sofiaåkerlund

Dags att uppdatera?

Publicerad 2009-11-29 21:39:10 i Allmänt

Nu tycker jag det borde vara dags! Har verkligen inget sug för att blogga just nu. Jobbar, pluggar och stökar på heela dagarna har det blivit :) I helgen var jag, mamma och syrran och sov en natt på hotell i luleå, vi passade även på att handla julklappar så nu är nästan alla färdiga. Är bara Albin kvar tror jag! Det var riktigt skönt att komma iväg, och igår väntade jobb när jag kom hem..
I veckan är jag "bokad" heela veckan.. Jag ska jobba + göra en massa annat som jag verkligen borde ta itu med! Undrar om jag ska bjuda mina kära vänner (som finns här hemma) på lite glögg och julbak imorrnkväll.. Får se hur jag gör :) Nä, nu ska jag hoppa i säng, är trööööttt!

Pusshejs

Det finns en tid och ett liv för oss..

Publicerad 2009-11-19 21:17:04 i Allmänt

Har ikväll varit och tränat med syrran och Maja. Ska börja hoppa i duschen nu och göra mig nå kvällsfika innan emil kommer hem. Sen blir det bums i säng! Ska jobba från 7.30-11.30 och sedan dygn imorrn så jag vill vara så utvilad som möjligt :) Känns skönt att få lite jobb, men när man inte är van är det kämpigt. Men som sagt, det är kul! :) Har även varit och hämtat schemat för hur jag ska jobba över julen, så nu rullar det in jobbdagar! :) Nä, nu ska jag hoppa i duschen! Ha en fortsatt bra kväll allihopen!

* Om du bara visste..

18/11

Publicerad 2009-11-18 14:01:39 i Allmänt

Hej Svejs!
Idag är det onsdag och snart är det helg, igen! Veckorna går så himla fort nu att man inte hänger med! Märks att man börjar bli gammal ;) Iaf så sitter jag hos Jens nu med emil och anton. Dom spelar nhl och jag sitter vid datorn.. Ovanligt? Nej! Fick ett trevligt samtal imorse också. Vaknade 8 och var helt beredd på att få jobba på en gång, men så var inte fallet! Istället skulle jag få gå introduktion på ett ställe för att sedan fortsätta som vikare där :) Så jag börjar kl 15.00 och går till ev 20.00. Kommer bli jättekul att göra nå annat på dagarna och få in lite rutin i vardagen! Efter jobbet så hämtar jag upp maja och efter det drar vi på killarnas hockeymatch! Lääängtar! Det är lustigt det där.. De senaste gångerna killarna har haft hemmamatch har jag alltid lyckats få jobb! Visst är det bra med lite stålar, men eftersom jag gillar att se hockey och dessutom är en trogen supporter känns det tråkit att inte vara där. Men jag missar ev bara en (och en halv) period så jag hinner se lite iaf :) Nä, nu måste jag snart bege mig så jag hinner byta om innan jobb och match! Uppdaterar när jag kommer hem, om jag orkar ;)

Hanna, tyvärr stod det på våra biljetter att man inte fick ha med sig kamera och div saker så vi tog tyvärr inga bider på Pink, vilket var jävligt dumt! Vem tar inte med sig kameran en sån kväll? Såklart vi!

Publicerad 2009-11-16 16:22:45 i Allmänt

Jag vet att vår kärlek är stark och vi övervinner allt!

Jag älskar dig! ♥


MTV EMA

Publicerad 2009-11-06 19:04:45 i Allmänt

Denna tjej är verkligen Grym! Ångrar att jag inte såg henne också..
Får bli nästa gång hon kommer, förhoppningsvis! :)


Fredagsmys!

Publicerad 2009-11-06 18:43:48 i Allmänt

"Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör..!" :) Nu har jag, emil och mange nyss ätit middag! Det blev älgkött, barbequespiraler, beasås och sallad! Mums! Har jäklarns ont i huvet just nu, så jag ska ta en tablett och lägga mig i soffan och mysa och vänta på idol! :)
Ha en bra fredag allihopen!

working out

Publicerad 2009-11-03 19:29:17 i Allmänt

Nu har jag nyss hoppat ur duschen efter ett ganska hårt träningspass! Var meningen att jag skulle på leken och träna me tjejorna, men jag kom hem så sent från pite att det blev så stressigt så jag och maja for på gymmet istället! :) Hade tänkt lägga upp nå bilder, men blogg.se går så segt så jag får försöka senare ikväll! Nu blir det  att bänka sig framför tvn med vindruvor och se Halv åtta hos mig!

Halloween helgen!

Publicerad 2009-11-02 12:20:07 i Allmänt

Alltså halloween, den var sjukt rolig alltså! Vi var världens bästa gäng och hade trevligt, åt god mat och festade lite :) Det började med att jag, emil och jens for till piteå på fredag eftermiddag, käkade på blå ängeln och drog senare iväg till stugan! Efter ett tag kom maja, linnea, peter och erik och vi bestämde oss för att dra en liten fest! Liten och liten, det blev ganska hårt och jag gruvade mig för lördagen.. Men jag var gode pigg lördagen faktiskt och det kändes ju bra! Vi lagade tacosgratäng och hade riktigt trevlig på kvällen! Vi lekte lekar och hade en liten teater :) Tror festen höll igång fram mot 4 på söndagsmorgonen :P Söndagen blev det en slappardag med lite mys och sen städning av stugan. Riktigt snällt av mormor och morfar att låna ut den till oss när dom är i spanien! Sen bar det av hemåt, men det blev inte så långvarig visit hemma eftersom vi for till hällan och såg hockey och bastade och vi fick dessutom höra en sån rolig nyhet! :) Sen bar det av hemåt där jag nästan slocknade på en gång! Har varit en riktig rolig helg!

Nu har jag suttit och tjorvat med csn ett tag, men nu verkar jag ha koll på läget iaf :) Imorrn hoppas jag få göra 2 besök. Ett är redan bokat och de andra ska jag boka :) Nä, nu tror jag att jag ska göra mig nå lunch och sen blir det lite skola och sedan träning och sen hoppas jag på en myskväll :) Lägger upp lite bilder från helgen senare! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela