sofiaåkerlund

:)

Publicerad 2009-04-25 22:40:03 i Allmänt

Nu är snart denna lördag slut och jag har gjort ingenting ikväll! Skönt! :) På dan däremot satte vi upp våran nya kökslampa som mormor köpt åt mig på Ikea. Det blev jättefint! Hade jag haft kameran hemma hade ni fått se vårat mysiga kök ;) Sen var vi förbi mamma och hjälpte dom lägga ut den nya mattan på altan! Snyggt kommer det bli! :)

Igår var det födelsedagsparty hos Lillemor. Jag hade kul! vart mest så man satt och drack och pratade om allt möjligt! Inget party party, vi var så få som festade och det var faktiskt lite trist att nästan inga festade när hon hade fixat födelsedagsfest och allt..! Eller att partyt hade varit idag då alla andra som inte festade igår skulle ut.. Aja, jag hade då kul! Skit i alla andra! Glömde däremot ta min kamera från henne så jag har inte kunnat lägga ut nå bilder! Får hämta den imorrn :)

Nu har jag just skrivit ut lite papper inför skolan i veckan. Knasig jag är va?! Tänker på skolan en lördagkväll! Hehe, men nu har jag gjort det så imorrn ska jag bara förbereda inför seminariumet på måndag och labbarna tisd och onsd! Sen blir det att plugga resten av veckan + att det är valborgs! Oh man, jag har mycket att stå i! Men nu är det inte länge kvar till sommarlov! Jippie!! :P

Nu ska jag bara höra om emil ska ha hämtning eller inte från ante. Om inte, då blir det sängen och se filmen Jumanji, kommer ni ihåg den? Såg den för flera flera år sedan sist och nu hade Lillemor den så klart jag lånade den då! :) Hann bara se början igår så det blir att se resten ikväll! :)

Sweet dreams!


- Du är patetisk!

Tidig som tuppen!

Publicerad 2009-04-23 09:04:57 i Allmänt

Idag vaknade jag än en gång kl. 8.. Undrar vad det är som gör att jag vaknar så tidigt? Måste vara att det börjar gå mot sommar och att det blir varmare.. Underligt! Idag ska jag och emil hänga upp rullgardinen som vi inte gjort än.. Nu när det är så ljust och solen lyser på morgonen så blir det så varmt, plus att det blir för ljust att kunna sova! Så idag ska den banne mig upp! Hade tänkt försöka göra klart kaklet och plugga lite också.. Få se vad jag hinner! Sen har jag beställt en ny kökslampa från Ikea. Mormor är där idag och hon ville ha mina 2 lampor som jag haft tidigare över bordet. Och eftersom jag inte rymmer dom nu för att det är en hylla ivägen så beställde jag en mindre lampa som jag ska hänga där.. Kommer nog bli bra :)

Nä, nu tror jag att jag ska äta nå gröt och sen ta en prommis :) So long!

- Du fick mig att tro igen!

**

Publicerad 2009-04-21 09:11:09 i Allmänt

Idag är jag uppe ganska tidigt. Steg upp kl. 8, klarvaken! Emil har sovit hos sin brorsa inatt i piteå och jag har så svårt för att somna då emil är borta. Och somnar jag så sover jag nästan inget =/ Jag sa till emil igår att hur skulle det gå om jag nångång blir ensam och verkligen måste sova själv i en egen lägenhet. Men då sa han att jag aldrig skulle behöva sova själv någonsin :) Det var sött sagt!

Igårkväll efter att jag sett alla tv program som jag skulle se var jag inne på www.snyggast.se. Kommer ni ihåg den sidan? Alltså att det fortfarande finns människor som tycker om sånt där! Jag såg faktiskt att dom hade lagt upp en spalt från aftonbladet eller expressen eller nå om att man ska vara försiktig med att lägga ut bilder på sig själv. Det finns gubbar som söker "kontakt" genom det! Usch! Men det är ju redan försent med en sån spalt. Hur många är det inte som hade kort på sig själv och sina kroppar, det är ju det det går ut på! Pinnsmala tjejer, med dubbel D/G kupor som visar allt.. Aja, jag tycker inte det är snyggt iaf :) Men det är bara jag :)

Idag bär det av till stan. Ska in till skolan och lämna några böcker så jag inte behöver betala förseningsavgift.. Sen blir det in till staden och leta nå fina skor.. Vill ha svarta stövelaktiga sommarskor.. Har bara med fodrat i.. Jossan skulle följa, men det blir nog inte så långvarig visit. Kanske hittar nå på gina tricot och ha på sig på lillemors födelsedagsfest på fredag? :)

Nu ska jag hoppa i duschen!

- Vad tänker du med? jävla äckel!

Utmaning!

Publicerad 2009-04-19 20:51:41 i Allmänt

Jag tycker om utmaningar ;)

Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer: Alla som vill :)



1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen? Jag kommer på drygt en timme med vin ;)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Okej, men jag hör av mig på en stund!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Ja det vore ju inte så dumt ;)

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende? Okej, händer det någe speciellt? :)

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Jo, gör det! :)

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? Hej! Är du också i sthlm eller är du hemma?

7. Vad vill du höra mest av allt? Okej

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet? Ja men nog kan du väl vara me :)

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?  Jaha, bara emil?

- Ganska kul faktiskt! :)

Ingenting förrändras

Publicerad 2009-04-19 19:12:29 i Allmänt

Idag har jag bara tagit det lugnt. Varit hos mamma, förbi farmor och sen städat och rensat i mina skolgrejor. Jag har papper överallt! Så nu har jag delat upp papprena och satt i plastfickor och sen lagt in i en pärm. Riktigt duktigt gjort!
Sen åt vi tacogratäng till middag, det var riktigt mumsigt! :P Nu är det Gossip Girl och emil sitter och ser fotboll, så de blir inge tv för mig =/ Kl. 8 däremot blir det att se wipeout och käka lite gotta :) Sen blir det Van Veteren och sen sängen!
Ha en bra kväll allihopa! :)

- Alltid Du/Jag, aldrig Vi

Victor!

Publicerad 2009-04-18 16:04:43 i Allmänt

Var inne och läste evves blogg och såg att hon hade skrivit om Victor som gick bort 1,5 år gammal! Det är så fruktansvärt att läsa det Victors föräldrar skriver på sin blogg! Det är så orättvist att nån som egentligen har hela livet framförsig drabbas av en sån fruktansvärd och elak sjukdom! Det får mig att ännu mer vilja läsa inom vården och kämpa för att hitta ett botemedel. För nån gång måste det hittas ett!

Grilltime!

Publicerad 2009-04-18 13:32:43 i

Idag är det en underbar dag! Det är sol ute och det blir grillning ikväll! Jippie! Sen blir det nog att köpa nå snacks och se lite robinson! Missade förra avsnittet, men det var tydligen inget jag egentligen missade! :) Snart är det innevecka igen och jag gjorde bort en massa skolarbete igår! Var riktigt nöjd över mig själv faktiskt! :)

Nu är jag så less på att jag inte får in min design! Vill verkligen inte ha en sån här tråkig och livlös blogg! Måste ta och leta vidare på texten och försöka lägga in den! :)

Avslutar med lite påskbilder!



'



- Ibland förstår jag mig inte på dig



Färdigt!

Publicerad 2009-04-16 15:40:28 i Allmänt

Nu är påsken slut och den har varit helt okej! Har blivit en massa grillande ute och de 3 senaste (om inte fler) dagarna har det varit kanonväder! Riktigt skönt! Nu har jag just rullat fetaostfyllda älgfärsbiffar och väntar på att potatisen ska bli färdig så jag kan steka dom! Mums! Uppdaterar säkert mer ikväll! soo long!

- Jag är färdig, ett nej!

Påsk!

Publicerad 2009-04-09 15:47:02 i Allmänt

Nu har påskhelgen börjat! Den började väl redan igår för våran del :) Vi hade planerat att vara ett gäng tjejer och grilla och köra skoter :) Det började med att jag, maja, ida och frida for upp till kisan. Där grillade vi och körde skoter. Synd bara att vädret inte var det bästa =/ Blåste ganska kallt, hade hellre velat ha sol så man kunde sola lite :) Hade tänkt göra souvas ute på murrikkan, men det blev att vi stekte det inne. Fick vi värma oss också :) Det var riktigt mumma alltså, sen grillade jag även pinnbröd ute :P Efter ett tag kom Fanny och Pernilla, men det blev inte att vara ute så länge efter dom kommit, vi andra började frysa ganska rejält så vi bestämde oss för att fara hem till Frida och Eson och fortsätta partyt :)

När vi kom till Frida och Eson spelade vi lite kortspel och drack lite. Sen hade vi beställt upp pizza med erik och emil och det hade jag längtat efter! :) Killarna såg lite fotboll, Emil och Eson som hejjar på Chelsea blev sååå glada över att dom vann så det var lite glädjeskrik ett tag! :P Blev inte att vara så länge för mig, for hem kring 12 tror jag. Efter att ha varit ute en heel dag blir jag sååååå trött! Så jag for hem och sov :) Men det blev så jag fick sova själv inatt, men så kan det vara :)

Idag är det skärtorsdag och jag håller på tvätta lite. Hade tänkt göra det tidigare, men det har aldrig blivit. Sen blir det att göra nå gó mat och bara mysa! Blir förhoppningsvis fest på lördag, ska höra lite! :) Så man får spara till då. Om vädret tillåter far vi nog upp till torget på dan imorrn :)

Hinner nog uppdatera lite mer innan helgen är slut ;) Avslutar detta inlägg med några bilder från igår!

     

Yellow hair

Publicerad 2009-04-04 15:16:13 i

Skulle slinga håret hos mamma, men mitt hår är så tjorvigt så jag gjorde hela utväxten istället! Sist jag gjorde det blev det vitt i botten och resten gult! Så nu tänkte jag att jag inte skulle ha i det så länge, det blev ändå gult! Åh!! Har i silvershampoo nu, men jag har en känsla av att det som är gult förblir gult! Hur ska det gå ikväll?!

Har ögon shoppat på www.ellos.se och hittat dessa snygga skor!




****

A Father's Amazing Love!

Publicerad 2009-04-04 11:35:05 i Allmänt

Har just sett världens mest största kärlek från en far till sin son!
Kanske är den enda som inte sett det, men det är riktigt gripande!


En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du ett maraton med mig?"

 Pappan  svarar: "ja" och de springer sitt första maraton tillsammans"

En annan dag  frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du ett till maraton med mig?" och  pappan svarar igen "ja, min son".
En dag frågar  sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning,  180 km cykling, 42 km löpning)
Och pappan  svarar igen "Ja"..


 

Nya köp!

Publicerad 2009-04-04 09:43:10 i

Jag sa ju att jag skulle visa vad jag köpt på Gina Tricot och eftersom jag alltid glömmer bort att lägga upp bilder ska jag nu ta mig i kragen och göra det! :) Ikväll blir det fest hos Hanna och det kanske blir att ha på sig nå av mina nya köp :) Uppdaterar säkert senare!



Lite dåliga bilder, men man kanske ser ändå :)


- Längtar till ikväll :)



Bio!

Publicerad 2009-04-03 22:05:53 i Allmänt

Det blev en tidig morgon för mig. Steg upp kring 5 för att göra mig färdig och åka till skolan där det väntade labbar :) Idag hade vi genomgång i hur man lindar och behandlar bensår och hur man färster en colostomi. Riktigt intressant! :) Kring halv 3 då jag slutade väntade emil på mig också gick vi på stan en sväng. Hittade lite kläder på Gina Tricot (Bilder kommer sen). :D Sen blev det middag på Waldorf där det blev en LaGondola, mumma! Och slutligen såg vi den nya Fast and Furious! Den var riktigt bra! Den kan vi rekommendera!

Nu är vi hemma. Ska ta en dusch, sen blir det att lägga sig och se en film. Är trött!



- Sov gott!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela