sofiaåkerlund

Robinson -09

Publicerad 2009-03-28 22:29:28 i Allmänt

Det blev att fara till Torpet idag! :) Jag och emil for när vi vaknade. Var riktigt fint väder ute, förutom att det blåste ganska mycket vid sjön. Vart en riktig brunch, parisare, kebab eller klämmackor! Välj och vraka! :P Riktigt najs!

Har sett Robinson för första gången ikväll och det är nå jag ska fortsätta se! :) Mamma sökte för några år sedan till Robinson, tänk om hon hade kommit med! Coolt! :) Vilken upplevelse det skulle vara! Man skulle verkligen uppskatta det man har hemma, kan jag tänka mig iaf. Man skulle nog inse hur mycket man tar för givet och skulle nog känna sig ganska tacksam!
Aja, Nu sitter vi iaf och äter Cheddar Popcorn, dricker lite cola och ser Wallander - Hämnden. :) Sen blir det nog att lägga sig och se en film att somna till ;) Är så trött efter att ha varit ute en hel dag, varför blir man det? Riktigt trött och sliten. a, konstigt detdär.

Aja, nu ska jag se färdigt filmen!

-Varför?

Fredagkväll!

Publicerad 2009-03-27 20:12:06 i Allmänt

Idag är det fredag och pressen över tentor är över! Jippie! Efter jag gjort sista tentan for jag och emil till luleå en snabbis för han skulle köpa sig en tröja/jacka. Gick på waldorf och åt den godaste pizzan jag ätit hittills! Den hette LaGondola tror jag. Det var med tomat, lök, vitlöksmarinerad oxfilé och nå mer.. :P Mumma! Sen kom vi hem, for till mange, skulle handla nå till middagen ikväll, men då bestämdes det att vi skulle fara till Café Storgatan och äta Tacobuffé och det var också riktigt najs! :D Nu sitter  vi här alldeles mätta och ska se finalen av Let´s Dance! Sen hoppas jag vi ska se filmen Taken! Har redan sett den, men det var den bästa film jag sett hittills så jag vill se den igen! :)

Imorgon blir det nog, om det är fint väder, att fara till Torpet och mysa ute. Pimpla och grilla lite :) Mysigt!
Nä nu ska jag se Let´s Dance och inte sitta här!

- Mitt allt

Ny design!

Publicerad 2009-03-25 22:14:49 i Allmänt

Det är svårt det här med design! Nu har jag iaf gjort en header, men däremot hittar jag inte texten som ska finnas i stilmallen. Där man ska kopiera  in adressen! Finns inte! Aja, här är iaf en bild på designen :) Nu ger jag upp, för ikväll :P




Sov gott!

Jippie!

Publicerad 2009-03-23 22:24:11 i Allmänt

Idag hade jag besöksrekord! Vad kul att ni är några som läser!
Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker och om ni vill jag ska skriva något speciellt! :)
Skulle vara kul med lite frågor :) Hoppas ni haft en bra kväll och fortsätt läs! :D

>>Sweet Dreams!

Tid

Publicerad 2009-03-23 10:43:34 i Allmänt

Det går just nu lite sämre med designen. Har egentligen inte tid, så det får bli en annan dag :)
Helgen har bestått av skotercross, fest och mys. Det var himla bra väder också så det var skönt! :) Festen hos eson och frida var jätte rolig! Tack för den trevliga kvällen! :) Aja, har fler tentor i veckan så nu ska jag plugga så jag inte behöver göra det ikväll..

Bye!

Allt och inget

Publicerad 2009-03-18 19:38:16 i Allmänt

Jag tycker att jag har det mesta jag kan önska mig! En helt underbar familj, fantastiska vänner och världens bästa pojkvän som jag numer bor ihop med! Men visst finns det något jag fortfarande saknar i mitt liv.. Du kunde ha förrändrat mitt redan helt fantastiska liv till något ännu bättre! Men jag har fått leva med det i några år och kommer få göra det i några år till! Men har jag klarat det till nu så kommer jag absolut klara det resten av mitt liv, om så skulle behövas! Jag känner mig stark! :)

Nu till något annat! Vi har hämtat tv:n till vardagsrummet! jippie! Jag har nog alltid sett tv innan jag ska somna och sen vaknat sådär fram mot morgonen av att tv:n är på ;P Haha! Tror jag ska lägga mig och läsa lite på provet och se en film och bara myyyysa! Emil är och ser hockey hos Mange. Mamma frågade mig i veckan om vi har flyttat in hos mange, tror vi har varit där varje kväll i veckan :P Har varit sååå mycket hockey nu och på dagarna pluggar jag bara! Jag har verkligen haft/har fullt upp i 2 veckor till! :S Kommer bli helt snurrig! Aja, det ska nog gå bra!

Nu ska jag hämta ett stooooort glas med isvatten och se klart Vänner! :)

Hej svejs!

Valp!

Publicerad 2009-03-17 22:27:21 i Allmänt

Hade jag haft pengar hade jag inte ens tvekat av att göra mitt hem till ditt! :)
Men Såklart jag skulle hitta dig när jag inga pengar har!
Åh vad jag fastnade för dig!


- lillhjärtat


Långt ifrån

Publicerad 2009-03-17 17:13:59 i

Hejsan!

Nu var det längesedan jag uppdaterade bloggen, men jag har haft såå mycket att göra de senaste dagarna. Till och med mina kära vänner försöker ses med mig. Men tyvärr måste jag prioritera och just nu vill jag bara klara och ha klart utbildningen så jag kan starta ett liv med nya möjligheter :) Oj, det lät kanske konstigt.. men förshoppninsvis förstår ni vad jag menar!

Min helg har bestått av plugg, plugg och mer plugg! Har sååå mycket tentor nu att jag håller på bli knäpp! Hade en igår och idag. Skulle ha en imorrn också, men den vart ändrad till den 27. Sen har jag nästa tenta på fredag, så imorrn och torsd blir det plugg! Sen kommer helgen bestå av plugg, har nämligen fler tentor nästa vecka. Varför jag har så mycket tentor just nu är för att en kurs består av 7 deltentor! Men idag efter tentan var jag så trött så jag pluggade inte nå och ska nog börja först imorrn! Ska och hälsa på min familj om ett tag också! :)

Har hittat lite ögongodis också! Bara titta, inte köpa! :P





- varför jag, varför nu?

Sociologi och Linda Rosing!

Publicerad 2009-03-10 21:13:28 i Allmänt

Idag på morgon hade jag redovisning i sociologi uppg 2. Det gick bra! Klarade mig galant :) Det är svårt det där med samhället och vilka perspektiv som speglas i det. Ibland undrar jag vad alla dessa kurser är bra för. Inte kommer väl jag tänka på det här. Alltså se på samhället. Samhället styr och vi följer med helt enkelt. Jag som "sociolog" kan inte påverka detta stora! Aja, skit i det!

Har iaf varit och tränat och nyss sett "Den rätte för Rosing". Egentligen är det ett väldigt dåligt program, men ändå fastnar man för det! Jag tänkte när dom började med reklamen, men herregud vad tragiskt! Men jag måste erkänna att jag nu sitter bänkad framför tvn kl. 20 på tisdagar! Och sen tänkte jag att Hugo måste vara den omognaste kille i tiderna, 19 år och söker till nått sånt! Men jag måste faktiskt säga att jag efter programmet idag ändrat uppfattning. Hugo är just nu den mognaste och mest normala av dom alla! Go Hugo! ;P

Aja, nu blir det en dusch och sen godnatt!

Udda

Publicerad 2009-03-09 09:59:32 i Allmänt

Imorrn på sociologin ska vi prata om samhället. Att man stämplar folk i samhället. Personer som kan vara annorlunda eller ha svårt att få jobb. Jag har kommit på att i en viss punkt stämplar jag också! Det finns någon i mitt liv runt omkring som jag blir väldigt lätt irriterad och förbannad på! Och jag känner att snart är måttet rågat! Varför förrstöra för dig själv och dessutom alla andra? Det är konstigt hur folk beter sig mot varann ibland! Skärp dig!

Helgen har i övrigt varit skitbra! Fredag for jag, emil, mange och erik till kåbban och åkte slalom. Jag kan säga att jag var inte den bästa och var tvungen stanna ett antal gånger! Sorry guys! Sen blev det afterski för killarna och jag åkte på att köra =/ Men det gick bra när vi väl var iväg. Men det är inte kul att sitta och se på när de andra festar.. Lördag hade mamma 40 års fest! Jag hade iallafall jättekul! Roligt folk och super god mat! Jag tror att det blev hemgång kring 3 tiden.. Hade egentligen ingen koll, men kring då. Blev en lång kväll som kändes så kort! Kollade inte på klockan förrän halv 12 på kvällen, så fort gick det :D Väldigt lyckat! Och igår låg både jag och emil pall en hel dag! Man får sån ångest då man slösat bort heela dagen, men vi orkade helt enkelt inte förutom då vi hämtade mat hos mamma från lördagen och var tvungen handla..

Idag blir det däremot att plugga heela dagen, eller det blir det heela veckan. Kanske ska försöka ta mig ut på en prommis om vädret tillåter?

Planen om påsk gick upp i rök, men det kanske ändå kan fixa sig? :P

Hit och dit!

Publicerad 2009-03-05 23:30:34 i Allmänt

Emil undrade just när jag skulle uppdatera mig blogg? så nu gör jag det :)

Nu har jag funderat hit och dit om jag ska fara till kåbban imorrn och jag tror jag bestämt mig! Ska nog inte fara imorrn utan det får bli nån annan gång. Känns både bra och dåligt! Ville verkligen dit, men jag måste prioriera lite nu =/

Ikväll har jag, emil och syrran sett hockey hos Mange. Emil ville ju se skellefteå, medans de andra vill se Luleå. Så det var jag, emil och syrran som lånade manges tv :) Var en väldigt spännande match och jag kan lova att emil gick från att vara glad till sur, glad till sur och slutligen glad innan matchen var över! Skellefteå vann den första matchen iaf, får hoppas det håller i sig :P Visst emil? Sen kom Mange hem och han och emil spelade lite NHL, sen spelade jag mot Mange och tro det eller ej, jag vann! Jippie!! Så nu kommer jag leva på min seger huuur läääääääänge som helst! :D

Nu ska jag sova!

Pusshejs!



Svartklädd?

Publicerad 2009-03-03 22:10:05 i Allmänt

Jag satt just och kollade på en blogg som handlade mycket om rock.. Jag har hittills nästan bara mött folk som lyssnar på rock och är svartklädda och har mycket svart smink. Varför är det så? Jag gillar vissa rocklåtar, men jag klär mig inte i svart för det? Jag kan ha väldigt fel, men jag har faktiskt inte hört nån som dyrkar rock och inte är klädd i svart.. Konstigt dedär.. Aja, folk får självklart vara och se ut hur de vill. Men jag bara undrar hur det kan ha blivit så?

Kom hem från Mange för en stund sen där det pratades om Påsk. Nu tror jag äntligen att vi nästan fixat att göra något. Men vissa saker återstår fortfarande att se. Hoppas, hoppas det blir det! Kommer bli sååå kul! :D Hoppas bara att det är kanon väder så man kan vara ute! Skulle vara pricken över iet! ;)

Puss hejs!

Utmaning

Publicerad 2009-03-02 00:45:46 i Allmänt

Igår var vi ut på röda rummet och det var väl sådär. Kul när det var mycket folk som man känner som var ut! :)
Jag har iaf varit tröööött idag! Vaknade kring 10, gick upp, åt varma mackor, gick och la mig kl 2, vaknade kl 6, käkade skrov och såg beck.. Och nu ska ja snart lägga mig igen! Men först hade jag tänkt mig försöka mig på en utmaning:

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Sofia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sola
3. Flicknamn: Signe
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Sjuksköterske studerande
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg:
Strumpor
8. Mat: Spagetti
9. Sak i badrummet: Spray
10. Plats/stad: Skellefteå
11. En orsak att vara sen: Snöoväder/Soligt
12. Något man skriker: Se upp i backen, tusen hål i nacken!
13. Film: Sprängaren
14. Något man dricker: Saft
15. Band: -
16. Djur:
Späckhuggare
17. Gatunamn: Storgatan
18. Bil: Subaru
19. Sång: Sober

Jag utmanar:
Ida
Hanna
Hanna
Lillemor
Evelina

 > Sov gott allihopa!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela