sofiaåkerlund

Bakartagen!

Publicerad 2011-08-26 20:59:21 i Allmänt

Idag fick jag ett il och skulle baka kanelbullar! Det blev liite mer än bara kanelbullar, för när jag ändå var igång kunde jag lika gärna göra snickerskaka, syltkakor och glutenfria muffins! :P Fick besök av Somitra och My som var sugna på nybakta bullar! Sedan blev det tacos till middag! Bestämde oss för att bara ta det lugnt ikväll, ska upp tidigt imorrn på 90års kalas. Sedan kommer emils syster Linda och hennes familj och ska bo här några dagar och som vi längtar! :)
Vad jag känner mig trött alltså! Har gjort det en period nu, går och lägger mig hyffsad tid men jag skulle kunna sova hur länge som helst på morgnarna.. Har heller aldrig kunnat sova middag och sedan sova direkt när det är läggdags! Tror det är för att det börjar bli mörkt ute! Äsch, skit samma!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan ett tag, sedan golioggdags!

Kommentar

Publicerad 2011-08-25 10:30:02 i Allmänt

Anonym om Finally!:
Var har du hittat den häftiga gardinen du har i köket?! :)

Svar: Jag har hittat den på Åhléns, är metervara så då har jag sytt en kappa av det :)

Sovfrämmande!

Publicerad 2011-08-22 15:20:15 i

Har nyss varit och handla lite gomiddag till ikväll som jag ska bjuda mamma och marcus på! Dom ska nämligen komma hit och sova över! Mysigt! :) Och då ska jag skämma bort dom lite ;)
Imorrn jobbar jag mitt sista pass vad jag vet än så länge. Ska på en hälsoundersökning imorrn och då får jag veta om jag ev får fortsatt :) Har sökt en tjänst och i den är det vaken natt så då måste man ha en bra hälsa! Håller tummarna på att jag har det! :)
Nä, nu ska jag plocka färdigt här och sedan börja med middagen! Ha en bra kväll! :)

Träning!

Publicerad 2011-08-21 16:00:00 i

Jag tror banne mig jag ska köpa ett korpenkort när dom startar igång på Korpen! Men grejen är att jag är periodare. Ena veckan kan jag träna varje dag, medans andra veckan känner jag mig inte motiverad och tränar inget alls! Förhoppningsvis har jag vänner som pushar och tvingar mig att träna när jag börjar sacka efter :P Jaja, är så skönt att få in en rutin. Dessutom vill jag gå ner de kg som jag la på mig när jag och emil blev tillsammans för snart 7 år sedan och bättra min hälsa! Nog tror jag att jag kommer lyckas. Har däremot inte tänkt köra på nån diet under tiden, utan äta vanlig husmanskost i lagom portioner och mer grönt! :) Nog om detta!

 I helgen ha jag haft jobbarhelg, men den har gått så fort! Och det är ju bra, istället för att det ska gå sakta.. Men nu har jag ledigt till tisdag! :) Imorrn kommer mamma och lillebror och sover hos oss, ska bli mysigt! Tror jag ska göra nån riktigt god maträtt och bjuda dom på :) Och kanske nån gos efterrätt, hehe!

Nu sitter jag nog i bilen påväg hem till Piteå där jag ska mysa heela kvällen lång med min karl! :)


Bild lånad från google.com

Lösenordskyddat!

Publicerad 2011-08-19 15:36:46 i Allmänt

Nu har jag gjort en underblogg till min blogg! Vill ni läsa om vad jag skriver där måste ni be om användarnamn och lösenord! Varför jag gjort detta får ni läsa om där! :)

Dress

Publicerad 2011-08-18 10:48:10 i

Den här fina klänningen/tunikan skulle jag vilja ha på emils farmors kalas nästa helg! Tycker det är en så annorlunda färg på klänningen, typ senap :) Får se om jag beställer den eller inte, måste nog höra med emil först! :)
Appel Gaga Dress SEK 499, Very BY Vero Moda - NELLY.COM
Nelly.com 499:-

Gammalt

Publicerad 2011-08-18 09:00:00 i Allmänt

Haha! Jag hittade en gammal lista från flera år sedan här på bloggen! :D
Då:
Jag tycker om utmaningar ;)

Ta fram din mobil. 
2. Gå till inkorgen! 
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en 
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et 
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v 
6. Utmana ett par personer: Alla som vill :)

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen? Jag kommer på drygt en timme med vin ;)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Okej, men jag hör av mig på en stund!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Ja det vore ju inte så dumt ;)

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende? Okej, händer det någe speciellt? :)

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Jo, gör det! :)

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? Hej! Är du också i sthlm eller är du hemma?

7. Vad vill du höra mest av allt? Okej

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet? Ja men nog kan du väl vara me :) 

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom? Jaha, bara emil?

- Ganska kul faktiskt! :)

Köksmaskin!

Publicerad 2011-08-17 20:26:33 i Allmänt

Jag tror inte jag har berättat om min förtidiga julklapp? :) Jag har länge varit ute efter en Kitchen Aid, dom är ju sååå fina! Men jag är ju ingen som prompt måste ha en av det märket, utan en liknande passar utmärkt för mig. Och nu fick jag som sagt en i tidig juklapp av mina mormor och morfar! Den är såå röd och fin och passar perfekt på min köksbänk! Den vispar, "knådar deg" + att det är köttkvarn! :)

Bilder lånade från NetonNet.se

Hjälp!

Publicerad 2011-08-17 17:13:30 i Allmänt

Har just bakat filmuffins och dom vart GIGANTISKA! :D Haha! Jaja, dom äts nog upp iaf! Jo, jag undrar en sak. Hur sätter man in kategorier på bloggen? Har försökt nu hur länge som helst och jag kan inte se att det kommer upp några.. Blir alldeles knasig! Hjälp någon?

17 augusti

Publicerad 2011-08-17 13:49:30 i Allmänt

Idag är det riktigt mysväder! Man behöver inte ha dåligt samvete om man sitter inne och bara myser! :) Härligt! Har hunnit vara till byn en sväng och pratat om ett vikariat. Hoppas nu att jag får det! Idag ska jag baka hade jag tänkt.. Har ju planerat att göra det i flera dagar, men då har jag massor med annat att göra så då blir det så sent att börja baka :) Men ikväll är jag ensam, emil ska på räkfrossa så jag blir all alone! Men kan vara ganska skönt det också!
Nu har jag tagit hem en gammal film som jag tänkte krypa ner i soffan och se, A walk to remember! :)

15 augusti

Publicerad 2011-08-15 11:42:02 i Allmänt

Hej allesammans!
Jag har haft så mycket att göra att jag inte hunnit skriva i bloggen! Men nu är jag nog tillbaka! :P Förra helgen var jag ju till sthlm med familjen! Vi hade väldigt trevligt och hade fullt upp hela dagarna! Vi kollade på en hel del ställen, men det var såklart mycket för Marcus skull! Har tagit en hel del bilder, så ni får bara se ett par bilder :) I helgen har vi tagit det väldigt lugnt! På fredagen gick jag och emil och åt trerätters middag på Järnspisen, var underbart gott! Till förrätt fick vi rökt rentartar med chevréost inlindat och granskottsmajonnäs + råbiff på älg med någon senapcreme. Till varmrätt tog vi oxfilé med potatispannkaka och palsternackspuré. Var RIKTIGT gott! Man fick grymt mycket oxfilé! Och till efterätt blev det hemgjord vaniljglass med vitchokladcreme och jordgubbar! Sen tog vi ju nån öl och vinglas till middagen. Man behöver absolut inte fara dit och äta trerätters, utan man kan bara fara dit för att äta en god middag. Det är ganska saftiga priser, men varmrätten var absolut värd priset med så mycket kött! Så vill man lyxa till en middag rekomenderar jag det stället! :) På lördagen hade vi myskväll med film och gotta! På söndagen kom emils mamma på besök för att se lilla My som kommit till världen för nästan 2 veckor sedan, så jag passade på att bjuda på Palt till middag! Vart väldigt gott, så det kan jag göra fler gånger! :) Kl. 14.00 åker jag med bussen till byn och jobbar, hoppas få veta något om viket jag har sökt i veckan, håller tummarna att jag får det :) Nä, nu blev det mycket text :P Avslutar med lite bilder! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela