sofiaåkerlund

Ny design

Publicerad 2009-12-20 11:43:42 i Allmänt

Nu är bloggen under konstruktion igen, hade tänkt göra ett litet jultema :) Idag ska granen upp, kommer bli sååå mysigt, ni får bilder sen idag :) Tänk att det på torsdag är julafton! Tiden går så fort alltså! På prick en vecka fyller jag ju år! I´m still young ;P Ska hinna baka lite fler sorter + att jag dagen före ska göra en smörgåstårta! Så det är bara komma och fika, people! Idag ska jag ut och köpa sista julklappen, sen är allt färdigt! Skönt! Nä, nu ska jag göra mig klar innan det bär ut på byn! See you later, alligator! :D

Prickigkorv

Publicerad 2009-12-08 11:13:25 i Allmänt

Jag ska förklara utifrån rubriken vad jag menar :) Jag har en tid haft utslag, eksem i ansiktet.. Trodde först det var acne, men det blev bara mer och mer och drog sig upp mot ögonen. I helgen blossade det upp ordentligt så jag beställde tid hos läkaren och var där igår. Det visade sig att jag fått en hudsjukdom, med nått konstigt namn, som många, spec unga kvinnor, får! Så just nu behandlas jag med nån salva, men eftersom det är så mycket i ansiktet och ena ögat är alldeles uppsvullet så vågar man ju nästan inte visa sig ute. Så om ni ser mig på byn är det INTE acne jag har :) Jag vet heller inte om jag får använda smink, men det vill jag gärna göra eftersom jag ska på julbord imorrn och till pitestan efter det.. Aja, får se hur det går. Anyway, har detta inte försvunnit innan fredag måste jag börja med en penicillinkur och det vill jag INTE göra just nu! Men jag har nog inget val för det ser inte ljust ut just nu iaf.. =/ Hade tänkt lägga upp en bild, men det ser riktigt förjäkligt ut nu alltså! Jaja, ville bara ni skulle veta :)

Nu ska jag plugga!

Helgen

Publicerad 2009-12-06 11:28:11 i Allmänt

I helgen har det varit lugnt! Jag har jobbat, varit på middag och igårkväll hade vi främmande av Theo, Alexandra, Anton och Jesse james! ;) Theo måste verkligen vara den gladaste pojken i världen :) Riktigt söt!
Idag är jag ledig, jag måste plugga och planera och ikväll blir det ev bio! Längtar riktigt mycket efter att se den! Sen vet jag inte om det skulle bli middag på det nyöppnade Frasses! :)

Imorrn blir det eventuellt att fara till piteå till mormor med farmor och några fler och hälsa på :) Kommer nog bli riktigt trevligt! :) Nä, nu ska jag väcka emil! Han kan ju inte sova bort heeela dagen ;)

pics

Publicerad 2009-12-03 09:32:21 i Allmänt

Nu kommer lite bilder på våran mysiga lägenhet och julbaket :) Enjoy!



Köket (bortse från de sneda gardinerna och att det är mycket
mysigare när inte blixten lyser upp så mycket.)


Den översnöade girlangen på balkongen :)


Vardagsrummet


Chokladsnittar med mariannegodis i :)



Knäck


Lussebullar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela