sofiaåkerlund

Arrack :)

Publicerad 2009-06-30 17:28:36 i Allmänt

Nu var det längesedan jag uppdaterade min blogg, men jag har jobbat hela helgen och idag är den enda dag jag varit ledig och då har det varit sol så jag har varit ute :) Jag och syrran for till jossan och hälsade på Arrack, han var riktigt sööt! :) Det var så varmt så vi for och badade på en ö i älven, Arrack lekte som aldrig för och vågade nästan inte gå i vattnet. Förrutom då Jossan jävlades me han så han blev less och hoppade till henne ;) Nu sitter jag hos Jossan och Anton och vi ska snart äta, blir att ta hem något från Heart to Heart! Jag måste faktiskt säga att de har grymt god mat, till och med thai/kina maten var riktigt god! Mums! Nu tror jag vi ska beställa maten :)

Ska höra me Jossan om jag får lägga upp nå bilder på Arrack ikväll så ni får se den söte :)

- Samma drömmar som mig

Öjeby kyrkmarknad

Publicerad 2009-06-26 07:09:46 i Allmänt

Dit ska vi idag med jobbet! Kommer bli riktigt varmt idag, ska ta med mig vatten så jag inte svimmar! :)
Ska börja dra mig mot jobbet snart, måste bara äta nå innan.. Tänkte bara slänga in en bild på dagens outfit! Riktigt somrig känner jag mig ;)



- Varmt

Ännu..

Publicerad 2009-06-25 14:19:52 i Allmänt

.. en varm dag! Man ska inte klaga, men värmen hade få kunna trappats upp innan det blev såhär varmt! Då jag for med bilen imorse var det +29 och nu är det +27! Snacka om värme och sommar! Jag och emil ska fara en snabbis till luleå ida och hämta nå bildelar, skönt att vi har AC. Men jag är ändå inte så sugen på att sitta i en bil en såhär varm dag! Aja, det går ju fort :) Sen när vi kommer hem ska vi lägga oss och sola. Igår var det så jäkla varmt till typ 10 här, så man skulle kunna ligga ute hur länge som helst! Sen skulle vi bada i älven idag, jossan och syrran bada men jag vågade mig inte i! Badkrukan! Nu ska jag fara och hämta min syster som har övningskört på körskolan och sen ska vi fara och gratta min little brother! :)

Dagens outfit


- het

veckan som gått

Publicerad 2009-06-25 08:10:45 i Allmänt

Nu har det snart gått en hel vecka! Imorrn blir det jobb igen!

I tisdags fyllde min mormor och lillebror år så vi var till pite och åt middag hos mormor. Det var potatisgratäng och älg entrecote! Det var det godaste kött jag ätit hittils! Jag tror emil höll på äta ihjäl sig :) Idag ska jag och syrran till lillebror och gratta han i efterskott.. :) Kanske man får någon svalkande dryck och någe fika där, nog för att jag har försökt sluta fika. Men lite dryck kan jag väl ta ;)

Igår var jag och jossan ute heela dan. Åkte båt och sola, fiska även lite i älven och vi fick ett antal fiskar men dom tog vi inte hem :) När jag kom upp till jossans hus märkte jag hur mycket jag hade bränt mig på axlarna. Trodde jag! Snacka om att jag inte ska ha linne på mig nästa gång jag solar! Armarna, axlarna och bröstet är bränt, sen är jag vit!! Att man aldrig lär sig! Och sen hade jag inte smort in mig heller! Attans bananer!

Nu ska jag fara me några shorts till emil på jobbet, han höll på dö! :)


Såhär såg jag ut på mormors kalas


 Tröja + linne från Gina tricot
Byxor från VILA
Skor från Skopunkten
Halsband Thomas Sabo


Jag har bränt mig, syns inte så bra på bild..


- älskar

Ny design

Publicerad 2009-06-23 02:07:45 i Allmänt

När man väl vet hur man gör är det riktigt kul att mixtra :) Här är min nya design! Vad tycks?

Natt

Publicerad 2009-06-22 04:18:15 i Allmänt

Nu är det bara 4 timmar kvar av mitt nattpass. Känner mig faktiskt himla pigg! Förra natten sov jag däremot inte bra. Somnade inte förrän 3. Då var jag också såhär pigg! Ska jobba en natt till, sen är jag ledig 2 dagar. och sen börjar jag på dagturer och kvällsturer. Jag har en "tjänst" där man jobbar varannan vecka natt och varannan dag/kväll. Inte konstigt egentligen att jag är pigg på nätterna, har ju jobbat 8 nätter på 2 veckor. Inte illa pinkat va? ;) Fick lite extra turer. Nu ska jag nog fortsätta att se One tree hill. När jag jobbat natt har jag knogat och sett ett par boxar, rååligt! :D Hoppas ni läsare sover gott inatt! :)

- clock

Min stora passion, Skor!

Publicerad 2009-06-22 01:27:29 i

Min stora passion är Skor och jag har mängder med skor, men är ändå inte riktigt nöjd! När jag nu började att kolla på skor är jag ute efter nå vanliga svarta pumps. Men då kom jag att tänka på Kritans snygga skor med nitar så jag började kolla upp lite sånna skor. Så här kommer lite skor jag skulle kunna tänka mig att ha i min garderob! :)

Alla skor är från www.have2have.se

- shoes

kasst humör

Publicerad 2009-06-21 16:34:33 i Allmänt

Jag vet inte om jag ids berätta om min helg nu, Är på kasst humör! Fast just nu har jag rätt att vara det! Det är riktigt tråkigt när det blir såhär!
Uppdaterar säkert inatt när jag jobbar =/

Jag hade iaf lovat er en bild på min nya frisyr! Tänkte visa en före och en efter bild. Säg gärna vilken frisyr ni tycker var finast, är så svårt att veta själv :)

Före



Efter



- vill ingenting =/

Kan inte sooova!

Publicerad 2009-06-21 03:00:23 i Allmänt

 Måste gå och prova lägga mig igen, klockan är alldeles för mycket! Snart ska man upp igen och sen jobba natt =/  Konstigt att jag inte är trött, har inte precis blivit mycket sömn i helgen! Aja, uppdaterar mer om helgen när jag vaknar! Om jag lyckas somna förstås ;P

- Sov gott

Bilder

Publicerad 2009-06-19 03:48:09 i Allmänt

Hittade lite bilder från förra midsommar!











- Det finns så mycket mer än bara vi

Ny frisyr!

Publicerad 2009-06-17 20:07:25 i Allmänt

Idag har jag klippt och färgat mitt hår :) Blev ganska nöjd! Brukar klippa lugg när jag väl klipper mitt hår och det gjorde jag idag, men såklart som alla andra gånger tar det tid att vänja sig. Men det blir nog bra tillslut :) Inatt ska jag jobba, nu börjar jag på mitt sommarschema! Känns kul att veta precis hur man ska jobba nu. Min vardag kommer bli mer strukturerad, vilket den inte är nu..

På fredag fyller min farmor 65 år! Nu börjar hon stiga i ålder ;) Vi/Jag ska på middag där imorrn. Typiskt att inte emil ska följa.. Hans syster med kille kommer till piteå över midsommar så då skulle dom komma och kolla på våran lägenhet och hälsa på :) Dom skulle egentligen komma idag, men det blev imorrn och såklart var jag upptagen då =/ Sen ska jag jobba natt, så jag hinner kanske inte träffa dom nå.. Känns synd! Aja, vi ska ju fira midsommar med dom så då får jag träffa dom!

Ska vara i Piteå på midsommar. Jag, emil och våra kompisar var bjudna och välkomna, men det kanske bara blir jag, Maja, Mange och emil som far. Om dom nu ska följa :) Annars blir det bara jag och emil. Hoppas att dom följer! Tror det kommer bli skitkul! :D

Hade tänkt lägga upp en före och efter bild på mitt hår. Men det kommer antingen imorrn eller på fredag, ids inte styla till det nu! Nu ska jag gå och packa det jag ska ha med mig inatt, så jag har gjort det! Sen ska jag se lite tv och bara invänta klockan :) Emil har farit på bio så jag är ensam!

Skriver säkert mer inatt! :)
Puss hejs!

- välkomna

Beyonce

Publicerad 2009-06-17 19:37:14 i

2 superbra låtar från Beyonces nya album
Beyonce - I am...







Design!

Publicerad 2009-06-16 17:27:55 i Allmänt


Nu har jag fått in min design!! Äntligen!!
Håller bara på jobba lite med den, är inte klart än :)

hoppas!

Publicerad 2009-06-15 14:39:07 i Allmänt

Hej kära vänner!
Såg att jag inte fått någon fråga och det är ju tråkigt. Jag undrar vem alla ni läsare är egentligen? Aja, skit samma!
Har iaf nyss vaknat, känns inte spec bra att sova såhär länge, men jag har ju trots allt jobbat inatt. Har egentligen inge vettigt att skriva idag. Ska plocka bort nå grejer här hemma och göra varma mackor till frukost till mig, men det blir middag för emil :) Sen ska han på träning!

Vi började prata om resor då vi satt hos Mange igår (?). Han berättade att han nog skulle till thailand i tre veckor, kanske. I vinter alltså. Åh, vad jag vart sugen på att fara runt i tre veckor ned emil jag också under vintern. Under jul, nyår och min födelsedag! Pga vissa omständigheter i min familj uppskattar jag inte julen lika mycket. Det var roligare när man var liten. Nu vet man inte ens vad man ska önska sig. Det är nu man ska skaffa barn och börja fira jular med dom :) Ska verkligen försöka få min karl och fara och resa över jul, han firar ju som inte jul längre hursomhelst. Bara för min skull! :)

Sen innan jag går var jag in och kikade på Idas blogg och det verkar vara pågång nu snart! Hoppas hoppas att du får tjejen i veckan när Robin lyckats jobba nära hemmet :) Tänk, ni ska bli föräldrar! :)

Nu har jag ledigt fram till onsdag natt, så people! Call me or text me! :P Vilken tid som helst på dygnet ;) Jag är ju ledig nu!

Pusshejs!
- en liten bäbis

Tråkigt

Publicerad 2009-06-15 02:51:51 i Allmänt

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD:

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Ja, det är jag :)
3. Är du uttråkad? Då jag jobbar natt, som nu ;P
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej
6. Är du en cooling? Har alltid varit och kommer alltid vara :P
7. Är du från irland? Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, beror på vad man kollar efter :)
2. Har du någon gång blivit sårad? Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma kille/tjej flera gånger under samma natt? Ja
4. Har du gillat/gillar en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne? Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? jadå :)
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det vet jag faktiskt inte
7. Är du kär? Ja, mycket!
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Självklart

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar? Bilddagboken
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Hund
4. Några få bästa vänner eller jättemånga vänner? bästa vänner
5. Tv eller internet? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Beror på
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Beror på
10. Msn eller mobil? Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja, många gånger
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Nej
7. Gjort bort dig offentligt? Tror inte det :)
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jo
10. Velat försvinna? Alldeles för många gånger

SENASTE
1. Telefonsamtalet du hade sist? Idag 17.08 :)
2. Telefonsamtalet du fick? Mamma
3. Personen du var med? Emil, Mange och Anton
4. Roligaste grejen som hänt? -
5. Personen du smsade: emil
6. Du skrev till på myspace: Har ingen sån
7. Du kommenterade? Ida
8. Du tillbringade natten med? emil :)
9. Du kramade: emil :)

Lite tråkig fakta om mig :)

- framtiden

Fashion

Publicerad 2009-06-15 01:00:05 i

Jag jobbar än en gång natt och fördröjer min tid med att kika in lite mode ;) Tänkte visa er lite snygga kläder jag tycker om!
Nice Skirt SEK 379, Rare Fashion - NELLY.COM

Frågestund

Publicerad 2009-06-14 03:28:48 i Allmänt

Jag ser att jag får många besökare på dagarna och det är skitkul! Så nu hade jag tänkt försöka mig på en frågestund. Ni får fråga precis vad ni vill, om jag sen svarar på allt vet jag inte ;) beror på vad det frågas om! Ni har till på måndag på er att fråga precis vad ni vill!

Antingen så kommer det in många frågor, eller inga alls.. Blir spännande att se! :)

På helgen får man unna sig ;)

Publicerad 2009-06-14 02:24:37 i Allmänt

Nu sitter jag på jobbet. Vill hem och kramas me min andra hälft :)  Men det är ca 5 timmar va tills jag får göra det.. suck! Inatt hade jag tänkt spela lite sims, kolla in bloggar, lösa korsord, kolla recept.. m.m. Men vad jag först ska göra är att äta lite ostbågar och dricka lite cola :) När det är lördag får man unna sig ;P

 

- so long suckers!

Jobbat natt

Publicerad 2009-06-13 16:06:54 i Allmänt

Inatt har jag jobbat natt.. Känns att man inte är riktigt är som man ska! Sov ungefär till 1 sen kunde jag inte sova längre.. Jobbar natt i natt också och imorrn natt.. Sen har jag en dags vila och sen jobbar jag 2 nätter till :) Kommer bli bra betalt det här! Snart ska jag och emil fara och handla och göra pasta carbonara, sen tror jag vi skulle hyra en film och bara mysa innan jag ska och jobba =/ Men imorrn får jag krypa ner med min sötnöt och kramas :) Imorse då jag kom hem for emil precis och skulle fiska i arvidsträsk.. Han hade en gädda på kroken, men den tappa han ;/

Nu ska jag fräscha till mig innan vi ska ut på byn :)

See ya!

- du&jag

:D

Publicerad 2009-06-12 09:55:28 i

Man blir glad av denna låt! ;D



Balbilder :)

Publicerad 2009-06-10 14:44:42 i

Inatt har jag jobbat natt så jag är precis nyvaken. Inte bra att vända på dygnet, men man vänjer sig nog :) Ikväll blir det ev bilbingo, ska höra mig för. Borde äta nå nu!

Såhär fin gjorde jag min syster igår! ;)












- Längtan

Balen -09

Publicerad 2009-06-09 09:58:23 i

Nu står jag och borstar tänderna. Har nyss stigit upp, har försovit mig! Jag förstod det! Idag ska lillasyster Ida gå på balen och jag ska göra hår och smink! kommer bli skitkul! Ska ta en massa kort också! Men jag skulle ha varit där och börjat 9, men såklart hörde jag inte klockan och rusade istället upp i en ilfart och hade försovit mig!! Aja, nu ska jag bara och hämta ett paket på handelshuset och sen bär det av till syster och piffa upp sig :)

Såhär såg vi ut på balen -07
(Emil hade varit i fjällen , kom hem dan före och hade bränt sig och flagnade på näsan. Så Jag var inte så nöjd! ;) )


Ett kort inlägg

Publicerad 2009-06-08 11:33:05 i Allmänt

Ska alldeles strax hoppa i duschen! Gjorde bort den sista uppg inför sommaren nu så nu har jag förhoppningsvis sommarloooov ett litet tag! :) Jippie! Pratade med jossan imorse och det blir nog att hälsa på Ms Elfvin idag om hon är hemma ;) Så nu ska jag göra mig iordning och äta något kanske? :)

- den bästa

Nya soffor!

Publicerad 2009-06-04 22:57:54 i Allmänt

Ikväll hämtade jag mina nya soffor! Var jättefina! Gjorde verkligen ett bra klipp! Killen jag köpte dom av började ångra sig lite då vi var och skulle hämta dom. Men då var det redan försent. Det skulle han sagt tidigare så vi inte behövde köra med släp till luleå :) Jag och emil har då nyss sett en kass film, den hette BlackOut och jag förstår inte varför för det handlade inte något om en blackout.. Jag rekomenderar den INTE! :) Till filmen åt vi också jordgubbar och glass! Kändes som riktig sommar :) Nu ska jag hoppa i säng. Ska försöka stiga upp tidigt imorrn, göra färdigt en rapport och tvätta! Full rulle! Tänkte visa lite bilder på sofforna, blev dålig kvalla! Men man ser ändå :) Nu saknas det bara ett väggord ovanför soffan :)





- mer än jag kunde drömma

Städning

Publicerad 2009-06-04 13:53:47 i Allmänt

Ska göra ett kort inlägg, uppdatering kommer senare!
Just nu håller jag på städa för fullt! Ska ju hämta dom nyköpta sofforna ikväll så jag måste röja upp här lite :) Jag är ganska nervös och se dom. Tänk om dom inte är lika fina som jag föreställt mig =/ Har nämligen sålt min och köpt begagnade soffor. Vill inte lägga ner pengar på en rejäl  soffa förrän jag flyttar i hus! :) Har varit riktigt duktig känner jag :)

Detta är vad jag gjort:
* Skrivit tenta på morgon
* Röjt undan
* Dammtorkat
* Putsa fönster

och ska göra klart:
* Diska
* Dammsuga
* Snabb skura (kommer ändå bli skitigt när vi går in med skor, får göra om det sen)
* Städa toan
(* Fixa till i sovrummet :S)

Och imorrn är det tvättid, skönt att jag strök den idag! :)

- nu är allt helt underbart

The hills!

Publicerad 2009-06-03 15:49:10 i Allmänt

Jag bara älskar serien The Hills! Jag längtar tills nästa säsong startar! Är nästan så jag måste ta och köpa mig boxarna, ska kolla vad de kostar :) Iaf så kom jag att tänka på Heidi Montag som numera är Heidi Pratt! Vad har hänt med den tjejen? När ska hon öppna ögonen och inse vilken idiot till kille hon har! Hur han har vänt henne mot alla kompisar, hur han helt enkelt förstört henne, hjärntvättat henne! Till och med hennes mamma säger det och hon förstår inte varför! Jag tycker synd om människan! Vad som också är synd är att hon använt sig av så mycket plastikoperationer att jag inte ens tycker att hon ser bra ut längre! Hon var så naturligt söt, men nu ser hon bara tillgjord ut!


Före


Efter

Men jag äääälskar Lauren, Audrina och Witney! Det är dom som gör hela serien och nu när Lauren gör  sin sista säsong kommer inte nästa säsong vara lika bra och det är jättesynd!





Här kommer ett litet smakprov på serien ;)



- Bilbingo ikväll med tjejerna ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela