sofiaåkerlund

Torsdag 28/1

Publicerad 2010-01-28 09:50:15 i Allmänt

God Morgon!

Hade tänkt berätta lite om gårdagen i Umeå. Åkte ju som sagt ner med Ida och Maccan för att hälsa på Micke på hans födelsedag! Tur vi åkte tåg för det var verkligen klass 2 varning på snöovädret! Tåget var iaf i tid när vi åkte ner 6.35, kom fram kring 10 på sjukhuset. Han hade verkligen ingen aning om att vi skulle komma, trodde han hade anat något när vi ringt mamma så många ggr :) Jag hade lektion 10.15, men jag fick INTE igång programmet. Dom har börjat med nåt nytt, måste lära mig det till seminariumet. Iaf så stannade vi ett litet tag på sjukhuset, sen gick jag och syrran en snabbis på stan. Hittade ett par leggings som såg ut som ridbyxor på Gina Tricot, hittade även 2 par örhängen och en ring som fick följa med hem från Gina + en loose fit tröja på HM! Jag äääälskar loose fit, ska inte sitta tight! När vi kom tillbaka till sjukhuset gick mamma, jag, syrran och maccan och åt nå lunch. Micke får lunch uppe på sin avdelning pga infektionsrisken. Efter lunchen gick vi upp på rummet och umgicks innan det var dags för hemfärd. När vi kom på morgonen luktade det nybakat och när vi satt där efter lunchen kom det in flera sjuksköterskor och sjöng för micke, med sig hade de nybakt rulltårta och festis/kaffe! Mums! Och vad snälla människor, verkligen bra att ha att göra med. Han fick även önska vad han ville ha till middag eftersom ssk gör all mat på avdelningen! :) Sen kring 4 bar det av hemåt med tåget, det vart 40 min försenat av snökaoset! Så vi var hemma kring 8, då hade vi en trött lillebror kan jag säga! Så det var en bra dag! Synd bara att jag inte hann träffa alla som bor där nere, men vi ska ner fler ggr till micke och då ska vi försöka stanna en heel helg! :)

Nu är det en ny dag och jag ska tvätta, plugga och städa. Får se om jag hinner allt. Inatt hade jag en hemsk dröm. jag skulle operera bort nå i halsen och jag var jätterädd när dom förklara hur det skulle gå till. Emil skulle vara tungen att mata mig med flytande föda ett bra tag för jag kunde inte äta ordentlig mat. Jag blev sövd och jag kände hur de bände upp munnen på mig, sen ringde emil så jag vet inte hur det slutade. Hade väldigt gärna velat veta det! :)

Nu ska jag göra något annat än att sitta här så jag hinner allt! Mormor kommer kring halv 11 då ska jag handla lite som vi glömt att handla, fara med några papper, osv. Synd att jag inte kunde gå ut på byn, det är ju så nära. Men det blåser som bara den!

Aja, se you later!

Ny frilla!

Publicerad 2010-01-25 15:49:05 i Allmänt

Tänkte bara snabbt visa min nya färg på håret + det jag köpte när jag och emil bodde på hotell! :)


Den nya färgen :)




Nya skorna




Min nya bustier

Natt

Publicerad 2010-01-25 00:50:14 i Allmänt

Tänk att när man verkligen vill och behöver sova kan man helt plötsligt inte! Nu hann jag bli orolig att eftersom jag jobbat i ett halvår och tjänat pengar skulle jag bli återbetalningsskyldig till CSN eftersom det finns en gräns. Så jag var ju tvungen upp och räkna på det och som jag ser det nu behöver jag inte återbetala. Fick också årsbeskedet där dom tar ställning till om jag ska återbetala eller inte och där stod det 0 kr i återkrav. Och om jag har jobbat för mycket så drar dom tydligen av det på mina kommande utbetalningar. Så jag hoppas jag har sett rätt! Ojoj, vad saker kommer upp i huvudet när man inte vill det! Jag kunde ju självklart ha räknat på det imorgonbitti eftersom jag inget, hur som haver, kan göra något inatt. Men då kan jag såklart inte sova förrän jag kollat upp det. Tjorvfia!

Aja, ikväll har jag och emil käkat middag hos mamma! Blev ungstekt kyckling, potatisrullar, sherrysås och tomatsallad + glass och kolasås till efterrätt! Hur gott lät inte det? :P Mammor är verkligen dom bästa! Sen såg vi lite tv innan det var dags för oss att röra oss hemåt. Hade en riktig myskväll! :) Imorgon ser dagen ut som sådan att jag ska till frissan 8.45, sedan plugga och sen kommer mormor och morfar till älvsbyn igen så då blir det att vara en stund där :)

Nä, nu tror jag att jag ska försöka sova, och jag hoppas att inget mer dyker upp i huvudet!

Sov gott mina vänner!


Söndag

Publicerad 2010-01-24 12:03:33 i Allmänt

Hej svejs i lingonskogen! :)

Nu var det längesedan jag riktigt skrev nå igen, men det har varit ganska turbulent så jag haft annat att tänka på. I helgen har mamma varit hem och då har jag spenderat mycket tid med henne innan hon far igen..
Igår åt vi tacos hos mamma och myste på och sedan for jag och jossan en sväng till Kisan där det var fest/filmkväll :) Men vi stannade inte så länge, men det var trevligt så länge det varade! Idag hade jag tänkt ut och ta en prommis med mamma, plugga lite, handla och sedan kanske göra en god middag :) En riktig myskväll med andra ord! Aja, nu har jag skrivit lite iaf så ni får nöja er med det!

Puss hejs

- Dina ord värmer

Livet

Publicerad 2010-01-20 23:33:57 i Allmänt


Ta vara på de nära och kära du har, 
livet kan vända på ett ögonblick.





Dags för ett inlägg kanske?

Publicerad 2010-01-13 18:11:13 i Allmänt

Nu är jag förhoppningsvis tillbaka igen! Har inte haft något internet på länge + att jag inte haft något sug av att skriva. Har helt enkelt inte haft nått att dela med mig av. Snart börjar skolan och jag ser riktigt mycket framemot det. Få en struktur på vardagen! Ska börja om med min "gamla" klass vilket känns jätteskönt! Pratade idag om att det inte är länge kvar till jag blir färdig ssk, jag har en utbildning! :) Då börjar det verkliga livet! Har såå mycket planer och redan nu börjar det funderas och gå framåt! Jag kan ge er en ledtråd till den första dröm som jag hoppas slår in inom en snaaaar framtid, nämligen boende.. ;) Det kan dröja på allt mellan till sommaren och 3 år bort, så därför vågar jag bara hoppas! :)

I helgen ska jag och emil lyxa till det med hotell och bara rå om varandra! Det är nästan jämnt folk hos oss, vilket jag tycker är jättekul, men denna helg blir det enbart jag och emil! :) Lördag har jag däremot inga planer, eller kanske, men jag vet inte om den röstades ner av en viss person! Skulle vara så himla kul iaf! :)

Aja, nu ska jag gå och vika tvätt så vi har några tomma påsar till imorrn!

Pusshejs!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela