sofiaåkerlund

nittonde januari

Publicerad 2014-01-19 22:18:04 i Allmänt

Har haft en riktigt lugn och skön helg, laddar upp för nästa helg istället! Har just kommit hem från världens bästa Louise där jag och Emmy varit och grattat henne! :) Mycket gott fika hade bönan bakat!
 
Nu ska jag ta och se igen kampen på farmen som jag missade i och med att jag var på kalas och sen ska jag ta och knoppa! 
 
 
 

sjuttonde januari

Publicerad 2014-01-17 21:03:00 i Allmänt

Nu har halva januari passerat och snart hämtar jag hem Selma ♥ Min alldeles egna lilla snutt! Behöver jag säga att jag längtar?! 
 
Sitter för övrigt hemma i byn nu. Åkte hit redan igår efter jag jobbat och stannar här till imorgonkväll :) Jag är här alldeles för sällan märker jag, så igår och idag har jag passat på att hälsa på nära och kära! Igår blev det ett besök hos pappa med familj en sväng innan middag hos mamma! Hon bjöd på fantastiskt god mat i form av västerbottenspaj, hemmagjord skagenröra, gott bröd, salami m.m. Suuupergott! Hann även med ett besök hos herr Öhlund (som för en gångs skull behagade att hålla sig på bygget) för att inspektera huset! :P Superfint kommer det bli! Sen bänkade jag, Marcus och Ida oss framför Madagaskar och en massa gotta! Somnade såklart i soffan, som att det var något nytt? Haha! 
 
Idag började jag dagen med att skriva tenta och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Det återstår dock att se när jag får tillbaka den. Hämtade upp syrran när hon slutade och så for vi och åt lunch! Mysigt att bara vara jag och hon, kvalitetstid systrar emellan är inget som händer alltför ofta! Sen åkte vi upp på uddens där jag köpte det godaste brödet och godaste skorporna innan vi svängde förbi farmor och farfar! En flängig dag men ack så mysig! 
 
 
 

Sveriges mästerkock

Publicerad 2014-01-09 18:56:50 i Allmänt

Det slutade lika fort som det började, men jag är otroligt glad att jag fick chansen att vara med! Att min mat fick bedömmas av proffs och att jag dessutom fick JA av alla tre det trodde jag absolut inte! :) Konkurrensen är stenhård, men att vara en av de 39 som gick vidare till kvalet i Gävle är jag såå galet nöjd över!
 
 

Sovfrämmande

Publicerad 2014-01-03 21:52:27 i Allmänt

Min lillebror Marcus ringde tidigare idag och ville komma och sova hos mig till imorgon och självklart så fick han ju göra det! :) Så sagt och gjort så åkte han med bussen hit och SOM vi har haft mysigt! Han har fått välja precis allt, middag från Max, godis, chips och dipp till efterrätt och Frosties till frukost imorrn! Hoppas att inte Louise läser dethär!? Men vad gör man inte för sånt här finbesök? ;) 
 
 
 

1 januari

Publicerad 2014-01-01 18:14:47 i Allmänt

Nytt år, nya möjligheter!
 
Jag hade en supertrevlig kväll igår med fantastiskt god mat och underbart sällskap! Tusen tack allihopen för ett riktigt bra nyårsfirande! :D 
 
 
Tror att jag, för övrigt, precis ätit den godaste bakismaten på länge! Tog receptet på förrätten vi åt igår, vilket var hemmagjord skagenröra på ugnsstekt toast, och gjorde den idag! Sååå sjukt gott alltså! 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela