sofiaåkerlund

Biljetter, plugg och träning!

Publicerad 2009-02-23 23:50:17 i

Sitter här hemma och ska just till att göra mig sängklar :P Skönt att jag är ledig imorrn! Slipper fara in till skolan. Har innevecka i veckan och det innebär att jag ska åka till skolan för diverse saker. Jag tycker det är så tokigt när man inte går hela dagar och är ledig nån dag mitt i veckan. För mig är det inga problem, men dom som kommer från sthlm och malmö måste ju flyga hit om än dom inte går heela veckor! Det har vi klagat på idag så jag hoppas det blir ändring innan vi går ut som sjuksyrror..

Imorse bokade Nina biljetterna till P!NK!! Kommer bli så himla kul, så imorrn ska vi kolla upp lite mer grejor till resan :) Konserten är inte förrän 10 november, men det skulle vara skönt att ha allt klart innan.. :) Som Linnea sa "vi kommer tjata ihjäl oss om det här :) Så imorrn blir det träning på morgon, hämta biljetter och kika lite annat och sen plugg heela dagen! Jag ber till Gud att det ska vara dåligt väder så man inte får ångest för att sitta inne! ;P




I fredags hade emil födelsedagsfika hemma hos oss, han fyllde 21 år i lördags :) Skönt att inte ha det söndag så man var bakis, lördag vart det såklart fest! En trevlig kväll, med ett litet konstigt avslut bara! Var först hos lillemor och sen till pite på förfest, där kvällen tog slut pga vissa omständigheter = idiot!
Men det var ändå skönt att vara hemma tidigt!

Söndag ville emil prova sina "nya" skidor. Premiär! Han var också lite bakis, men han blev bättre.. ett tag ;P Käkade lunch på kanis och sen bar det hem och vila innan middag hos mamma. Vi fick gómat, så det var tur att man hunnit få tillbaka aptiten. Blev potatisgratäng/grönsaksgratäng, benfri kotlett, beasås och vitlöksbröd! Mumma! Efter det hann jag vila en stund innan det var dags för nästa uppdrag. Nämligen hämta våran vän Mange på kallax! :)

Men sen bar det sig banne mig hem och sova.. trodde jag! Jag somnade inte förrän halv 2, halvsov till 4, och sen hörde jag plogbilarna utanför till ungefär 5, halv 6 då jag steg upp. Det är alltid underligt hur dåligt jag sover innan första dagen på inneveckan. Blir som när man var liten och skulle börja sjuan eller nå och var så nervös att man inte kunde somna. Men jag tror mest jag är rädd för att missa bussen eller försova mig så jag inte hinner in till lektionen., Därför somnar jag inte riktigt =/ Men imorrn ska jag inte in till Luleå så det blir lite sovmorgon! :)

Det här vart ett låååångt inlägg, men att sammanfatta en helg blir mer än man tror :) Får väl se när jag uppdaterar nästa gång. Förhoppningsvis imorrn! :P

Sov gott allesammans!

Vad ska jag göra idag?

Publicerad 2009-02-21 10:51:46 i Allmänt

Jag undrar just om jag skulle ha satt mig och pluggat ett tag? Ringde just till Lillemor och skulle höra vad hennes planer var för idag, men där svarade det ingen.. Syrran är i skellefteå och ska bo på hotell, Jossan och Linnea jobbar, tror jag. Emil har farit till överkalix för att spela match och Hanna är i marsielle. En dag då man blir heeelt ensam me andra ord. Kanske ska fara till stan? eller till mormor och morfar? eller ut och gå? träna? Inget känns speciellt lockande, och dessutom är det både varmt och solen kikar förbi! :) Måste nog fara förbi systemet iaf ifall det blir fest ikväll.. Sen med ett paket på Ica! - Nu ringde Lillemor! Ska ut och promenera med henne och evve! Då kommer jag ut iaf :) Sen vet jag inte om jag kanske var sugen på lite fest ;)

Uppdaterar senare!

Tröttsamt

Publicerad 2009-02-20 11:05:44 i Allmänt

Imorrn fyller emil år och idag är det fika för han :) Han ska och spela match imorrn i överkalix, så imorrn går det inte att fira han.. Så välkomna till oss och fika! :) Eftersom det kommer folk och hälsar på emil ikväll så blir det nog ingen gomat ikväll! :( men det kanske blir på söndag då? :)



Den här föreläsningen och föreläsaren var fruktansvärt dålig!



Sen måste vi börja planera inför P!NK! Måste kolla hur många vi var! Hoppas man kan boka så många biljetter på en gång. Annars får vi boka i omgångar! Sen måste vi kolla hotell! Borde också bokas på en gång så man har det klart :)
Det kommer bli sååå kul och helst när man far med så roligt folk! :D Lääängtar som bara den!!


Nu ska jag göra mig någe käk innan föreläsningen börjar om!
Bye!

P!NK

Publicerad 2009-02-19 17:21:00 i Allmänt

Läste just på fannys blogg om att Pink kommer till sverige! Glömde ju skriva att jag såg det igår och att jag genast ringde min vän Linnea som blev helt överlycklig så nu är vi ett stoooort gäng som bestämt oss för att fara! Kul kommer det bli! Konsert, hotell och storstan! Kommer bli riktigt mysigt! Visst tjejer? :P

Outfit :)

Publicerad 2009-02-19 14:21:20 i


This will be my new outfit!



Snyggt va? :) Allt från nelly.se!

Publicerad 2009-02-19 00:05:43 i Allmänt


Nunquam perdo os of quisnam vos es

- detta blir nog min nästa tatuering :)

The Hills

Publicerad 2009-02-17 23:03:43 i Allmänt

Har just sett de 2 senaste avsnitten av The Hills! Det är så himla bra! Synd bara att de nya avsnitten går på lördagar kl 18. Det är bara repriser som går från kl. 17-18 varje dag på MTV från tidigare! Jag skulle kunna sitta i timmar och bara se på the hills! Jag rekomenderar er att se det! Nästan så jag måste köpa boxarna ;)







Ibland undrar jag hur allt kunde bli så fel? Varför vart det såhär? Vi hade alltid så kul och trivdes så bra med varann när allt plötsligt bara tog slut! Jag brukar ofta tänka hur det skulle ha sett ut ifall vi fortfarande var bästa vänner! Vi har inget otalt med varann. Jag undrar bara hur allt kunde ha blivit.. ♥

Sambos

Publicerad 2009-02-16 19:51:58 i Allmänt

Helt sjukt! Jag insåg då jag duschade att jag och emil faktiskt är sambos! Det har alltid känts så naturligt att vi bor ihop! :P

Vad heter ni? Emil och Sofia
Hur träffades ni? Var kompisar före :)
Hur länge har ni varit tillsammans?  4 år och 5 månader
När blev ni tillsammans?  12 september 2004
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Japp, vi är sambos ;P
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Ja :)
Isåfall, vem kör bäst? Det är nog jag ;)
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, och emil brukar retas för det :P
Vem skrattar mest? Vi är nog jämlika
Vem sa "Jag älskar dig" först? Kommer inte ihåg, kanske var jag?
Vem är äldst? Emil
Vilka stjärntecken är ni? Stenbock och fisk
Vem är längst? Emil
Vem sjunger bäst? Jag!
Håller ni i handen på stan?  Brukar inte göra det, men man vet aldrig ;)
Kände ni varann innan ni blev ihop? japp :)
Har ni någon speciell låt? Inte vad jag kommer ihåg =/
Har ni stora framtidsplaner? Jag tror det :)
Har ni gråtit i varandras armar?  Ja
Har ni varit utomlands tillsammans?  Nej, men det närmar sig :P
Vilket är ert bästa minne? Alla goda minnen är dom bästa!
Vem lagar bäst mat? Jag!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser och ser tv :) Kanske gottar till det med en lyxmiddag ;P
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?  Nej
Ringer eller SMS:ar ni mest? Jag skickar sms och emil ringer.
Brukar nån av er prata i sömnen?  Jag
Tror du att ni kommer leva resten av ert liv med varann? Ja, det tror jag! :)

Ha en bra kväll allihopa! :)

Magkatarr

Publicerad 2009-02-15 23:50:46 i Allmänt

Jag är inne på min sjätte (snart sjunde) dag med magkatarr.. =/ Inte skönt! Hoppas det går om i veckan så jag blir piggare! I fredags hade vi ett litet party, maja och fredrik hade kommit till älvsbyn över helgen! Var så kul att träffa er! Maja, en guldstjärna i kanten måste jag säga! ;P Lördag var vi först och såg hockey i luleå, sen bar det hem och enbart vila! Var inte så pigg och dessutom jätte trött! Och idag är det söndag.. Har vilat heela dagen, varit på middag hos mamma och nu ska jag snart sussa! Ska in till skolan imorrn så jag hoppas magen ordnar till sig!

Nu ska jag sova, sweet dreams!

Tiden går så fort!

Publicerad 2009-02-12 20:54:08 i Allmänt

Idag är det 4 år och 5 månader sedan jag och emil blev tillsammans! Shit vad tiden går fort! Vi har varit med om både dåliga och bra saker och fortsättningsvis hoppas jag det bara blir goda :) Jag tror ingen förstår hur mycket emil betyder för mig! Just nu är det han jag vill leva med i resten av mitt liv!  Hör du det, emil? ;)

    

Du&Jag




Igår var en riktigt härlig kväll med brudarna. Och som Hanna redan skrivit fanns det massor med gott att äta. Min fruktsallad vart jag riktigt nöjd med och jag tror nästan att heela gick åt :)

Idag har jag pluggat för fulla muggar! Försökt göra bort det mesta inför helgen! Maja är hemma! Och man bara måååste träffa denna skönhet! Hon har ju dessutom fyllt år! :)

Nu ska jag bänka mig framför tv´n :D

See ya!

Myskväll!

Publicerad 2009-02-11 17:47:59 i Allmänt

Ikväll blir det att mysa med tjejerna! :) Blir väl att se Top Model :) De andra skulle nog köpa godis och sånt.. Men jag tror jag ska köpa med mig och göra en fruktsallad! :) Mums!

Inatt sov marcus över här.. Vi for till Leo´s Lekland och skojade på där idag! Snacka om att man vart svettig och det kändes att man är otränad! Men idag tror jag att jag ska träna! Försökte få itag i Linnet och höra när hon skulle dit.. Tror jag ska fara snart så jag hinner hem och duscha efteråt! :)

See ya!

Marcus 5 år! :)

Publicerad 2009-02-10 14:48:57 i

Idag fyller min söööta lillebror 5 år! Grattis Maccan! Vad fort tiden går! Minns nyss han var bebis och jag gick i nian :) Det var tider det! Men nu har både jag och han blivit stoora :P

None

Snart bär det av och fika! :P

Föreläsning

Publicerad 2009-02-09 10:39:25 i Allmänt

Sitter just nu och hör en föreläsning om bland annat Emboli. Snart är det lunch innan nästa pass och då bär det av till mamma där emil ska tina av bilen. Kanske ska ta en prommis dit.. Undra hur kallt det är?

Igår följde jag och Fanny till Happaranda med killarna. Dom skulle spela hockey och då for vi en sväng på Ikea. Hittade lite små tjafs och grejor till mamma :) Busschauffören var så snäll! Han skjutsade oss till Ikea och sen stannade han och skjutsade tillbaka oss till ishallen där vi skulle se hockey :) Det är så synd att dom var så få som spelade annars är jag ganska säker på att dom hade vunnit! Jag känner att jag bli irriterad på dom som heeeela tiden kommer med bortförklaringar! Det är oftast då det är borta matcher som alla blir "sjuka"! Det är dålig stil att bara stanna hemma för att det är bra skoterväder eller bara för att man inte ids och sen komma på bortförklaringar för att stanna hemma! Det är såå jävla genomskinligt! Ni borde verkligen fundera på om ni ens vill spela hockey! Ni förstör inte för er själva, utan för resten av laget! Ni spelar i en lagsport vilket innebär att man spelar som lag och inte som individer! Lägg ner hockeyn istället för att ha spelare som heela tiden sviker!

Nu har jag fått ut min frustration :P Ikväll siktar jag på att fara en sväng på gymmet! Måste ju hinna så jag når beach 2009! ;)

See ya!

Tattoo

Publicerad 2009-02-05 11:53:05 i Allmänt

Nu har jag bestämt mig för att göra en tatuering! Jag vet precis var jag ska ha den och vad jag ska göra! :)
Jag bestämde mig när jag gjorde min första tatuering att jag bara skulle göra tatueringar som jag verkligen inte kan ångra! Eller kan kan jag. Men min första tatuering var mitt stjärntecken och det kan jag inte ångra precis. Men nu har jag valt en fin mening som stämmer in på alla typer av människor och jag anser mig inte kunna ångra den typ av mening.. Så jag ska nog boka tid för tattoo snart :D

Idag blir det nog en städdag.. Det är så dåligt väder ute och emil tycker att vi ska städa ihop lite. Så då slår jag 2 flugor i en smäll och tar nog en storstädning..

Kanske uppdaterar senare!

ByeBye!

Tisdag

Publicerad 2009-02-03 12:49:26 i Allmänt

Hejsan!

Idag känner jag mig duktig :) Jag och emil steg upp kring 10 tiden och åt frukost och tog en prommis (!). Vi gick till mamma och kopierade några papper som vi sedan postade. Gick förbi och tittade på lekenskolan. Det var en klass som var där och tittade och lekte på lekområdet. Det är verkligen hemskt att en så pass äldre skola brunnit ned. Jag och emil tyckte det var så overkligt! Emil har gått på den skolan när han var yngre.. Usch! På hemvägen gick vi och handlade lite lunch och middag. Det blev varmkorv till lunch och pasta carbonara till middag :) Nu ska jag snart plugga lite och sen blir det träning och top model ikväll! :)

See ya!

Söndag

Publicerad 2009-02-01 19:47:10 i Allmänt

Idag är det söndag! Har varit och sett när Emil spelade hockey idag. Dom vann med 10-6 mot Överkalix. Snacka om vändning! Nu är vi hos Mange. Vi har ätit en gourmet middag ikväll! Älgfilé, kroketter, sallad med fetaost och ruccola, bea sås, champinjoner och sparris.. Tror inte jag glömde nå mer! :)

Nu sitter jag och ser när emil och mange spelar NHL på xbox. Emil är bara arg för att mange spöar han heeeela tiden ;) Snart är det min tur och jag ska också spöa emil! :D Börjar få in teknikerna snart :P Tror det blir att se Beck på tv ikväll också! Sen inatt ska vi se Super Bowl, intressant! :)

Imorrn ska jag följa mamma, syrran och brorsan till Luleå. Jag och Syrran ska fara med maccan på Leo´s Lekland medans mamma skulle till läkaren :) Sen blir det nog att träna på kvällen! :)

Aja, nu sa mange att jag skulle få spela mot han! Vågar man det? ;P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela