sofiaåkerlund

pics

Publicerad 2009-08-31 22:53:29 i

Hittade nå gamla kort på datorn :D



Det här var tider det!

School

Publicerad 2009-08-31 16:52:09 i Allmänt

Idag var min första dag i skolan :) Det var en intressant kurs som vi påvörjar. Den handlar om psykiatri, geriatrik, rehab och sånt! Väldigt intressant att lyssna på!
Efter skolan for jag och hämtade syrran och hennes kompisar på Kallax. Dom kom ju hem från Cypern idag :) Lyllos dom som var så bruuuna! Vill också fara utomlands! Kan ingen bjuda mig? :)

Sen har vi nyss ätit middag. Blev ett litet ihopkok av rester. Blev stekt potatis/makaroner och korv. Sitter och funderar vad jag skulle ha tagit med mig för mat till skolan imorrn. Blir dyrt att hålla på och handla mat i matsalen/restaurangen, om än det bara är för någon dag! Men finns det ändå tillgång till att värma så är det bättre att jag gör det :) Tror jag ska ta me mig chilin som micke hade gjort igår :) Mums!

Nä, nu väntar jag bara på emil (som är och springer med erik) sen ska vi fara förbi mamma och höra mer om systers resa!

HejSvejs!



Det här skulle sitta fint just nu!

Min nya kamera!

Publicerad 2009-08-30 22:09:57 i Allmänt

Har ju glömt berätta att jag köpt mig en ny kamera. Min gick ju sönder så då skulle jag köpa mig en ny. Hade egentligen bestämt mig för att köpa en som jag hade fast en nyare modell. Men då fick jag syn på denna kamera som hade allt och lite till!


Mini PC

Publicerad 2009-08-28 08:11:46 i Allmänt

Jag är sugen på att skaffa mig en mini pc. Smidigt att ta med sig överallt och framförallt att ha med sig på skolan! Aftonbladet har listat de 5 bästa mini datorerna här! En compaq önskar jag mig :) Tänk om jag kunde få en sån i en tidig födelsedagspresent! Det skulle vara guld!




27/8

Publicerad 2009-08-27 14:07:49 i Allmänt

Nu är jag hemma från en trevlig lunchning med Jossan, Annelie, Ida och Vilda :) Sen kom även Sofie förbi! Åt som vanligt en pasta carbonara på Centrum. Den är såå god tycker jag! Sen skildes vi åt och jag och jossan gick på Mim, Handplockat, apoteket och konsum en sväng sen bar det av hemåt där jag nu sitter! Nu har klockan hunnit bli 14.00. När emil kommer hem kl. 16.00 så blir det att storhandla på konsum och sen hem och planera middag.. Ska även hinna förbi mamsen eftersom hon far och vandrar på kebnekaise (?) imorrn! Lycka till nu tjejer/kvinnor!

Pratade även med min syster igår och idag. Dom for till Cypern i måndags och tisdag vart hon sjuk.. Otur kan man säga =/ Inte kul att vara sjuk och inte kunna göra nå, inte veta var man ska vända sig eller nå.. Men hon hade fått nå penicillin tror jag och idag var hon bättre! Man blir ju lite orolig när man inte kan hjälpa henne utan man känner sig så hjälplös.. Men det ordnar sig nog.. Hoppas hon nu får någon typ av ersättning eftersom hon är förskrad och dom brukar vid sjukdom ge tillbaka en viss summa hörde jag.. Aja, det där fixar sig nog!

Har även betalat alla räkningar och hyran.. Inte mycket pengar som är kvar innan man betalat av allt! Attans!
Nu ska jag hämta min cykel hos Maja! Hörs senare!

Rekomendation

Publicerad 2009-08-25 22:13:27 i Allmänt

Filmen var riktigt bra faktiskt! Jag hade inte läst boken, men tror jag ska ta och lyssna på ljudboken nu :) Kul med en film som är bra! Inte ofta man har sett en film som man inte blir less på, på en gång.. Igår var en sån film jag blev less på direkt, inte kul! Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen march i säng! Blir jobb från 8-11 imorrn, sen tvätta heela dagen lång! Förbereda inför nästa veckas skolstart tror jag också jag ska försöka göra :)

Seee ya!

- funny

spännande

Publicerad 2009-08-25 18:21:23 i Allmänt

Anonym om Glad:

Hej sötnöt! Jag är ledig hela veckan. Vad sägs om lunch eller fika nån dag? Hör av dig! Kramar


Svar: Nu vet jag vem min beundrare är! ;) Självklart måste vi ses medan du är hemma! I call you!

Glad

Publicerad 2009-08-25 16:08:07 i Allmänt

Här växlar mina känslor enormt! Iaf så har allt ordnat sig så jag är glad igen! Shit vilken lättnad! Nu tror jag att jag ska unna mig något gott ;)

ledsen

Publicerad 2009-08-25 14:32:21 i Allmänt

Vad har jag gett mig in på?! Skulle bara vilja gräva ner mig i en grop! Usch vad jobbigt det känns!

Kul!

Publicerad 2009-08-23 13:49:03 i Allmänt

Det är kul att man börjar få lite kommentarer! :) Fortsätt med det!


Marie Granström om Fest:
Tjosan. ♥
Är du en sån som aldrig äter frukost? Och om inte - vad äter du till frukost? Jag behöver tips, så du får jättegärna svara om du har lust :)

Puss & Kram


Svar: Hejsan! :) Jag är väldigt dålig på att äta frukost, men just nu kämpar jag med att trycka i mig något på morgon iaf! Eftersom frukost är det viktigaste målet på dagen! Jag har kommit i en period då jag har bestämt mig för att äta nyttigare. Så då kan min frukost bestå av havregrynsgröt, juiceglas och en smörgås eller en filtallrik med bär och en smörgås. :)

Fest

Publicerad 2009-08-21 14:39:52 i Allmänt

Ikväll blir det lite fest hemma hos mig! Blir några stycken som hade tänkt dra ihop en tjejfest! Kommer bli kul! Ingen utgång planerad utan bara en vanlig, rolig hemmafest! Nu ska jag börja gå och duscha och så! Hörs säkert mer imorrn! Pusshejs!



Bild  hämtad från Google.se

Godmorgon

Publicerad 2009-08-20 09:16:35 i Allmänt

Godmorgon allesammans!
Steg upp kring halv 9 och har kikat här lite sen dess :) Hittade nämligen en artikel från aftonbladet. Nu är faktiskt Expedition Robinson i full inspelning och jag spanade in de nya deltagarna här. Det kommer bli intressant när det drar igång på Tv och man får se vilka som är "goda" och vilka som är "onda", med andra ord vilka som blir ens favoriter! :)

Åh vad jag vill bli kvitt min förkylning, till råga på allt har jag fått hosta! Inte kul! Idag ska jag tvätta för fulla muggar och göra lite annan nytta här :P Tror jag ska ta hit tjejerna sen och planera lite inför imorrn,. Måste ju kolla vilka som kan tänkas vara me :) Skulle vara kul med en riktigt tjejkväll! På lördag ska jag, maja och syrran kanske käka lite räkor, göra egen skagenröra och mysa på! Egentligen skulle vi på inflyttningsfest, men det kändes inte så lockande att fara dit själv och inte känna en jäkel. Så då lämnar jag emil åt det ödet! Så istället har jag raggat upp Maja och såklart så nappa hon ju! Vem skulle säga nej åt mig? ;D Heeela helgen fixad! På Söndag kanske det blir att bjuda familjen på mat :) Riktigt trevligt! Nä, nu ska jag käka lite breakfast innan tvättningen!

PussHejs!


Dagens outfit

Publicerad 2009-08-19 08:39:08 i Allmänt

Såhär ser jag ut idag!



Svart stickad tunika från Rut m.fl
Svart heltäckande strumpbyxor från H&M
Beiga skor från Din sko

Pink

Publicerad 2009-08-18 14:52:33 i Allmänt

Nu börjar det nämna sig för visiten i Stockholm och PINK! Och jag tror vi lyckats få med oss ännu en stjärna. Nämligen Emma, kommer bli jävligt kul! :D Så just nu raggar vi biljetter åt henne och sen bokar vi nog flyg! Allt är fixat snart! :) Bara boende kvar!

Dagens lunch

Publicerad 2009-08-18 12:46:24 i Mat & Bak

Idag blev det spagetti och köttfärssås till lunch! Riktigt gott :)
Eftersom min köttfärssås vart så himla lyckad så tänkte jag ge receptet :)

Sofias Köttfärssås

1 paket älgfärs
hackade champinjoner
rivna morötter
en skvätt rödvin
grädde
tomatpuré
1 stor hackad lök
Köttbuljongtärning
krossade tomater med vitlökssmak
salt, peppar, franska kryddor, oregano, vitlökspulver

Jag har däremot inga mått utan jag slänger bara i så mycket jag vill och sen smakar av, tillsätter om det behövs mer av någon ingrediens.

Smaklig måltid!


Nytt

Publicerad 2009-08-18 12:17:18 i

Igår innan jag gick och la mig kikade jag in lite snygga nyheter! Detta på Halens.se!


Klänning och jacka



Leggings (Finns i olika färger)



Höst/Vinter jacka



Platåpumps (snyggare i svart)

paus

Publicerad 2009-08-17 14:18:44 i Allmänt

Nu sitter jag och tar en paus från pluggandet. Känner mig inte så pigg idag, har i och för sig inte gjort det på flera veckor. Men idag snuvar jag och det rinner ur näsan + att jag är tjock i halsen! Inte skönt! Tog mig en cykeltur på förmiddagen och hälsade på Jossan och Anton. Det var riktigt längesedan vi sågs! Måste börja ses oftare! Efter min cykeltur var jag heeelt slut, det kändes att jag inte var pigg! Också kom jag på att jag glömde fara på konsum, men jag orkade verkligen inte cykla upp dit igen så vi får fara dit då emil kommer hem! Får se om det blir att gymma nå idag när jag känner mig såhär.. =/ Vi kanske däremot skulle hitta på nå me Maja och Fredrik, om dom inte är rädda för att bli förkylda =/

  

Världsrekord

Publicerad 2009-08-17 09:06:44 i Allmänt

Godmorgon allihopen!

Shit vad jag har ont i halsen och förkyld. Saknas bara febern så har jag svininfluensan ;) Nä, men det är faktiskt i luleå just nu så vi ligger i riskzonen, people! Men vad man ska göra om man misstänker att man fått svininfluensan är att inte fara till läkarstationen eller akuten har jag fått höra. Nej, istället ska man låsa in sig hemma och förhindra att smittan sprider sig, ringa till läkare eller ssk och säga att man eventuellt kan ha det också får dom komma ut till hemmet, eller ge råd via telefon, eller vad som är tänkt!  Symptomen för detta är som en vanlig influensa, fast man måste tydligen ha feber också. Men ring gärna och hör er för för att vara säkra! Det är beställt vaccin till heela kommunens invånare, fast det kommer inte förrän i Oktober (?!) Så då vet ni hur det ligger till!

Igår vann Usain Bolt och han slog också världsrekord! Jag sa till emil, förstår du hur fort han springer! Jag skulle inte ens ha kommit över startlinjen innan han är framme ;P Riktigt bra gjort! Kul också att han slog sitt eget världsrekord med, vad var det, 11 hundradelar?! Riktigt cool snubbe det där :) Aja, nu har jag babblat på om det ena och det andra. Nu ska jag ta och käka nå frukost och sen ta en prommis och sen tror jag sätta mig på bibblan och plugga lite.. :)

Sooo long, guys!


Bild hämtad från Google.

- mitt liv

The hills!

Publicerad 2009-08-16 21:37:20 i Allmänt

Nu är det snart premiär för The hills femte säsong och därmed Laurens sista! Hon har bestämt sig för att det blir hennes sista säsong och tänker därefter inte vara med mer! Det känns tråkigt för det är hon som är The hills! Men iaf så kommer en gammal vän som inhoppare! Hennes namn är Kristin Cavallari. En drama queen från laurens ursprungliga serie Laguna Beach! Serien kommer inte bli densamma och jag anar att tittarsiffror kommer sjunka. Eller jag hoppas nästan på det eftersom Kristin kommer sänka och förstöra heela serien! Jag kan ha fel, men vad jag däremot vet är att utan Lauren kommer serien bli mycket, mycket dålig =/


Lauren VS Kristin

Anar man en liten wannabe?

Söndag

Publicerad 2009-08-16 18:09:57 i Allmänt

Nu är det söndag och jag har nyss gjort middag! Man är alltid sugen på att äta ett skrov eller pizza när man är bakis. Men eftersom kassan sinar så fick det bli potatis, fiskpinnar och äggsås. Men det var så gott, så jag ångrar inte att jag köpte en skrov! Igår var vi i södra vistträsk på "bröllopsfest"! Det var trevligt, men jag hade förväntat mig lite mer folk.. Men alla var nog bakis ;P Det vart riktigt, riktigt kallt och efter lite dåligt humör tog vi beslutet att fara hem! Så kvällen blev inte så lång, tror vi for hem kring halv 1. Men det var såå skönt att få komma hem och sova!
Ikväll ska jag bänka mig framför en film och äta lite chips. Sen blir det att lägga sig tidigt så jag kan gå upp tidigt och göra lite sysslor imorrn! Avslutar med lite bilder från kvällen! :)

Min outfit för kvällen blev det här.. kändes mest bekvämt!



Festen











Dagens middag :)



 

Kisträsk

Publicerad 2009-08-14 19:33:58 i Allmänt

Nu håller vi på packa! Det blir att sova i kisan inatt! mysigt! :) Jag vet inte än vad jag ska ha på mig. Men jag har fått 3 kommentarer och alla tre har outfit nr 3 i sina förslag.. Så det lutar nog mot det! Men fortsätt ge kommentarer :) Nu ska jag packa det sista och checka av så jag får med mig allt :)

Annelie, jag ska prata med Frida också hör jag av mig :)


Frida, Jag, Annelie och Lillemor ;P


- jag hade fel

outfits

Publicerad 2009-08-14 13:34:05 i

Här kommer mina förslag på outfits! Ha i åtanke att det kommer vara uti en stuga och det är en "bröllopsfest". Knepig kombination.. (Förslag nr.7 ska vara med helsvart tröja)








Nu är det bara att tycka till!

sovmorgon

Publicerad 2009-08-14 10:12:30 i

Idag hade jag tänkt ta en rejäl sovmorgon, men jag vaknade kring halv 9 så den blev inte så lång.. =/ Men nu är jag iaf uppe, klädd och sminkad.. Ska och äta lunch med emil, syrran och lillebror. Blir mysigt :)
Var in på nelly och kikade lite och såg en helt underbar stickad tunika som jag VILL HA!

Bilder på olika outfits som jag står mellan kommer senare idag och jag hoppas ni kommenterar vad ni tycker är snyggast :)



Tunikan från nelly

Esmeralda Point Dress SEK 249, Rut m.fl. - NELLY.COM Esmeralda Point Dress SEK 249, Rut m.fl. - NELLY.COM


lite annat smått och gott ;)

Desto suede Jacket SEK 799, Vila - NELLY.COM 80's Blazer SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM


- jag kunde inte tro det

nu blev det kvälla!

Publicerad 2009-08-13 19:42:00 i Allmänt

Nu är det kväll! Såhär många inlägg har jag nog aldrig skrivit på en dag, men det här blir det sista för kvällen! :P
Just nu har jag många gärn i elden. Jag funderar på att färga mina ögonbryn, göra lösnaglar och prova kläder! Men det får nog bli efter Unga mödrar som jag sitter och inväntar :) Både jag och emil är ju lediga imorrn så vi skulle ut och luncha tror jag.. Sen vet jag inte om vi skulle till kisan eller vad som sas. Får ringa till eson och frida imorrn på morgon och höra vad som händer :) Det blir ju fest sen på lördagen, kommer bli svajna roligt tror jag! Nä, nu ska jag poppa popcorn och invänta Unga mödrar. Kanske jag skulle ha börjat med att färga mina ögonbryn?

Tror förresten jag ska hämta kameran hos syrran och prova lite outfits så ni kan få lägga in en liten åsikt! ;)

- I have friends you never forget

Paris Hilton´s - My new BFF

Publicerad 2009-08-13 12:41:18 i Allmänt

Vänskapen blev inte lång för Paris Hilton och Brittany Flickinger! Jag läste just att det kommer en ny säsong av Paris Hilton´s - my new BFF! Den nya säsongen finns redan ute på www.mtv.com.

Jag funderar, har hon inga vänner? Inga lojala verkar det som om hon måste gå tillväga på detta sätt! Hur tror hon att vänskap ska kunna funka på detta sätt, tjejerna som är med här gör det bara för att få synas i tv och bli kända! Och hur mycket cred ger det inte att vara just Paris Hiltons vän?


Paris Hilton och Brittany Flickinger




Nya säsongen av Paris Hilton´s - My new BFF

:)

Publicerad 2009-08-13 09:16:36 i

Blev inspirerad av en tjej som visade kläder på sin blogg från Only! Gick in på den här sidan och hittade några favoriter! :)




(Det blev lite litet, men man kanske ser ändå?)

ursnyggt!

Publicerad 2009-08-12 00:20:37 i

jag kan inte sova just nu så jag sitter och kollar lite mode på nelly.se!

Hur snygg var inte denna? Men dock finns det ett saftigt pris på den =/

City Sparkle Dress SEK 1749, French Connection - NELLY.COM

Denna var inte heller så dum!

Delight Lace Dress SEK 199, Vila - NELLY.COM

yummie..

Copenhagen SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM Berlin SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nu får det räcka med mode för ikväll! Ska försöka sova nu :)
Soo long!

11 augusti 2009

Publicerad 2009-08-11 09:25:12 i Allmänt

Igår hann jag inte göra allt jag skulle göra så jag måste fortsätta idag =/
Men lika bra det när det är dåligt väder.. Nu har jag iaf satt in det sista som ska tvättas.. Har inte tvättat på närmare 3 veckor så våran tvättkorg var FULL! Men så går det när man jobbar :) Skönt att få bort lite tvätt nu iaf :)
Idag blir det också att:

* Städa
* Läkarbesök
* L-Å
* Reservera böcker
* Hälsa på Ida och Vilda med André (om hon kommer hem idag?)

.. säkert nå mer som jag glömt!
Nu ska jag käka frukost och se klart slutet på beck - monstret. Jag och emil håller på se om alla beckfilmer.. Jag har inte sett från börjar så då gör vi det nu :) Men såklart har jag lyckats somna från alla slut på beckfilmerna nästan.. =/

Nu blir det gröt!

- dålig kompis

Fullt upp!

Publicerad 2009-08-10 12:27:37 i Allmänt

Idag har jag fullt upp!

* Städa
* Tvätta
* Bankbesök
* Bibblan
* Handla
* L-Å
(* Träna)

Hoppas jag hinner göra bort allt innan kvällen!
Bättre att göra bort det då det är lite sämre väder!
Hoppas på bättre väder snart!

- år

mini laptop

Publicerad 2009-08-09 09:41:44 i Allmänt

Jag är på jakt efter en mini laptop som jag kan ha med på skolan. Det blir lite jobbigt att ha med sig en normal stor bärbar dator =/ Dessutom får jag allt samlat på datorn, som tex anteckningar från föreläsningar, arbeten, m.m. Annars ligger det högar med papper från alla föreläsningar.. Dessutom vill jag kunna ha internet också ifall jag är borta så jag kan höra på föreläsningar via marratech. Ska nog ta och önska mig en sån till när jag fyller år. Men då skulle ja ju vilja ha den nu. Får se hur jag gör. Det blir ju inköp av ny kamera också.. Mycket utgifter dessa månader =/ Aja, ikväll får ja semester om de inte ringer in mig för mer jobb! För jag vill självklart att de ska ringa så jag får jobba under skoltid också :)

Denna skulle inte sitta helt fel hos mig :)

sol

Publicerad 2009-08-08 20:35:50 i Allmänt

Tjabba, Tjena, Hallå!

Nu sitter jag på jobbet och myser. Tog med mig datorn för att kika lite nätet :) De dagarna jag inte skrivit har bestått av solning, solning och solning! Igår vart det att fara tll storforsen med emil, andre, frida, eson, emil s, sofie, maja, erik och nicke :) Säkert nån fler, som jag glömt.. Det var riktigt mysigt! Och idag har jag, linea, emil och anton varit och sett på rallycross och fotboll. Så det blev en hel del solande när man bara sitter och tittar :)
Nu är de flesta på länkön eller på fest! Får se hur många det blir som far till farmen ikväll! ;)
Nä, nu ska jag äta nå mackor och sen se lite sommarkryss! :)

So loooong!

- Drömmen kan bli våran

Morgon

Publicerad 2009-08-06 08:31:52 i Allmänt

Nu är det morgon och jag är uppe ganska tidigt! Har en sak att göra nu på morgonen, sen ska jag nog cykla till mamma och följa dom till påle och sola.. Är inte så stort fan av påle, men mamma börjar jobba nästa vecka så jag hade tänkt få umgås lite med henne :) Tror min syster och bror skulle följa också :)

Igår vart det en heldag i storforsen, riktigt skönt och mysigt hade vi det :) Trodde inte jag hade blivit nå brun, men min rygg har stekt ;) Badade även i döda fallet (?). Jag och lillemor var så modiga och hoppade från 2 meter ;P Haha! Men det såg högre ut än vad det var när man stod på klipporna! Tror en del av tjejerna skulle dit idag också. Have fun girls! Efter vi varit i storforsen gjorde jag hemmagjord pizza som jag bjöd emil och maja på :) Den vart faktiskt riktigt god! En aning hård botten, men skit samma! Efter middan drog jag och maja och hälsade på Ida och Vilda! Var riktigt mysigt! Stannade där ett ganska tag faktiskt, trevligt att umgås :) Vi kanske ses snart igen, hoppas jag ;)

Hade velat ta en massa kort igår och idag, men tyvärr så är ju min kamera sönder så det blir inga kort :( Har insett nu att det inte är nån idé att jag lämnar in den och försöker laga den, för den kommer inte gå att laga och sen fanns det inte att köpa föräkring på vattenskada då jag köpte den.. (konstigt?) Så nu får jag helt enkelt ta och kolla mig om efter en ny.

Här badar vi i storforsen :)



Nån meter nedanför livbojen hoppade vi, Sen finns det så man kan hoppa från 10 meter eller 12 meter. Men det fanns inte i våra tankar :P


- kamera

Tisdag

Publicerad 2009-08-04 18:31:14 i Allmänt

Idag är det tisdag och jag har jobbat en dagtur idag :) Nu har vi nyss ätit middag, det blev varmkorv och kräm. Väldigt enkelt! Nu är jag riktigt sugen på att bädda ner mig i sängen och se massor av avsnitt av Beck. Har lånat de första 8 avsnitten av LÅ. Har frågat om Jossan och Anton skulle se med oss, men dom har inte svarat så svarar dom inte så lägger jag mig i sängen för kvällen ;)

Nu är jag ledig fram till torsdag så imorrn blir det att fara med Lillemor, Frida och Evve till storforsen och sola och ha picknick (stavning?).  :) Kommer nog bli riktigt trevligt! Sen efter visiten i Storforsen blir det nog att hälsa på Ida och Vilda. Hon tyckte det kunde vara kul att prata me nån annan är bebis nångång sa hon :) Vilda kommer säkert med jätte kloka ord och råd, men när man inte förstår är det svårt! :P Glömde ju ta kort senast jag var där och nu har ju min kamera gått sönder :( Så det blir nog inga bilder på länge! tråkigt!

Aja, kom på att det var en sak jag skulle göra innan jag hoppar i säng och det är inte förrän kring 8 så det blir inte att gå och lägga sig förrän efter det =/ Får väl stå ut! Kan sätta mig och fundera ut vad jag ska ha med mig imorrn till forsen :)

Hej svejs!


- Pärla

Måndag

Publicerad 2009-08-03 15:02:33 i Allmänt

Idag är det måndag och ny vecka! Tiden går så himla fort, till helgen är mina sista jobbadagar sen har jag lite semester :) Blir att vänta med utlandsresa iaf har vi bestämt! Är sugen på att fara över jul och nyår, är så less att flänga hit och dit. Man uppskattar inte jul lika mycket som när man var liten =/ Vi får se vad det blir. Emil kanske far med sin brorsa till Sälen istället.. Ingenting är bestämt än iaf.

Helgen har varit riktigt bra! I fredags vart det myskväll med emil och maja :) Vi såg en film och käka lite gotta ;)
Lördag var vi bjudna på grillfest hos Pär och Julia i Bodstrand! Det var riktigt trevligt! :) Roligt att vara samlade ett gäng och leka lekar, grilla och dricka :) Måste göras om någon mer gång! Dessutom fyllde Pär år så det var samtidigt födelsedagskalas :) Och igår var vi förbi i hällan där erik fyllde hela 23 år! Du börjar bli gammal ;) Fick äta en jättegod jordgubbstårta som Helena bakat och sen fick jag ta hand om den hem till björkgatan ;) Annars hade nog erik förstört heela tårtan påväg hem tyckte helena ;) Och hon kan nog ha rätt! Sen vart det rätt mycket filmer, ni vet när man är bakis =/ Vi såg Gran Torino, riktigt bra film faktiskt! Sen blev det Baksmällan 2 gånger :) Den var riktigt rolig! Till sist blev det Generalens Dotter, den var också riktigt bra!

På onsdag är jag ledig och då blir det en tripp in till stan (om jag har nån bil?) och lämna in min kamera. Den råkade få sig en rejäl sup och blev vattenskadad. Jag tror nämligen inte den går att laga så jag får satsa på att köpa en ny när jag får lön nästa gång =/ Jag som gillade min kamera. Jag trodde verkligen den skulle klara sig, den har ju tagit sig en sup fler gånger.. Aja, inget att göra åt nu! Nu ska jag snart duscha och sen börja göra mig nå middag så jag hinner äta innan jag ska till jobbet.


Lägg er inte i mitt liv och prata inte skit till alla andra!
Ta reda på fakta innan ni börjar sprida sånt som inte ens är sant utan helt tvärt om!
Det finns så mycket ni inte vet, utan blir manipulerad med falsk info!
Fråga mig om det är något ni undrar istället för att snacka en jävla massa skit!
Det är helt min ensak om hur jag sköter och vad jag vill göra i mitt liv!
Ingen annan ska komma och bry sig!!

tråkigt inlägg

Publicerad 2009-08-01 00:36:13 i Allmänt

Nu har jag, emil och maja just sett klart filmen Pride and Glory! Den var faktiskt ganska bra, men lite väl lång! Maja for lite tidigare, tror hon var trött i ögat ;) Iaf hade jag inte tänkt skriva så mycket ikväll, utan jag ska ge er punkter på vad jag gjort denna dag och sen kommer lite bilder från diverse saker och händelser ;)

* Varit och hälsat på Ida, Robin och Vilda! Ett av dom mest vackraste barn!
* Käkat lunch med tjejorna
* Plockat/köpt jordgubbar i sikfors
* Handlat middag
* Hunnit diska ;)
* Sett film
.. och nu ska jag strax hoppa i säng!
Det var en liten summering av min dag och imorrn bär det av på grillfest! Kommer säkert bli himla skoj!

Avslutar med lite bilder!

Gårkvällens impuls outfit


Bild på vårat kök :) (dålig bild det vart)




Hallen


Vardagsrummet


Nått utav detta blir morgondagens outfit!
* Ljusa jeans med hel svart tröja
eller
* Röd leopardtröja och svarta leggings
Vad tycker ni?

- Mårsch

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela