sofiaåkerlund

ÄNTLIGEN!

Publicerad 2012-06-13 12:00:00 i

Äntligen är den min! Som jag har varit ute efter denna klänning! Nu fanns den, helt otroligt, inne på H&Ms hemsida i small dessutom, så klart som korvspad att jag passade på att beställa den när jag varit ute efter den sååå länge! Jippie!! :)

boende

Publicerad 2012-06-13 08:58:48 i Allmänt

Hej svejs!
Ojoj, nu börjar allt ordna upp sig! Jag sa ju tidigare att jag hade det ganska rörigt och att jag fick uppdatera ordentligt när jag kommit på fötter igen. Jag behöver bara säga som så att det är utflyttning som pågår för mig och nytt boende letas. Så om nån vet av en större, fräsch 1:a eller 2:a i centrala piteå som blir ledig i augusti/september får ni gärna hojta till! :)

Och från det ena till det andra, nu börjar sommaren visa sig igen! Så skönt att kunna vara ute! Idag är det examen för mina kusiner så vi ska dit och äta våfflor. Hade även tänkt åka till lägenheten ikväll och packa ihop lite saker. Har riktigt fullt upp nu när sommarviket börjar. Jobb här i stan + extra turer på byn, men det går nog superbra! :) Lika bra att ta på sig massor med jobb medans man inte har något annat att göra i sommar ;P Nädå, skämt o sido! Sommaren kommer bli jättebra! Blir lite lite tid till allt annat, men jag hoppas alla mina underbara vänner och familj har överseende med det.

Nä, nu ska jag göra mig iordning för detta examensfirande! Ha en bra dag allihopen! :)

crazy

Publicerad 2012-06-05 20:41:23 i Allmänt

Har minst sagt varit ett antal crazy days den senaste veckan! Så därför är uppdateringen riktigt dålig just nu! Har lite viktigare saker att tänka på! Återkommer när läget är bättre :) Men jag bjuder på en egobild iaf!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela