sofiaåkerlund

1 eller 2

Publicerad 2012-10-24 12:50:50 i Allmänt

Jag sa ju att jag har börjat fundera på det här med min födelsedag. Jag nämnde att jag skulle bjuda på fika, men nu har jag börjat fundera på om man skulle slagit till och fixat en buffé med mat? Vad tycker ni låter bäst? Buffé eller fika, eller både och? :)
 
- jagkaninteannatänääälskamat ;)

birthday

Publicerad 2012-10-22 14:15:40 i Allmänt

Nu är det drygt 2 månader kvar till jag fyller år och jag har redan börjat kika på vad jag ska bjuda på och vad jag önskar mig :) Jag älskar att stå i köket och laga mat och baka så därför blir det oftast att jag måste beställa dekoration och essenser och sånt via nätet. Har såå många ideer och jag får väl hoppas det kommer mycket folk som kan fika upp allt eftersom jag själv dragit ner på fikat ;) 
 
 
 

På tiden!

Publicerad 2012-10-19 11:50:50 i Allmänt

Det är väl på tiden med ett inlägg såhär efter så lång tid! ;) Jag har nu flyttat in i min nya lägenhet som ligger i småstaden! Bra läge må jag säga ;) Nära till ALLT! Jag har kommit förbi den här enorma känslokarusellen och allt känns superbra! :) Jag har underbart fantastiska vänner som funnits där när helst jag behövt det! Ni är bäst! ♥ Nu är det min tur att återgälda er och det ska jag göra storartat, hehe! :P Jag hoppas verkligen att jag denna gång ska hålla i bloggandet. Vad det kommer handla om har jag ingen aning om än, men ni får gärna komma med förslag! :)
 
- livetärunderbart

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela