sofiaåkerlund

Påsken 2014

Publicerad 2014-04-21 20:18:00 i Allmänt

Nu är snart min påskledighet slut.. Dock verkar jag gått och blivit sjuk på köpet, jag som nyss blivit frisk. Aja, påsken har iaf varit superbra! Har ju varit kanonväder, +13 grader i skuggan hade jag här hemma hos mig, så lite färg i ansiktet har jag fått minsann :) Har dock varit avis på alla som varit i underbara fjällen, men när jag blir stor då SKA jag ha en husvagn eller barack i fjällen! Det bara är så! 
 
Började påskledigheten med att hälsa på i torpet i persberg där jag åkt skoter, grillat lunch ute och inte att förglömma, spanat in Dannes nya snygga fälgar på fyrhjulingen! ;)
Åkte sen vidare till byn där jag och tjejerna träffades och käkade middag i form av grillat! SOM det är underbart med grillat! Drack lite drinkar och mös på framför brasan, kvalitetstid med dom bästa!  
Idag har jag varit hos mormor och morfar och avslutade dagen med att bli med bil! Vem hade kunnat ana det såhär efter påskhelgen?! :D 
 

nionde april

Publicerad 2014-04-09 10:25:23 i Allmänt

Sometimes I think I know you better than you know yourself
I'll call your every move, before you move it
The only problem is that I have too much faith in you
I see the best in you, but you won't prove it
 
 

sjunde april

Publicerad 2014-04-07 19:40:59 i Allmänt

Känns verkligen konstigt att det är måndag med tanke på att jag jobbat i helgen, man blir som dygnsvild! Haha! Helgen har jag som sagt jobbat men har ju såklart varit ledig lite också så lördag blev det spelkväll hos Emmy och Alex med Sara och Martin. Jag som egentligen inte gillar att spela spel gav det en chans och jag ändrar mig. Det är ganska kul med spel, så mer spelkvällar får det ta och bli!
Nu är det iaf en ny vecka att ta itag i. Skönt att veckorna går fort för snart är det SOMMAR och som jag längtar efter sol och värme!! :D Och på tal om sommaren så åkte faktiskt skinnjackan på idag även om det inte riktigt var väder för det! :P 
 

andra april

Publicerad 2014-04-02 21:13:51 i Allmänt

Inatt har jag och semlan sovfrämmande! Så himla mysigt! Vi har avnjutit grymt efterlängtad tacos och efterrätt till finalen av Sveriges mästerkock! Sen jag var på audition så har jag hela tiden trott att Ala skulle vinna, men jag vet att hon, trots förlusten, kommer bli otroligt känd inom matlagning och jag kommer vara först att köpa hennes kulinariska kokbok! :) OCH ett stort grattis vill jag även säga till Amir som tog hem segern!! :) 
 

första april

Publicerad 2014-04-01 20:33:00 i Allmänt

Första april idag och jag har varken lurat nån eller blivit lurad, och tur är väl det ;) 
 
Ja ni, vad har hänt sedan sist jag skrev? Umgåtts med mina finfina vänner, ätit god mat, myst med Selma, jobbat och bara varit är nog det jag pysslat mest med :) Lägger väl upp lite blandade bilder så ni får ta del av min otroligt varierande vardag! ;) 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela