sofiaåkerlund

Nytt!

Publicerad 2012-03-21 17:55:25 i

Har haft ännu en fullspäckad dag idag! Kul när det är fullt upp att göra! :) Var och åt lunch/middag med Maja på Nodo innan hon for vidare till byn! Fyndade även en tröja! :)


Tisdag

Publicerad 2012-03-13 11:25:38 i Allmänt

Idag är det tisdag och jag ska snart göra mig iordning för att sedan gå och hälsa på där jag ska sommarjobba i sommar! Tror jag tar bilen, det blåser fortfarande ganska mycket! Måste sedan fara och handla det jag glömde igår! Emil är ju och jobbar, så jag ska lyxa till det med godsaker till middag ikväll ;)

Var ju förresten i sthlm helgen som var! Var riktigt roligt att hälsa på tjejerna och de hade fixat en riktigt rolig födelsedagsfest! Shoppade lite också, men inte mycket. Tycker ändå bara man går in i de affärer som finns här hemma. Däremot har dom mycket mer utbud på dom affärerna i sthlm än hemma.
Åt förövrigt den GODASTE chokladtårtan! Så gudomligt god! Och jag har även hittat en favoritrestaurang! Om ni far till sthlm ska ni äta på Vapiano! Såååå god mat! Dom har pasta, pizza, sallad och antipasti + efterrätter. Jag åt bara pastan, men man får välja själv från en meny vad man vill ha för tillbehör och sedan kan man tillsätta fler ingredienser om man vill. Åt på fredagen en pasta med svampmix, oxfilé, färska grönsaker, vitlök, chili, ruccola och vitt vin. Var riktigt gott! Innan jag skulle hem på söndagen åt vi också där och då åt jag pasta med oxfilé, svampmix, grillade grönsaker, vitlök, chili, ruccola, rött vin, grädde och en massa parmesan! Dessutom får man välja vilken pasta man vill ha! Ja, absolut den bästa restaurangen, enligt mig ;) Det som är bra är att man även får se när dom lagar maten! Så den rekommenderar jag verkligen! :)

Bild lånad från google.com

umeå!

Publicerad 2012-03-05 12:46:08 i Allmänt

I helgen var jag ju som sagt till umeå och hälsade på Sara och Maja! Var jättekul att träffa dom eftersom det var ett tag sedan sist.

Vi kom dit fredag kring 18 och 19 hade vi bokat bord på Allstar! Åt en riktigt god pasta med svamp och oxfile, så den rekomenderar jag om ni ska äta där :) Hade ju inte tänkt att det skulle bli några större festligheter på fredagen, men vi var ändå hemma kring halv 1 så det vart en lyckad kväll :)

Lördag drog vi en sväng på stan och shoppade och sedan var det bara hem till Sara och laga mat och fixa oss inför kvällen! Vi drog en förfest hos Sara sedan var det dags att bege sig ut på stan och Rex, var grymt mycke folk men det var riktigt kul! När vi skulle hem höll jag aldrig på att få ut jackan.. Jag gick 25 min före bussen skulle gå och det kom bara mer och mer folk som tryckte på att jag var nära på att få panik eftersom jag stod mitt i gröten och folk trängde sig hela tiden! Tillslut kom jag fram och då ringer min telefon och tjejerna säger att om 7 min går bussen! Stress stress stress! Iaf får jag tillslut ut min jacka och springer genom Rex för att komma ut på torget! Kommer ut på torget och inser att jag har ingen aning om vilket håll jag ska! Då ringer sara och frågar vars jag är, hör att det ekar när vi pratar med varann så jag anar att hon är nära mig! Tillslut hör jag någon som ropar "där är du, SPRIIIIING"!! :D Så det var bara springa i högklackat så fort man bara kunde så vi skulle hinna med bussen! Har nog aldrig sprungit så fort till en buss. Och med min hosta har jag ju INGEN kondis! Vi tog oss iaf till bussen där det var låååång kö, så vi hade inte behövt springa sådär fort egentligen, haha! Men vi tog oss då på bussen och hem till Sara! Var en upplevelse i sig kan jag lova :P Men kul var det!

söndag drog vi hem kring 8 på morgonen, var ganska skönt att åka hem tidigt. Spec när Emil börjat jobba borta veckovis och jag ville spendera lite tid med han! :) Men hade en grymt tolig kväll och nu är det jobb som väntar idag till imorrn, sen drar jag till torpet och sover där och jobbar sedan onsdag till torsdag igen och på fredag drar jag ner till stockholm och hälsar på! Ingen rast och ingen ro! :P






heheh

Publicerad 2012-03-01 17:37:13 i Allmänt

Hehe, nu är jag sådär dålig på att blogga igen. MEN till mitt försvar har jag faktiskt inte haft något intressant att skriva + att jag varit sjuk nu i en vecka. Imorrn drar jag däremot med 4 andra tjejer till Umeå för att hälsa på Maja och Sara :) ska ta med mig kameran och om jag kommer ihåg ska jag ta en massa kort och lägga upp här på bloggen! Förhoppningsvis kan ni se fram emot en uppdaterad blogg efter helgen :) Hej svejs!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela