sofiaåkerlund

Promenader

Publicerad 2012-05-28 12:30:04 i Allmänt

Jag har ju börjat promenera med en vän vid namn Lisa nu varje morgon och det är såå skönt att komma ut på förmiddagen! Vi brukar gå mellan ca 4,5-5,5 km så om man går varenda vardag i en vecka så blir det ju typ 2 mil. Bra jobbat säger jag till oss! Roligt dessutom att ha nån att surra med då man promenerar.

Från det ena till det andra! I helgen vankades det utgång med förfest hos Erik och Lisa! Hade grymt kul på förfesten, utgången på challange var däremot inte så kul! Var inte så mycket folk, vilket kan bero på brännbollsyran :) Men det var kul så länge det varade! Extremt varma dagar har det varit i helgen också! Skönt att få gå i shorts och linne! :) Inga kort tar jag nu förtiden heller. Och bra är väl det egentligen ;)

träning

Publicerad 2012-05-24 13:27:25 i

Jag har idag köpt mig en träningsboll! Har tänkt göra det lääänge, men dom har inte haft min stl inne så nu hade dom dessutom 20% på team sportia så då slog jag till! Nu kan jag träna hemma också! :)
Bild lånad från google.

Middag

Publicerad 2012-05-21 11:01:01 i Mat & Bak

Jag brukar alltid ha nya ideer om vad vi ska äta till middag, men i flera veckor har det varit väääldigt dålig fantasi! Jag skulle behöva lite tips och ideer från er, så har ni ngt gott att dela med er av så skulle det vara kanon! :)

Sommar

Publicerad 2012-05-16 10:59:40 i

Sommaren börja sakta men säkert komma och jag bestämde mig för att inte köpa så mycket nya sommarkläder förrän jag hade minskat lite i kroppsmått. MEN detta var jag bara tvungen beställa från Nelly! :)

Toppar , Fiore Big Singlet , Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM

Toppar , Fiore Big Singlet , Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM

Byxor & shorts , Wonder Coated Zip Shorts , Vero Moda - NELLY.COM

Jobb

Publicerad 2012-05-14 09:57:21 i Allmänt

Hej svejs!
Sitter här hemma och läser igenom lite skolarbete! Jag längtar såååååååå tills jag är klar! Men det är SNART så håll ut! ;) Har jobbat hela helgen och igår efter jobbet drog vi till skellefteå och hälsade på emils mamma där även hans syster och hennes söta barn kommit! :) Tur att dom kommer till oss på onsdag så jag får snusa lite mer på alla dessa underbara barn! Annars så jobbar jag tisd, onsd och torsdag sen är jag ledig helgen, vad jag vet iaf! Ikväll blir det storseans med Terry Evans! Spännande värre och se hur det är! Sen måste jag och hälsa på fina Levi som blev hela 4 (!) år igår och ge han en present! ojoj, veckan är snart fullbokad! ;)
Nä, nu ska jag fortsätta läsa lite. Kände att detta inte blev så givande inägg. MEN bättre än inget, eller? ;)

Slänger in en bild på delar av min familj från när vi var i sthlm i somras! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela