sofiaåkerlund

Test

Publicerad 2010-10-29 22:20:40 i Allmänt

Gjorde nyss ett test som jag hittade på en annan tjejs blogg! Och det coola är att det förklarar mig i detalj + att mitt karriärsval bla kunde vara sjuksköterska - JACKPOT! :)


Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.


HÄR
kan ni göra testet!

nails

Publicerad 2010-10-29 13:45:16 i Allmänt

I onsdags var jag och Linnet till stan en sväng och shoppade. Kom hem med en tunika, hårfärg och nagellack. Köpte ett sånt där Grafitti Nails och det är riktigt coolt! Blir precis som på bilderna! Testade att lägga en orange färg under och sen svart grafitti på. Tänkte aldrig på att det var halloween färger :D Får se om jag har det i helgen eller hur det blir.

Inte tog flängandet slut där, igår hamnade vi på Ikea. Handlade inte så mycket, var inte ute efter nått spec förutom sänglampor. Men lite kom man hem med iaf :)

Idag har jag en städ och tvättdag. Skönt att ha gjort bort det innan helgen börjar :) Näe, nu ska jag hänga tvätt!


Bild lånad från google.com

Ny vecka.

Publicerad 2010-10-25 12:18:28 i Allmänt

Nu är det måndag och det innebär ny vecka. Denna vecka är nog den jag längtat efter mest på hela månaden :) Löning, Ikea och till helgen vankas ev festligheter hos Sara, frågan är bara om det blir utklädning eller inte? Får väl fundera mer på det. Idag har jag också skrivit tenta och jag tror det gick bra. Men man vet aldrig egentligen hur det går, spec inte med denna tenta! Men jag håller alla tummar och tår :)

Sen har jag börjat fundera över julklappar. Det är ju trots allt inte länge kvar tills man får julpynta! :) Våran jul blir att spendera i Sälen hos emils syster med familj! Kommer nog bli jättemysigt! Jag fyller ju även år när vi är där så då får emil fixa ett litet födelsedagskalas ;P

Näe, nu ska jag leta lite julklappar till några st tror jag :)


Bild lånad från google.com

Lördag..

Publicerad 2010-10-23 18:09:57 i Allmänt

..är det idag och nu sitter jag och min bacardi och väntar på nå tjejer som ska komma hit och festa lite! :) Har varit klar ett bra tag, brukar aldrig vara klar innan nån kommer. Men se på tusan, nu är jag det! ;P Tror det kommer bli riktigt trevligt ikväll, fast ja saknar mitt linne! =/ Vi får ta igen det nästa heg istället, aiiight? ;)

Hoppas ni får en bra lördagskväll! :)

alice

Publicerad 2010-10-21 19:55:01 i Allmänt

Alice har nu gått ut med att hon lämnar idol 2010. Världigt tråkigt tycker jag, men man måste tänka på sig själv. Och med tanke på vilken stress och press man säkert har är det inte konstigt att det blir så. Jag önskar henne all lycka till med musiken i framtiden och hoppas få se mer av henne! :)

Här kan ni se hennes uttalande!

Vinter!

Publicerad 2010-10-14 11:29:40 i Allmänt

Nu är början på vintern här! Mysigt med vinter tycker jag. Men som Emma sa, det kommer bli en massa slask vilket inte är kul.. =/ Men det är kul att det kommit så pass mycket snö på en gång, för någon dag sedan la det sig inte ens på backen utan försvann på en gång! Har lagt in ny musik på min MP3 så jag tror jag ska ta en prommis tillbaka med filmen på konsum :) Sen palt hos farmor och sedan jobb hela kvällen! :)

Förresten, har sett Remember Me på morgonen och som jag gråtit! För er som inte sett den, SE DEN!

Kanelbullens dag

Publicerad 2010-10-04 17:24:11 i Allmänt

Idag är det kanelbullens dag och jag har bakat bullar hela dagen! Men dom vart supergoda verkligen! :) Maja, Ida och Edvin kom och fikade, riktigt mysigt! Såg lite idol, drack kaffe och åt nybakta bullar! :) Mums!

Nu har vi nyss ätit Korvstroganoff och ris vilket också vart supergott! Nu när kvällen närmar sig tar jag men en välförtjänt paus från allt bakande! :) Kul att få sådana il ibland!

Hade tänkt ta en bild på mina bullar, men hittade inte kameran så jag fick låna en bild från google.com istället! :)

-

Publicerad 2010-10-03 14:02:36 i Allmänt

Idag är det söndag och jag började dagen med att städa lägenheten. Kändes inte värst behövligt egentligen, men jag gjorde det ändå :) Och efter det satte jag igång och bakade lite, sommarkaka och kärleksmums! Vet inte vad det flugit i mig, men det var skönt att göra någe nyttigt! Imorrn ska jag baka kanelbullar tror jag, är ju kanelbullens dag imorrn! Är ju ändå ledig så det passar ju bra! :) Ikväll kommer min karl hem och som jag längtat! Helt sjukt att man efter 6 år kan längta så mycket efter sin sambo som bara varit borta i ett par dagar ;)

Igår var jag hos mamma hela kvällen, åt gó mat! Fläskfilé, hasselbackare, svamp och mögelostsås! Jisses vad gott det var! :) Sen åt vi efterrätt och sen la vi oss i soffan och såg lite tv :) Mamma och Micke har även gjort ett så kallat "pojkrum", där kan man spela tvspel, se film och chilla! Blev ett riktigt coolt biorum! Marcus satt där mest hela kvällen igår :)

Snart är det matdags med linnet och jocke p, sen en visit hos Maja och sen göra nå middag tills karln kommer hem! :) En söndag med fullt upp! Det gillar jag :)


fredag

Publicerad 2010-10-01 23:49:38 i Allmänt

Har kommit hem från Hanna där jag haft en riktigt trevlig kväll med god middag, idoltittande, drickande och självklart underbart sällskap! En riktigt bra fredagskväll fick jag tillslut! :) Nu är jag trött och hungrig! Tror jag ska göra mig nå mat och sen lägga mig och sova! Emil är ju i luleå och får imorrn äta världens godaste frukost! Nämligen hotellfrukost! Fuskigt! Hoppas han kommer hem imorrn! Själv ska jag ligga i soffan imorrn med en massa gotta och titta på program jag spelat in! :) Mysigt va?

 


Bild lånad från google.com

shopping

Publicerad 2010-10-01 11:44:49 i

Igår var jag ju som sagt på tjejkväll i piteå med syrran, frida och linnet! Hittade en tunika på Gina tricot och nå träningskläder från HM och såklart bebiskläder till emils systerdotter! :) Skickade även en present med posten från mig och emil! Hoppas det kommer fram snart :)

Har nu på morgonen tagit en prommis med Maja i det sköna vädret! Ska snart börja göra nå lunch, sedan ska jag spåna på vad kvällen har att erbjuda. Känner mig nästan lite partysugen faktiskt ;) Får väl se vad jag hittar på, är ensam till imorrn kväll iaf!


Köpte även en svart likadan topp också!






Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela