sofiaåkerlund

:D

Publicerad 2008-11-28 14:26:56 i Allmänt

Nu börjar det närma sig party! jippie!
Ska strax hoppa i duschen och göra mig iordning :)
Tänkte bara önska er en bra fredag och uppdatera mig gärna om vem som åker
ur idol!

xoxo /S

Julpynt :)

Publicerad 2008-11-26 13:43:24 i Allmänt

Idag har jag satt upp stjärnor och hade tänkt försöka dammtorka och dammsuga innan kvällen också! Det är lite svårt att skura golvet däremot eftersom det fortfarande (!) står ouppackade kartonger på golvet. Men det mesta hör till kontoret och jag har inte köpt något skrivbord än =/ Tjatade på emil om att vi kanske drar till Ikea på söndag. Han var inte så förtjust i idén, men jag skulle vilja göra bort det nu än att fara nästa helg! Så det kanske blir ändå :) Och det är bäst när man nyss fått pengar :)

Iaf, igår var jag och tränade på gymmet med Linnea. Mycket roligare att träna tillsammans med nån! Ska och träna när ikväll också :) Hade tänkt fara nu när hon slutade, men kom på att jag hade tvättid idag så jag måste verkligen tvätta klart. Nu börjar det verkligen närma sig fredag och western farm! Jippie! Imorrn blir det en sväng till stan med tjejrna igen. Dom var sugna på att dra till Pite eftersom vi nyss varit i Luleå, men jag måste hämta en bildel till emil i luleå, så jag måste då dit. Kanske blir så jag måste fara själv då, men det får gå ändå :)

Nä, nu ska jag ner och ta hand om tvätten!

xoxo /S

Spännande!

Publicerad 2008-11-25 20:38:15 i Allmänt

Jag har sett många som länkat till www.GratisMode.se och massa annat spännande! Nu hade jag tänkt försöka mig på det jag också :) Skulle vara kul att vinna/samla ihop presentkort eftersom jag älskar att shoppa :) Och nu är det väl mest julklappar som man skulle kunna fynda :) Jag tycker det är kul med sådana här "tävlingar", det är så spännande! :D

Just nu har man chans att vinna ett presentkort i valfri butik på 1000 kr!
Registrera dig du också och var med i kampen om att vinna presentkort på 1000 kr !
Checka in denna länk: http://www.gratismode.se/?c=16825

Träning och skoproblem

Publicerad 2008-11-25 09:17:17 i Allmänt

Det blev tyvärr ingen träning för oss igår, det var stängt! Attans! Men vi hade hemmagym istället hos Linnea, så lite träning fick vi oss iaf :) Ska försöka ta mig till gymmet idag och träna istället! :) Gick lite tugnt igår då vi bara skrattade åt varandra och de "tunga" övningarna :P

Idag hade jag planerat att dra till Luleå en snabbis och hämtat emils del till bilen. Hade tänkt dra en snabbis på skokanonen och blomstergården också. Måste verkligen ha nya blommor. Kanske ska kolla om de har några fina blommor på coop istället :) Och nya skor skulle jag vilja ha! Ok, jag har massor av skor.. det är min STORA passion. Men något jag inte har är svarta stövlar.. Det är något jag skulle behöva.. Men får se om jag väntar med det kanske :)

Jag har min outfit färdig till western farm på fredag iaf, ska bli sååå himla kul! Speciellt då man far med en massa roliga kompisar! :D Däremot är jag inte riktigt redo för julmat än, man hinner bli så himla less! Men spela roll, finns inte så mycket att välja på!

Nu ringde syrran, ska hämta henne och sen blir det blomletning! ;P

xoxo /S

Början till ett nytt liv!

Publicerad 2008-11-24 18:31:29 i Allmänt

Idag skulle jag börja mitt nya liv! Hittills har det gått bra!
Jag tog en promenad mitt på dagen i snöstormen, och det blev faktiskt tungt eftersom det snöat en hel del och då blev det motstånd att gå =/ Och nu ringde Lillemor och frågade om jag skulle simma eller träna! Här var det inget "vill du följa", utan raka puckar och det är bra! Så nu kände jag att jag ska slå mig fasiken på att börja träna och trimma min body! Och det känns inte alls jobbigt denna gång! Och jag har ätit ganska bra idag. Som vanligt skippade jag frukosten vilket inte alls är bra, men vardag för mig tyvärr.. Men det ska det bli ändring på! Men lunch och middag har jag ätit iaf. :)

Dieter kör jag inte på. Jag ska vara ärlig och säga att jag tror inte på dieter (hos mig själv). Eller såhär ska jag säga.. Visst funkar dom säkert, men så fort du börjar äta normalt igen försvinner allt det du jobbat för! Du måste hålla på med det hela livet.. Jag unnar verkligen dom som klarar av det! Själv skulle jag inte göra det. Jag är ganska ung fortfarande och ska jag tänka på vad jag äter hela livet, det funkar inte för mig. Det blir säkert vardagsmat för en del, men jag skulle bara haka upp mig på mig själv.. tyvärr för mig! Men grattis till er andra! :)
Därför kör jag på min egen diet. Äta vanlig husmanskost, en portion, dricka vatten, äta frukt och grönsaker. Det tänker jag köra på. Då kanske jag behåller formen! :) 
 
Hoppas ni tog det där på rätt sätt :)
Nu ska jag börja klä mig innan tjejerna kommer och hämtar upp mig :)

xoxo /S

Ny dag och 1 månad kvar till julafton!

Publicerad 2008-11-24 10:36:55 i Allmänt

Idag är det måndag och det är nog den värsta dagen för mig och emil! Känns så länge kvar till helgen! Egentligen går veckorna ganska fort, men den här veckan vill jag ska gå ännu fortare! Vi ska nämligen till western farm på fredag på julshowen! Ska bli svinkul! Jag tror vi skulle bli 25 st som far tillsammans! :)
Eftersom emil kommer hem nästan varje dag på veckorna nu så känns inte veckorna så jobbiga längre. Det är värre när han egentligen ska sova där från måndag till torsdag! När man är borta från varandra uppskattar man varandra mycket mer! Han är verkligen den bästa! :)

Nu är det bara 1 månad kvar till julafton!! Tänk vad tiden går fort! Jag minns när Maja fyllde år i februari att jag tänkte att det år såååå länge kvar tills jag fyller 20! Men nu är det inte länge kvar! :D

Idag består min dag av detta:
* Skriva färdigt sammanfattning till rapport
* Studera litteratur
* Städa upp i lägenheten och göra ordning
* Kanske börja julpynta (får se)
... Och säkert en massa annat smått och gott!

xoxo /S

Önskelista

Publicerad 2008-11-23 23:06:57 i Allmänt

I jul har jag inte så mycket att önska mig, förutom att jag hittat en alldeles underbar liten valp som jag så hemskt gärna önskar mig! Jag har alltid varit mycket för chihuahua och yorkshireterrier och passar inte en blandning av dom båda bra för mig då? Jo, det gör ju det! Därför är det den jag önskar mig först och främst i julklapp (och present eftersom jag fyller år strax efter julafton)! Jag skulle verkligen bli överlycklig!

Aja, såg just slutet på wallander och ska strax gå och sussa!
I veckan blir det nya tag till ett försök av ett nytt liv! Den här gången ska jag verkligen lyckas! :)

Hoppas ni haft en bra helg allihopa, syns imorgon!

Praktik och korvstroganoff :P

Publicerad 2008-11-18 17:21:05 i Allmänt

Konstig kombination va? :P

I veckan har jag 2 praktikdagar där vi ska studera läkemedelshantering. Har varit på Sunderby sjukhus idag och ska dit imorrn också, sen blir det delvis ledigt igen. Ska skriva Fältstudierapporten (praktikrapport) och sen göra lite annat smått och gott :) När jag först kom till sunderbyn så vart jag riktigt nöjd över vilken handledare jag fått, men jag skulle inte haft så stora förväntningar.. Hon var jätte trevlig när jag kom dit och tog väl hand om mig, fram till lunch.. Antingen var hon less eller så fruktansvärt trött! Hon svängde från att vara glad till otrevlig flera gånger! Kände mig inte alls hemma där när hon var så gnuggo! Iaf så försökte jag göra det bästa av situationen. Men när det började närma sig lunch så frågade hon när jag ville gå och äta och då sa jag att jag kunde följa med henne och äta. Plötsligt så försvann hon och jag stod ute i korridoren och väntade för jag tänkte att hon kankse bara hade gått nånstans snabbt. Sen efter ett tag kommer hon ut och har ätit klart! Då frågade hon mig om jag hade hunnit äta och såklart så tycker jag inte det är kul att sitta själv i ett personalrum all alone, inte känna en kotte! Aja, jag sa att jag inte var så hungrig och åt en clementin istället.
Nog om detta!

Till middag ska jag göra korvstroganoff och ris med lite sallad till! :P Mums! Eftersom jag inte ätit någon lunch så börjar jag vara riktigt hungrig! Orkar inte vänta till emil kommer hem med att äta så jag ska börja med maten NU! :D

See ya!

Julklappstips någon?

Publicerad 2008-11-17 11:42:26 i Allmänt

Hej svejs i lingonskogen!

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men i och med flytten har jag totalt glömt bort bloggen!
Iaf så är jag på jakt efter julklappar! Har ingen aning om vad jag ska köpa till en del personer!
Mamma är klart, men resten.. Någon som vill ge ett tips?

Nu ska jag försöka göra mig lite lunch, tror det blir plättar me rivna morötter i. Riktigt gott!

Bye!

Nytt!

Publicerad 2008-11-06 09:45:34 i

Tjenis!

Idag har jag heeela min  dag planerad.
- Har föreläsning nu till 11.45
- 12.00 till någon gång ikväll kommer mormor och morfar och hjälper mig plocka ihop i lägenheten + att jag ska frakta det till den nya läggan :) Ska börja lite smått i köket. Vi ska ju inte tapetsera där.

- Har även beställt lite klänningar inför juldagen och western farm! Jippie!
(Jag hoppas jag är ensammen med att ha dom, är alltid tråkigt att komma i samma kläder som nån.. men men)
Dom är iaf från http://www.stylebystars.com/



+
en volangklänning från H&M som jag inte kunde lägga upp bilden på.
RIktigt snygg!


Är sugen på ett par pumps också, men jag tror jag låter bli ;P


Aja, soo long!

Packar..

Publicerad 2008-11-04 11:39:19 i Allmänt

.. inför flytten eventuellt till helgen! Längtar sååå mycket till vi är ute ur denna lägenhet och får flytta in i den nya, mysigare lägenheten! :D Hade just föreläsning och är nu "ledig" till på torsdag. Fast jag ska ju packa och tvätta m.m så det är inte så mycket ledighet här inte.. Ska och göra nå ärenden på byn också. Det här blir inget långt inlägg eftersom jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt!

Nu blir det att äta köttsoppa och sen börja stöka ihop!
(Kommentera gärna ni som läser min blogg)

Ha en bra dag allihopa!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela