sofiaåkerlund

impuls

Publicerad 2009-07-31 01:57:17 i Allmänt

fest blev det ikväll! Skulle hälsa på tjejerna som satt hos Maja och såklart blev jag övertalad! :) Orkar inte gå in så djupare på kvällen, men det slutade med att festen vart hos erik som hakade på oss :) Det var riktigt kul! Ställde mig och stekte lite pytt innan jag traska hem till min dörr :) Nu har jag iaf kommit hem och ska strax hoppa i sängen! Måste vara utvilad och pigg när jag ska och hälsa på Vilda imorrn på förmiddan :)

Tack och hej leverpastej!

- min bästa vän

smurf

Publicerad 2009-07-29 22:59:05 i Allmänt

Nu ska jag snart gå och sova. Har varit en lååång dag idag! Började 8 och slutade nu kl. 10. Men jag har en så snäll boss så jag skulle inte börja förrän 9 imorrn :) Nu har jag börjat längta som bara den till på fredag! Blir eventuellt och hälsa på Ida, Robin och Vilda! Äntligen! Som jag ska ta med kameran, Vilda kommer bli värsta kändisen ;P Kommer hinna längta ihjäl mig innan jag är där ;)

Imorrn jobbar jag en dagtur och sen blir det nog att fara och se Rix FM på kalaset med Linnea och Peter. Jobbar i helgen och har inte tänkt dit, men jag skulle vilja se Rix :) Sen har vi blivit bjudna på grillfest på lördag hos Pär och julia. tror vi skulle dit. Jag hinner då äta iaf sen ska jag och jobba =/ Men det går bra ändå. Blir då inge party på länge, om inte Maja lyckas övertala mig nån enstaka gång ;)

Nä, nu börjar jag bli trött! Sov gott allesammans!

- Fredag, fredag och fredag!

Dagen idag

Publicerad 2009-07-28 22:52:04 i

Åhhh! Jag vill inte vara förkyld längre!! Tur att jag ska och jobba imorrn iaf!
Idag har jag följt med tjejerna till arvidsträsk för att mysa på dära. Jag vill inte sitta hemma när jag inte är hängig, jag är ju ganska förkyld men det kommer ju inte gå om på ett bra tag kan jag tänka mig så då vart det att fara bort en sväng. Iallafall så fiskade vi lite och eva bjöd på helt underbar mat! Det blev grillad/stekt marinerad fläskfilé med wokad potatis och wokade grönsaker! Mums! Sen drog vi ut och fiskade igen och då fick vi ganska stora och fina abborrar. Jag tror alla vi som fiskade fick upp minst en var :) Sen blev det hemåt och det var bra för när jag kommit hem började det regna! Tog mig en varm dusch och for sen förbi min farmor där vi fick jordgubbstårta och palt att ta hem :) Gulle farmor! Pratade även om en sväng till stan, men vi får se. Har också pratat om att jag, mormor, farmor och Ida ska fara till sthlm över en helg.. Spännande och se om det bär av nångång eller om det läggs på is.

Jag har då just käkat nå kvällsfika och nu ska jag se färdigt A cinderella story, my favourite movie! Jag vet, men jag älskar såna här high school/kärleks filmer! :P Sen blir det sova så man orkar upp på jobbet imorrn!


Bilder från dagen









- det mest underbara i livet

**

Publicerad 2009-07-27 07:25:09 i Allmänt

Igår kom vi hem från en tuff helg! Skönt att vara hemma! Det är en gång per år som man behöver utsätta sig för det här, sen blir det lugnt resten av året ;/ Ska inte festa på ett bra tag! Vi är däremot bjudna på grillfest hos Pär och Julia till helgen, men jag jobbar så får se om det blir att fara dit en sväng bara..

Snart ska jag och jobba.. Hade velat sova fram till nu, men jag var tvungen åka med emil hem när han for. Har sovit hos mamma inatt för dom är på bilresa till stockholm, eller ännu längre? Har inte riktigt koll faktiskt. Jag känner mig inte riktigt pigg alltså. Det har inget att göra med helgen, det lovar jag. Men däremot har jag blivit så himla förkyld! Ska jobba en heldagstur idag är det tänkt, men jag funderar om nån skulle ha fått ta kvällen åt mig. Känns inge kul att fara och smitta ner nån när ingen vill bli sjuk.. Kurerar mig hellre till på onsdag eftersom jag ska jobba i helgen ockkså. Sen hade jag tänkt hälsa på Ida och lilla Vilda i veckan, men jag får se hur det blir.. Vill inte fara och smitta ner den lilla =/ Hoppas på att bli bättre!

Ikväll skulle vi tjejer träffas och dricka vin och äta ost och kex. Blir nog inge vin för mig, bara cola :) Är inte spec sugen efter en sån här helg..

Nä, nu ska jag klä på mig och käka nå frukost. Have a nice day!

- löning idag

Grattis syster!

Publicerad 2009-07-24 14:32:15 i Allmänt

Får ju inte glömma min syster som fyller hela 18 år idag! Grattis Ida!
Skickade ett grattismess inatt efter 12 så nu får hon gå ut på krogen! Men "lillmamman" kommer håll koll på dä ;)

Hej och hå!

Publicerad 2009-07-24 14:21:30 i Allmänt

Igår började partyhelgen! Vart inte så vi var så länge igår för att det är ju 2 dagar till + att man vill ju ut och kika på dagarna också :) Har varit ut en sväng på morgon och tagit mig en cider :) Grabbarna sitter kvar, men jag tänkte gå hem och vila ett tag innan festligheterna ikväll börjar :) Man såg inte så många man kände, men däremot träffade jag min vän Kerstin! Åh, vad jag har saknat hon! Var så kul att träffas! Tror hon skulle hit hela helgen :) Ikväll kommer linnea också in :) Har inte hunnit prata med nån typ så jag vet inte vilka som ska in =/ Men det ordnar sig! Har blivit bjuden på 2 förfester så vi får se vars man hamnar :) Nä, nu ska jag ta mig en tupplur innan grabbarna kommer hem och stökar! ;)

Puss hejs!

- party party

Tagg

Publicerad 2009-07-22 20:32:19 i Allmänt

Nu är jag taggad för fest på pdol!!!

Kat Deluna - In the end


Beyonce - Sweet Dreams


Pussycat Dolls - Buttons


Rihanna - Please don´t stop the music

Vänner

Publicerad 2009-07-22 01:13:35 i Allmänt


En riktig vän sviker aldrig dig.

En riktig vän ger dig kärlek och glädje.

En riktig vän älskar dig så som du är.

En riktig vän tröstar dig när du är ledsen, och får dig att le.

En riktig vän skyddar dig mot andra som är dum.

En riktig vän hatar när du är borta, för hon har dig kär.



Hittade en så fin dikt som fick mig att inse att jag har så många underbara vänner som jag måste ta vara på!
Trots att jag inte visar det så bra så är ni viktiga för mig! Jag hoppas ni vet att ni betyder så mycket
för mig och att ni är en del av mitt liv!
Jag finns alltid där!

Byte av hårfärg

Publicerad 2009-07-21 22:23:41 i Allmänt

Jag ska till frissan på torsdag och byta hårfärg har jag tänkt. Men vad ska jag göra för nå? Jag funderar på att göra slingor i olika nyanser och göra det i lite mörkare blondfärger. Jag trivs väldigt bra i "vitt" hår, men jag tycker jag ser så smutsig ut när jag är lite brun + att om jag gör det lite mörkare så behöver jag inte färga det lika ofta :)

Jag har några provbilder på hur jag skulle vilja ha det!

 





Något sådant har jag tänkt mig.
Vad tycker ni? Har till imorrn på mig att bestämma! Hjälp mig!

Jag vet min outfit

Publicerad 2009-07-21 20:50:04 i

Jag tror jag har lite koll nu på hur jag ska se ut i helgen. Blir att prova mer imorrn! Nu är jag ledig ända till måndag! Ska bli sköönt! Vi drar till Piteå torsdagkväll och stannar där heela helgen! :) Kommer bli skitakul! Vill bara att alla mina vänner ska vara med mig i helgen! =/ I miss them all! Avlsutar inlägget med lite snygga outfits! Jag uppdaterar med imorrn!


- kärlek

walk the line

Publicerad 2009-07-20 00:11:48 i Allmänt

Nu är helgen slut! Den vart riktigt lyckad! Kul för tjejerna att det vart lyckat!
I helgen har det varit mycket galej! :) Har varit ut på öltältet, kollat loppisen, tävlingarna mellan föreningarna, m.m Har varit riktigt kul! Helst att nån engagerar sig och fixar något för älvsbyborna, trots att dom bara blir motarbetade! Tråkigt! Sen har jag ätit den godaste souvasen jag någonsin smakat! Jag har faktiskt inte gillat det, men i helgen smakade jag och det var så j**la gott! Önskar man kunde få det varje gång man är ut ;) Bilder från helgen finns på min pixbox!

Nä, nu ska jag gå och lägga mig! Sov gott!

- det finns hopp

Nattinattnatt

Publicerad 2009-07-17 01:01:46 i Allmänt

Jag kan inte sova!! Blir galen på de sena nätterna! Måste gå och prova igen! Imorrn får jag halva min lön i förskott! Jippie!
Hade tänkt betala räkningar, men det får bli när nästa del kommer den 27! Vart lite missnöjd med den lön jag fick! I och för sig hade jag inte jobbat heela månaden utan började i mitten på månaden, så egentligen var det bra! Men man förväntar sig ändå mer.. Aja, jag ska vara nöjd :)

Party i helgen! kommer bli skitskoj!

äh, nu ska jag prova sova igen :)

15/7

Publicerad 2009-07-15 20:03:46 i Allmänt

Nu är jag hemma! Har jobbat heela dagen och sen varit förbi mamma!

Igår var det Diggiloo och det var synd att det var så dåligt väder, men det var en riktigt bra show! Hade tänkt visa lite bilder från det. Skriver inte så mycket ikväll. Ska plocka ihop lite saker och sen blir det bara att lägga sig i soffan och vila. Emil kommer hem från Gällivare ikväll! Jippie!

Kvällens outfit + bilder från showen

 










Middag hos mamma i måndags! Mums!




- längtan

Ledig dag :)

Publicerad 2009-07-13 10:15:07 i

Nu är jag ledig i 2 dagar! Känns skönt! Sen jobbar jag bara 4 dagar sen är ledig 2 dagar och sen jobbar jag 1 dag, ev 2 dagar och sen är jag ledig i 5 el 6 dagar! Skönt! Får lite lång ledighet ändå! Men då är det ju fetivaler också ;)
Idag hade jag tänkt plocka bort här hemma. Ser ut som ett bombnedslag, igen! Har nyss städat, men med tanke på att det blev impuls fara på farmen i lördags så slängdes det kläder hit och dit ;) Sen har jag tänkt ringa Linnea och höra om hon vill följa en sväng till jossan, om hon är ledig :) Ser att solen tittar fram. Hoppas det blir kanonväder imorrn på diggiloo istället för regn =/ Aja, hinner säkert skriva mer ikväll!

Linnea och jossan!
Två av mina helt underbara, bästa vänner! :)



- liten ängel

Farmen!

Publicerad 2009-07-12 04:12:16 i Allmänt

Jag och emil hade bestämt oss för att inte dricka eller fara ut på farmen. Men kring halv 8 blev vi så taggade så vi bestämde oss för att fara till Farmen! Nu har vi precis landat innanför dörren! Skitkul har jag/vi haft! Snacka om mycket folk! Har aldrig sett så mycket folk någon gång på en "krog" eller vad man ska kalla det! Var så trångt så det kändes som pdol ;) Nu längtar jag som fan dit!

Nu ska vi sova!

- Sweet dreams

Middag

Publicerad 2009-07-10 23:13:57 i Allmänt

För ungefär en timma sedan slutade jag jobba. Blir att gå i säng alldeles strax, ska upp och jobba klockan 8 imorrn! Ikväll var vi ju ute och åt middag på smultert!  Det var mysigt. Köpte även hem oss jordgubbsbakelser som var sååå goda! Började även se Dantes Peak på jobbet och såg klart den nyss :) Emil sa att han hade sett den typ 10 gånger när han gick skola. Jag har då inget minne av att jag sett den på nån lektion.. Den var då bra iaf :)

Aja, nu blir det att hoppa i säng!



Min outfit ikväll!

* Loosefit tröja från Gina Tricot
* Svarta jeanslegging från sisters
* Mina nya gladiatorskor (Emil tyckte dom var fina så då behöll jag dom)


- älska, glömma och förlåta

Harry Potter

Publicerad 2009-07-10 14:17:01 i Allmänt

Jag tycker riktigt mycket om Harry Potter filmerna! Var inte längesedan jag såg dom och nu längtar jag riktigt mycket till att få se Harry Potter och halvblodsprinsen!


Här kommer en trailer av filmen! :)


- tvättar

Rea

Publicerad 2009-07-10 14:03:55 i

Igår var jag och mamma på Mim och kollade lite på rean och nyheterna :) Jag fyndade 2 par byxor för 250 kr + en tröja från nyheterna som jag inte vet om jag ska behålla än. hade tänkt höra med er vad ni tycker :) Sen har jag hämtat ut mina nya skor som jag tyckte var skitsnygga! Frågan är bara vad emil tycker =/

Idag har iaf dammtorkat och håller på tvätta, sen har jag skickat tillbaka en massa andra paket. Känns som att jag hunnit mycket idag. Ikväll börjar jag 17.00, ska jobba med Lillemor ikväll! Vi ska och äta middag på smultert, gott! :) Sen imorrn jobbar jag en dagtur och då blir det att grilla! Mums!

Här kommer lite bilder på kläderna jag köpt!

* Beigea chinos
* Svarta jeans leggings
* Röd leopard tunika/tröja
* Gladiatorskor med nitar
* Outfit med svarta jeansleggings och leopard tröjan :)








- I like you, a lot!

Bättre

Publicerad 2009-07-09 10:57:31 i Allmänt

Hej hallå!

Idag börjar jag inte förrän 16.45. Känns skönt att ha ledigt lite nu när jag jobbar heeela veckan ut! Man känner att det tar på en när man inte är van att jobba =/

Sitter och funderar på om man ska fara till western eller inte? Jag tror jag bestämt mig för att inte fara. Känner att det blir så mycket om man ska ut på Sommarröj och pdol! Det räcker, kommer gå nog mycke pengar bara på det! :S

Igår kom emil hem, skönt att ha han hemma! :) Men tråkigt att jag nästan inte hinner se han nå i veckan när jag jobbar varje dag =/ Aja, förhoppningsvis kommer vi ju ses  fler gånger ;)

Just nu funderar jag över mycket. Både bra och dåliga saker. Jag har svårt för att ta in och slänger ut det mesta! Det är svårt! Jag anser bara att det finns bättre! Det som betyder nått och det som betyder nått tillbaka! Man vill kunna känna den där känslan av att det finns! Det finns en mening för alla, och det här kanske inte är min mening =/ Jag vill bara kunna tro på att under sker och att det sker med ett leende på läpparna!

- är det meningen?

Veckans

Publicerad 2009-07-06 22:16:11 i Allmänt



- Jobb.
Jag trivs jättebra med mitt jobb! Det är riktigt kul att fara och jobba på morgnarna och dagarna går så fort :)

- Festivalsommar.
PDOL rockar fett! Ser verkligen fram emot detta specktakel! Men får se om 09 har satt ribban lika högt som 08

- Bilresor.
Fler och fler verkar föreslå bilresor att fara på under sommaren! Det är riktigt mysigt och jag skulle kunna se mig och emil bila ner till andre någon gång ;)





- Skurkar
Jag verkligen hatar människor som ska lura till sig en massa saker!

- Dåligt väder
Nyss var det helt underbart väder! Var har det tagit vägen? Kunde det inte hållt i sig åtminstone någon vecka till.

- Trötthet
På sommaren är det verkligen omöjligt att sova! Det är för ljust och ibland för varmt! Det gör att man ständigt känner sig trött!

- Ny idé

Sommarbilder

Publicerad 2009-07-05 11:55:19 i Allmänt

Hade tänkt lägga ut lite sommarbilder nu :) Har så lite att skriva just nå så då är det roligare att spana in bilder ;)

*Först bilder på snygg Arrack :)
*Sen for vi på knalleloppet, där min bror sprang :)
*Sen miniracing :)
*Och sist, men inte minst.. Mina snygga skor som jag gärna skulle behålla, men dom var fruktansvärt svåra att gå i så då inser jag att jag aldrig kommer använda dom =/


  

   

   

 

- beautiful

Härlig låt!

Publicerad 2009-07-02 18:38:17 i Allmänt

Jag orkar verkligen inte sitta vid datorn när det är så fint väder nu! Men jag tänkte bara lägga in en häftig låt! Höll på skratta ihjäl mig när jag hörde den första gången!

Min damer och herrar, Kjell Höglund - Jag hör hur dom ligger med varandra!



- sommar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela