Publicerad 2011-05-23 18:18:09 i Allmänt

Jag tyckte faktiskt det var skönt att Gurkan åkte ut! Kändes som han gjort sitt i huset nu. Visst, han är en härlig person men jag tror inte det fanns nån som snackade skit och baktalade andra så mycket som han gjorde nu i slutet. Tycker jag iaf, synd för det blev nog hans fall. Vad tyckte ni? Checka in hans intervju efter utröstningen HÄR!



Bild lånad från google.se

Äntligen!

Publicerad 2011-05-19 13:56:14 i Allmänt

Jag skulle ju berätta en rolig grej för någon dag sedan, men det har inte blivit klart förrän nu. Jag och Emil har nämligen tänkt bli pitebor! Senast den 1 aug flyttar vi in i våran lya på storgatan, helst skulle jag vilja flytta typ´NU, men det är ju det här med dubbla hyror.. =/ Men jag hoppas att någon vill ha våran lägenhet och att vi kan flytta in så fort som möjligt! :) Så då kära vänner får ni hälsa på oss i stan! :)


Om ca. 2 timmar har jag helg och då brassar jag ner till Piteå för att hämta upp Linnea och sedan kika på lite tapeter :) Sen ska vi nog käka nå middag i stan och sedan ska heela helgen spenderas i farmor och farfars stuga med Mange, Erik och Emil! Vi kommer få det hur mysigt som helst tror jag! :) Hoppas på bra väder så man kan vara ute!


Ha en bra helg för det ska jag ha! :D

Rensat

Publicerad 2011-05-15 15:24:27 i Allmänt

Idag har jag och emil rensat ur förrådet! Oj så skönt det känns! Det gick ganska fort att rensa, vi hade samlat på oss så mycket SKIT som man absolut inte behöver ha kvar! Vi fyllde ett helt släp och det är helt otroligt att vi ändå har sparat lite grejor, haha! Ska lägga ut lite på tradera som jag ska försöka sälja också :)
Imorrn hoppas jag på ett glädjande besked och då ska jag skriva om det här! Spännande spännande! ;)
Nä, nu ska jag börja förbereda mig inför jobb!
HejSvejs!

stockholm

Publicerad 2011-05-10 11:21:36 i Allmänt

Jag var ju i sthlm torsdag-söndag och det var såå härligt att komma bort ett tag! Äta god mat, hotellfrukost, shoppa och bara må gott! For med farmor, mormor och syrran :) Vi lyxade till det ganska mycket, men ska man fara så kan man lika gärna passa på! haha! Tror jag ska ta och boka en weekend över en helg som jag och emil kan fara på. Började tänka på det, vi har nästan varit tillsammans i 7 år och vi har inte varit nånstans tillsammans, inte sthlm, inte en utlandsresa, ingenting! Det är nästan hemskt ;) Men vi har pratat om både utlandet, bilsemester och stockholmsresa nu så får se om något blir av :)

dödsstraff

Publicerad 2011-05-09 12:18:49 i Allmänt

Såna här människor förtjänar fan dödsstraff, vill man inte ha sitt eget barn då bestämmer man sig inte för att behålla barnet och sedan mörda det! Jag känner jag blir så förbannad och upprörd! Att det finns såna här människor i världen!! Läs artikeln HÄR!

Köttfärslimpa

Publicerad 2011-05-02 16:44:07 i Mat & Bak

Det här är nog den godaste köttfärslimpan jag smakat och självklart kommer den från Farmor! :) Jag gjorde den här till middag idag och det blev till en heel familj! Så nu när jag skriver receptet halverar jag allt, det räcker gott och väl, iaf för mig och emil + att det blir matlådor! :)


Köttfärslimpa

500 g köttfärs
2 ägg
svartpeppar
2 gula lökar (rivna)
1dl ströbröd + 2 dl mjölk = låt svälla och blanda sedan i köttfärs, ägg och svartpeppar.
Koka 2 dl vatten med 1 oxbuljong och 1 tsk socker. Häll det över köttfärslimpan och in i ugnen i 70 min på 200 grader.
Blanda 2,5 dl grädde med ½ dl soja. Häll detta över köttfärslimpan och in igen på 225 grader i 10-15 min.
Servera med potatis/pasta och sallad! :)

över

Publicerad 2011-05-01 18:24:54 i Allmänt

Nu är jobbarhelgen över! Varför känns det alltid så konstigt när man jobbat helg, jag menar jag har då ingen koll nästan på vilken dag det är när man jobbat helg! Haha! :D Jobbar tisdag-onsdag sen blir jag långledig till fredag den 13:de, scary att det kommer en sån dag. Man går på helspänn!
Iaf, på torsdag far jag, syrran, farmor och mormor till sthlm och bara myser på, shoppar och äter god mat! Ska bli skönt att komma bort en stund och bara tänka på: Ingenting! :)
Förresten, har nog glömt säga att jag köpte mobilen jag visade tidigare! Är riktigt nöjd med den än så länge! Nu väntar jag bara på att internet och spotify ska komma i veckan, då är den komplett :) Hittade nå skal som jag ska ta och köpa också, får den lite färg och om man blir less är det bara byta :P
Nä, nu ska jag snart börja fara ut på byn. Är sååå sugen på choklad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela