sofiaåkerlund

28 dec

Publicerad 2013-12-28 21:17:00 i Allmänt

Nu börjar allt julfirande vara över och jag har haft en riktigt bra jul! Snäll hade jag tydligen också varit eftersom jag fick så många fina julklappar!
 
Och inte nog med det så fyllde jag dessutom 25 år igår och fick ännu mer fina presenter! Jag vet aldrig vad jag ska önska mig men ändå så kommer alla på så otroligt fina presenter och jag är så tacksam över allt jag fått! Och ett supertack till alla som grattade mig och kom och åt lite mat! :)
 
Av mamma, micke och marcus fick jag en hundbädd och transportväska till lilla selma + en hallmatta som jag varit i stort behov av! Nu är det nära till jag hämtar hem henne! Snuttan 
Av Sara och Jonas fick jag en bricka till Selma! Sen står det mitt nr under också! :)
Fick en så fin skål av Louise m familj! :)
En Edblad ring fick jag av syrran och Felix! Riktigt fin! :)
Av pappa, Maria, Albin och Amanda fick jag brickan, salt och peppargubbarna + burken på bilden under! Den fina ljuslyktan fick jag av Erik och Lisa! :)
Servetterna och ljuset fick jag också av Sara och Jonas! :)
Världens godaste likör fick jag av Hanna, Linnea och Jonas! Dom vet vad jag tycker om :P Har ni inte provat den så gör det! Det finns flera olika blandningar man kan göra men jag dricker bara med mjölk till! Världens godaste drink!
Av Emmy, Alex och Ally fick jag en kokbok med massor av inspiration och goda recept! :)
Av Agnes fick jag ett så fint tennarmband som hennes mamma gjort!
Av farmor och farfar fick jag en mortel. Det hade jag ingen av och eftersom jag lånat hennes så var det en riktigt bra present! ;)
Och av min morbror, hans fru och mina kusiner fick jag en ansiktspeeling. Sånt man aldrig tänker på att unna sig själv! Superbra! :)
 
Verkligen suuuperfina presenter! Tusen tusen tack! ♥ 
 
Efter en halkig långprommis med Emmy och Louise ska jag nu till att käka nå middag! Mycket härligt var det ute! Louise var den enda som var klok och använde sig av broddar så jag och Emmy kommer nog ha lite ont både här och där i kroppen imorrn! Haha! 
 

22 dec.

Publicerad 2013-12-22 19:08:48 i Allmänt

Två dagar kvar till julafton, helt sjukt! Snart är det ett nytt år också och det hoppas jag innerligt blir mitt år! 
 
Helgen har iaf varit otroligt lugn. Torsdag åkte jag som sagt hem till byn och sov där till lördag. Blev bjuden på tacos och bara mös på, som det ska vara helt enkelt! :)
 
Fredag gjorde jag ju håret, och förändring det blev det minsann! En kopprig ombré och lugg slutade besöket med! Suupernöjd blev jag!! 
 
 
 
Lördag följde syrran med mig till stan. Vi shoppade dom sista julklapparna och sen lagade vi en supergod tvårätters middag! :) Det blev vitlöksbröd med aioli till förrätt och smördegsinbakad fläskfilé med potatis duchesse, ädelostsås och baconlindad sparris till varmrätt!
 
 
Idag är det söndag hela dagen och pappa har varit här och tapetserat mitt kök! Det blev såå fint! Öppet, ljust och fräscht! Ingen fin bild på köket, men en liten sneakpeak får ni iaf. Medans han pysslade på i köket for jag och mina tre syskon på backen för att shoppa lite julgrejor som saknades i mitt hem :) Bestämde mig ändå för att ta in julgranen i år och den fick plats! Så idag har mina syskon fått pynta den! Myys!
 
 
 
 
Nu ska jag ta och käka nå middag och sen bänka mig framför en film! :) Ha en fortsatt bra kväll!
 

19 dec.

Publicerad 2013-12-19 20:28:00 i Allmänt

Idag fick fröken Åkerlund helg fram till måndag, det firade jag genom att åka hem till byn och mysa! Såå skönt, dessutom blir man riktigt bortskämd med gomiddag och massa onyttigheter ;) När jag kom hade felix precis norpat åt sig en julklapp som han rivit itu. I paketet, som Marcus slagit in till julklapp, låg det nämligen ett ben och det luktade ju såklart mumma! Så det kan gå! Haha! 
 
Idag jobbade jag bara halvdag och sen blev det ett efterlängtat besök hos sjukgymnasten och det var väl inte det bästa resultatet som framkom, men heller inte det sämsta så med mina övningar jag fått hoppas jag nu kunna bli bättre i ryggen, vilket skulle kännas otroligt skönt! Annars har det varit fullt upp i veckan med jobb, plugg och allt annat som hör vardagen till! Därav den dåliga uppdateringen..
 
Imorgon ska jag iaf till frissan och bli jul och nyårsfin, förhoppningsvis! Kanske jag gör något drastiskt?! :))
 
 
 

Luleå tekniska universitet

Publicerad 2013-12-09 22:11:06 i Allmänt

Efter ett längre studieuppehåll var jag idag äntligen tillbaks i skolbänken! :) Lika spännande och nervöst som när jag började utbildningen! Jag tog mig åtminstone igenom kursintroduktionen i psykologi och det känns superbra! Så nu blir det mycket pluggande under julen också! 
 
 
Kom för en stund sedan hem efter en långprommis och ett styrkepass med Emmy och Louise! Ordet sova återkommer om och om igen i mitt huvud och sängen har aldrig mer sett så inbjudande ut., Så med detta tackar jag för mig!
 
 

9 december

Publicerad 2013-12-09 00:30:00 i Allmänt

 
Veckan har varit riktigt fullspäckad och inte blir det nå mindre denna vecka, men kul är väl det och snart är det jul så då får man några dagar ledigt! Kom precis på att jag fyller ju år snart också! Och inte har jag haft en tanke på att börja ladda upp frysen med fika! Förra året så bjöd jag på plockmat, vilket var riktigt uppskattat bland gästerna så jag tror jag kör på det i år också faktiskt! :) Men lite knäck eller rocky road kan ju inte göra nån skada? ;) 
 
Lite bilder har jag faktiskt, tro det eller ej, tagit under veckan, så några bilder från helgen får avsluta detta spretande inlägg! :)
 
Fredag fick jag äntligen julpynta och jag blev riktigt nöjd över resultatet! Nu saknas bara en tapetsering i köket + några hyllor sen är lägenheten helt klar! :) 
 
 
Lördag vart det handbollscup i Kalix! Lillebrors lag spelade tre matcher under dagen varav två vart vinster! :D Mycket bra jobbat! Efter handbollscupen tog vi en sväng förbi Ikea innan det var dags att bege sig hemåt för en impulsfest med Louise, Agnes och Tove! :)
 
 
 
 
 
Veckan avslutade jag med julmys hos Lisa i sällskap av Agnes, Linn och Carro! Julgodis, saffranskladdkaka, ost&kex, you name it! Mätta och belåtna på dessa godsaker tror jag vi alla blev! Supermysigt!  
 
 

Underbara ♥

Publicerad 2013-12-02 19:49:00 i Allmänt

 
Idag har jag hälsat på denna fantastiskt fina tjej! Otroligt hur en så liten människa kan fylla en med så mycket energi och en enorm glädje 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela