sofiaåkerlund

sommar!

Publicerad 2011-06-29 14:43:27 i Allmänt

Har idag varit ut på stan en sväng och letat mig sommar skor, vilket jag också hittade! Jippie! :) har hunnit ligga nån timme ute på balkongen i solen också! Skönt! Nu ska jag börja förbereda maten så den är klar när karln kommer hem :)

elektronik

Publicerad 2011-06-26 18:23:46 i Allmänt

Hej Svejs i Lingonskogen! :)

Hoppas ni haft en bra midsommar, själv har jag jobbat hela helgen!

Vi har lite problem med att få igång vårat internet hemma så därför det inte blir så mycket uppdatering just nu! Får passa på då jag är på byn :) Nu har vi iaf fått ordning i lägenheten, ordentligt! Det saknas väl lite på väggarna och så.. Vi har städat ur lägenheten och lämnat nycklarna så nu har vi bara EN lägenhet att koncentrera oss på :) Skönt!

Ska ta lite bilder och lägga upp så fort vi får igång internet! :)

Update!

Publicerad 2011-06-15 19:35:47 i Allmänt

Det är väl på tiden med en liten uppdatering! Nu har vi flyttat nästan allt och städat ur den gamla lägenheten! Nu är det bara förrådet kvar :) Skööönt! Vi börjar komma iordning nu iaf så det ser beboeligt ut!

För ett tag sedan gjorde jag bakpotatis med röror och jag lovade Ida att lägga ut recepten på rörorna! :)

Hemgjord skagenröra:
Räkor och kräftstjärtar
3-4 hackade ägg
creme fraiche
majonnäs 
Citronpeppar, ev salt.
Dill

Man får smaka sig fram, har aldrig några mått eftersom jag vill ha mer av det ena och mindre av det andra.. Men ha inte i för mycket creme fraiche, om du inte vill ha den jätte rinnig vill säga :)


Rensteksröra:  
1 pkt skivad rökt renstek (Skärs i bitar)
Creme fraiche
Pepparotsvisp/pepparot
örtsalt

Här får man också smaka sig fram, spec med pepparroten.

Hoppas det smakar!

Skatten!

Publicerad 2011-06-08 16:49:58 i Allmänt

Hej!
Idag har jag varit till luleå med Somitra! Hittade en gardin som jag ska ha i köket! Kommer bli himla fint! :) I Luleå var det mycket behagligare väder! När jag kom till byn var det som att gå in i en vägg! Shit vad varmt det är! Imorse visade mätaren +31 grader! Här har man önskat värme och fint väder och när man väl får det tycker man det är alldeles för hett! Men det slog ner som en blixt så man har inte hunnit vänja sig än.. Hoppas bara inte det är sånt här väder i helgen när vi ska på IKEA, skulle vara fruktansvärt jobbigt att behöva åka bil i 2 timmar i stekande sol!
Idag fick jag förresten tillbaka skatten! Härligt tillskott i kassan eftersom vi ska köpa en hel del! :)
Nu kom emil hem så nu ska vi he oss ut på byn en sväng!

tapetsering

Publicerad 2011-06-07 10:55:37 i Allmänt

I onsdags började vi tapetsera i den nya lägenheten! Det blev så fint, men det efter många om och men.. När jag och erik skulle hämta tapeterna jag tidigare valt på Colorama i piteå så fanns dom inte på lager fast dom skulle ha gjort det. Så jag fick snabbt välja en ny, men det blev en lite dyrare utanför sortimentet som fastighetsägarna har. Men eftersom det inte var mitt fel att tapeterna inte fanns inne och att vi var tvungna att ha tapeterna på en gång så gick det bra! :) Har tagit före och under arbetet bilder, men det kommer upp när vi har efter bilder också :) Alltså till helgen/veckan. Vi for med ett lass kartonger igår och har packat bilarna fulla med saker som vi ska fara med idag :) Så vi börjar röra på oss! Jippie!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela