sofiaåkerlund

Pictures!

Publicerad 2009-05-31 01:28:19 i

Hade tänkt skriva om min dag/kväll, men jag låter bilderna tala för sig själv :P











- Sov gott!

soligt?

Publicerad 2009-05-30 09:48:50 i Allmänt

Gick in på SMHI nu och där är det lovat sol och kring 12.00-18.00 ska det vara strålande sol och mellan 23-26 grader!
Ser det ut så nu? Nope!

 

rubriker

Publicerad 2009-05-30 09:35:46 i Allmänt

är svåra att komma på! I torsdags gjorde jag ju min praktiska tenta och jag tror den gick skit!! Bara vänta på det slutgiltiga resultatet! Efter tentan for jag farmor och Ida och åt lunch på Waldorf ;) Farmor skjutsa in Ida till läkaren i Sunderbyn och sen kom dom och hämta mig på skolan när jag var klar :) Vi for in på Casa Wikström och kika. Skit va snygga grejor dom har där! Sen for vi till storheden på H&M, ÖB och Jysk. Har ju sålt min soffa så nu är vi sofflösa! Vill ha en 2a och en 3a istället, så man ryms lite folk! :) Sen bar det hem, byta kläder också följde jag Maja in och hämta fredrik på kallax! Vi gick i stan en sväng innan han skulle landa! Där köpte jag en klänning som jag först hittade på HM på storheden, men stl fanns inte så då hittade jag den i stan! Sen gick vi på Linneas bojkottade ställe ;) Alltså Roasters! Dom hade gjort om och det var riktigt fint, ändrat menyn och allt! Åt en jättegod grillad foccacia med nå goda tillbehör i :P For även på godis huset och köpte en stoooor påse me gotta! Mums! Det var min fullspäckade torsdag!

Igår på kvällen var vi upp till Hällan och grillade! Det var viktigt mums! Det var jag, emil, ida, jon, erik, fanny, micke och malin och deras lilla bebis! :) Åh, vad man blir sugen själv! Sen tog vi eriks båt ner till David och kollade på Peters nyinköpta båt ;) Nice, fick provåka lite också! Var meningen att vi skulle ha åkt båt idag, men vädret var inte det bästa än, sen tror jag inte att vi ryms längre ;P Så vi får åka med nån annan eller göra nå annat! :) Kommer nog bli bra! Blir väl att grilla och festa ikväll med massor av roligt folk! Kommer bli dunderkul! Roligare än yran, hanna ;) Aja, nu ska jag färga mitt hår tror jag! Avslutar med lite bilder på vad jag inhandlade i torsd! Kanske uppd senare!


 



- dåligt

Favoriter!

Publicerad 2009-05-24 22:04:01 i Allmänt

Jag och emil hyrde Taken ikväll! Har sett den redan, men den är så bra så vi var tvungna att se den igen! Igår var en riktigt rolig kväll, om än den avslutades tidigt! Däremot var inte huvudrätten den bästa jag ätit, men jag åt ändå ;) Jag hade inte tänkt skriva så mycket idag. Ska hoppa i duschen och sen blir det ännu en film innan man ska sova ;) Brukar alltid se twilight innan jag somnar. Om inte emil hunnit slå på en annan film före ;)

Min favoriter;




- jag vill

Tjejkväll!

Publicerad 2009-05-22 17:23:13 i Allmänt

Ikväll blir det tjejkväll hos mig! Det kommer bli kul! Sitta och prata skvaller och endel skulle pimpla vin, utom jag. Jag ska dricka cola :) Blir eventuellt fest imorrn så då blir det att dricka! Aja, det blir ett kort inlägg, är inte på humör för att skriva nu!

 

Kofta, Lindex
Linne, Åhlens
Chinos, gina tricot

- alltid jag!

Praktisk examination

Publicerad 2009-05-19 13:35:10 i Allmänt

Nu har jag nyss käkat och ska sätta mig för att förebereda mig inför det praktiska provet nästa vecka. Jag har redan börjat bli nervös =/ Men det ska nog gå bra :) Imorrn och på torsd ska jag gå intro på mitt sommarjobb, kommer bli spännande! Sen kommer emil hem imorrn eftersom det är röd dag på torsd :) Fredag kanske det blir grillning med något gäng ;) , lördag har vi hockeyfest + att det är älvsbymässan heeela helgen! Så det är full rulle! Sen blir veckan som återstår att träna på det praktiska provet och ev jobba nån dag tror jag :) Om det går bra förstås! Nä, undra om jag skulle ha tagit en snabb prommis innan jag sätter mig och pluggar? Hade tänkt ta en pluggfri kväll och hälsa på Linnet istället :) Aja, nu sticker jag nog ut på en prommis iaf :)


 
Jag & Emil i helgen



Dagens Lunch :)



- viljan växer sig starkare

Oj oj!

Publicerad 2009-05-18 13:40:30 i Allmänt

Vad dålig jag är på blogga! Men och andra sidan har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. Bad om lite tips, men inte har det kommit in några :(

Helgen har varit bra! Fredag blev det grillning med Emil, Mange, Anton och Nordh. Det var trevligt! Blev också en och annan öl/cider ;) Jag bara älskar grillad/stekt sweet chili "marinerad" halloumiost just nu! min stora favorit! Det rekomenderar jag verkligen er att prova!

Lördag skulle det även där bli fest, men det blev inte så. Så jag och emil for till Pite och kollade på farmor och farfars stuga dom håller på bygga! Kommer blir jätte jätte fint! Ganska stor var den också! Sen for vi förbi mormor och morfar en sväng och sen bar det hem! Hade egentligen inte tänkt grilla lördan, men mormor skickade hem en fläskfilé så jag och emil grillade iaf :) Är så gott med grillat, men det har blivit det varje helg nu så vi måste nog käka nå annat ett tag ;) Sen köpte vi chips och dipp och ostbågar och låg och såg Eurovision, det var mysigt! Jag älskade Islands låt, men jag vet inte om Norges var så himla bra som alla påstår! =/ Aja, den var då överlägsen iaf!

Söndag var emil och spela tennis och jag städade lite hemma.. hör söndagar till om man inte har plugg i det här hemmet ;)

Idag är det strålande sol och +20! Skulle lägga mig ute och sola, men jag klarade inte av det! Var för varmt! Skulle egentligen gå intro på mitt sommarjobb ikväll och imorrn också, men det hade blivit missförstånd så det fick bli onsd och torsd, ser jag verkligen fram emot :) Ikväll kommer mamma och micke hem från Prag och jag ska hämta dom på flyget! Det hade visst inte varit så varmt där, men jag tror mest man ska se på saker där. Inte sola! ;) Jaja, jag tror jag fick lite färg idag iaf! :D Nu ska jag börja läsa en bok som jag ska göra en uppsats på 10 sidor av! =/

Och jossan far till cypern om 1,5 timma! Lyckos henne, i 2 veckor!!


Den här bikinin hämtade jag ut idag
vet inte om jag ska behålla den, men den är snygg iaf! :)


- vet inte vad jag ska göra längre

Lite att göra..

Publicerad 2009-05-12 14:30:25 i Allmänt

Nu har jag nyss kommit hem från Luleå, ska sätta mig och äta och sen plugga för imorrn har jag tenta! Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva här.. Så det kommer lite fakta istället ;)

Vad heter ni?  Sofia och Emil
Hur träffades ni?  Gick på samma skola och var vänner :)
Hur länge har ni varit tillsammans? 4 år och 8 månader idag :)
Är ni förlovade? Nej, men jag får flörta lite ;)
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn? Nej, inte än
Har båda körkort? Ja
Isåfall, vem kör bäst? Jag ;)
Kommer du ihåg er första kyss? Jadå, som att der var igår!
Vem sa "Jag älskar dig" först?  Tror det var jag..
Vem är äldst? Emil
Vilka stjärntecken är ni? Stenbock och fisk?
Vem fyller först på året? Emil
Håller ni i handen på stan? Näe, inte ofta
Vem är längst? Emil
Vem sjunger bäst? Inte emil iaf :)
Var nån av er oskuld när ni träffades? japp
Kände ni varann innan ni blev ihop? ja
Vad har ni gemensamt? kärleken till varandra ;P
Blev du kär i första ögonkastet? nja, tog så pass länge innan vi blev ihop.. så svaret blir nog nej. sorry!
Har ni någon speciell låt? Det måste nog vara någon av Pink´s låtar, just like a pill eller family portrait ;)
Har ni några "frikort"? Vi skojar alltid om vilken kändis det skulle vara :) Men nej det skulle inte hända!
Har ni stora framtidsplaner? Ja, det tror jag väl
Har ni gråtit i varandras armar? Ja
Har ni varit utomlands tillammans? Nej, men det låtar åt det hållet nu :)
Vilket är ert bästa minne? Det finns så många minnen, jag måste säga alla bra minnen!
Vem lagar bäst mat? Jag!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ser tv eller en film och myser med varandra. Om det inte är hockey eller dylikt :S
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? nej
Blir du lätt svartsjuk? Beror på
Brukar ni bråka? ja, men oftast om småsaker
Ringer eller SMS:ar ni mest? emil ringer, jag smsar
Vilken är hans finaste kroppsdel? Ögonen och munnen, men naturligtvis heeela han :)
Brukar nån av er prata i sömnen? jag :S

Det var lite intressant info om oss ;)

- jag saknar dig

- du

Publicerad 2009-05-07 18:26:36 i Mat & Bak

På morgon var jag förbi hos Kristina och hämtade mitt schema och fick lite info inför sommaren :) Tror att det kommer bli riktigt bra att jobba där i sommar! Sen var jag och emil och hämtade en resekatalog på resebyrån, har börjat spana lite på resor så vi har lite alternativ när vi ska boka :) Sen har jag hunnit plugga lite också, känns som att jag gjort en massa nyttiga saker idag :) Syrran börja fråga vad vi ska göra imorrn, kom ju på att det är fredag imorrn! Helt otroligt att man inte riktigt har någon aning om vilken dag det är! Skärpning!
Idag till middag blev det våfflor! :) Kom på en smart idé när jag skulle till att göra våfflorna. Jag satte mig ute på balkongen och gjorde dom istället för att ha en massa luktande matos inne.. Smart va? :)
Snart ska emil se hockey hos ante och då blir det ev att hälsa på jossan en snabbis! :)

Svejs hejs!




- du vill inte

Svejs Hejs!

Publicerad 2009-05-06 22:47:29 i Allmänt

Idag var sista dagen på min praktik på sjukhuset. Kommer absolut vara på den avdelningen fler gånger!
Annars har jag inte gjort så mycket, kommit hem, ätit middag, slappat i soffan.. Sen var Linnea och erik förbi en stund :)  Karln är hos mange och ser fotboll, tror att Chelsea spela.. Aja, hoppas han arrivear hem snart! :) Ska hoppa i duschen, sen lägga mig och sova. Ska upp tidigt imorrn och få lite info och ett schema för sommaren :) Kommer bli intressant och se hur man jobbar.. PDOL är den enda helg jag känner att jag inte skulle vilja jobba under sommaren, alla andra kan jag jobba ;) Det återstår att se! Nu kom min karl hem, arg =/

Sen mina kära P!NK resenärer så såg jag idag att konserten skulle flyttas över till Globen, det betyder att det blir en större konsert och det är fler biljetter ute! Kul! Jag kan ju vara helt ute och cykla, är så trött idag. Men kolla här så ni också får koll på det ;) http://www1.ticnet.se/PriceTable?l=SE&EVNT=GLO458GLB11101&CL_ORIGIN=

Nu tänker jag dra mig undan ;)
Sov gott allesammans!

- Hanna, glöm inte vad du lovat! ;P

Ajjabajja!

Publicerad 2009-05-05 21:06:14 i Allmänt

Nu var det längesedan jag skrev! Men jag har helt enkelt inte haft tid! Jag får uppdatera när tiden räcker till ;)
Är iaf på Piteå Lasarett och gör fältstudier. Jag har riktigt  roligt, dagarna går så fort! Imorrn är det min sista dag.. Ser fram emot att vara där mer! :) Jag tycker verkligen att ni som läser är riktigt dåliga på att kommentera! Tråkigt att ingen säger vad dom tycker om bloggen och ger förslag/tips på vad jag kan skriva om. Vad vill ni helst läsa i den här bloggen? Aja, får verkligen hoppas att detta ändras och att jag får lite feedback eller kanske till och med prenumeranter ;) Ha en bra kväll allihopa! Nu ska jag gå och kramas med världens bästa sambo! :P

- Det ordnar sig, tillsammans.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela