sofiaåkerlund

**

Publicerad 2008-10-29 18:40:12 i Allmänt

Ikväll blir det en tidig kväll! Har pluggat inför tentan imorgon, men det går TRÖGT! Jag känner mig inte sådär jätte förberedd för jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska träna på. Har försökt träna på kurs målen.. Men vi får se vad det resulterar i imorgon! Ikväll kommer emil hem igen, vi ska köpa mat från grillen. Dom har öppnat igen och jag ides inte stå och laga mat kl 8 då emil kommer hem.. :P Sen blir det en tidig kväll, kanske en film och Ben & Jerry´s? ;)

Ha en trevlig kväll! :)

Tenta och sprängande huvudvärk!

Publicerad 2008-10-27 19:59:51 i Allmänt

Idag har jag haft tenta! Tror det gick ganska bra faktiskt! :) Skönt om det skulle gå vägen :) Iaf så sitter jag och ser "sjukhuset" nu och äter lite Ben & Jerry´s! :P Tror jag ska ta en tablett och gå och lägga mig snart, har en sprängande huvudvärk! Tror all stress har släppt efter allt tenta plugg! Aja, nu dunkar mitt huvud för fullt!

Uppdaterar mer imorgon!

Sweet Dreams!

Diskoteksbranden i Göteborg och Tenta plugg!

Publicerad 2008-10-26 20:21:47 i Allmänt

Idag har jag pluggat i regel hela dagen eftersom man ställt om klockan! For och handlade med emil kring 4 sen har jag varit ledig från pluggandet tills nu. Har just sett om "Diskoteksbranden i Göteborg", så fruktansvärt! Varje gång är jag lika intresserad av att höra historien som tyvärr är verklighet! Deras historier skär i hjärtat! Tänk vad dom varit med om, vilken panik! Vilken hemsk känsla att bara veta att nu är det över! Jag hoppas att det aldrig händer igen!

Just nu så sitter jag och ser "Hål i väggen", jag håller på att skratta ihjäl mig! :P Lika roligt varje gång!
Hade just ett trevligt samtal med Maja! Har inte pratat me tjejerna så mycket sen dom for ner till storstan! Det känns att dom är borta! Men nu är Hanna hemma, the make up artist! Blir nog så jag drar ner till sthlm till maja på visit helgen den 22-23 november! Ska försöka få med mig några fler tjejer också! Det kommer nog bli kul! Roligt att träffa dom! :) 

Snart ska jag njuta av sista timmarna med emil innan han än en gång är borta och tjänar ihop stålar! Ska lägga oss i sängen och se film och fortsätta plugga inför tentan imorrn! Hoppas, Hoppas jag klarar den! :)  

Sov gott allihopa!

Ändrat

Publicerad 2008-10-23 12:53:12 i Allmänt

Jag är ganska besviken på mig själv idag! Eftersom jag gjorde färdigt frågorna igår tänkte jag läsa på frågorna idag. Men idag har jag ingen som helst motivation så jag har inte kommt mig för att plugga än! Besviken på mig själv! Aja, Ska göra mig någe lunch och sen måste jag sitta ett tag och läsa! Hoppas Ida kommer hit och hjälper mig att börja packa ihop inför flytten! Ska börja packa ner glas och porslin och sånt som tar tid, vi får klara oss! Sen ska vi rensa i förrådet och fara på tippen imorrn! Mycket att  göra då man egentligen inte har tid! Aja, bara att slänga allt och inte tänka att "det här kanske jag använder igen". Släng för tusan! Har du inte använt det hittils så kommer du inte använda det nu! :P

Har bokat biljetter till Skellefteå - Luleå den 3 januari! Ska ge dom till emil i julklapp! :) Och den här gången bokade jag ganska bra platser, tror jag! Ringde då och sa det till emil så han kunde säga om det var bra platser!

Nog om detta! Nu ska jag laga lunch! :)

ByeBye!

Klaaaaar! :D

Publicerad 2008-10-22 15:25:20 i Allmänt

Nu är jag äntligen klar med alla instuderingsfrågor!! Verkligen kluriga och svååra frågor. Började med dem i måndags och då tänkte jag att jag aldrig skulle bli klar, men det blev jag! Så nu gäller det bara att plugga in alla frågor till på måndag! Känner mig riktigt förberedd! :) Men eftersom jag redan gjort instud frågorna så har jag förhoppningsvis lite kvar i skallen :) Men vi är några som konstaterat att så fort man skrivit tentan så försvinner allt hur huvudet och det är bara ladda om inför nya tentor! :P Hur ska det gå när jag är färdig sjuksyrra, hoppas jag fortfarande kommer ihåg lite av det då! :)

Nu har jag just duschat och ska snart göra middag till det att emilson kommer hem! Måste stå med maten färdig för idag är det MATCH! :) Kul!

ByeBye!

Lägenhet

Publicerad 2008-10-21 14:49:45 i Allmänt

Detta har varit en låååång dag! Jag steg ju trots allt upp 7, åt en rejäl frukost (Fil med bär och fullkornsflingor, Fröigsmörgås med ägg och ett juiceglas) och tog sen en 45 min lång promenad :) SÅ idag har jag känt mig pigg! Inget småätande som jag brukar göra utan jag åt 8 vindruvor till mellis och 8 st efter lunchen (som bestod av fisk).  Men det blir en liten sen middag idag.. Ska äta kring 8 när emil kommer hem!

Kl 5 ska jag och erik och räkna tapetrullar till nya läggan! Som jag sa är det inte länge kvar och det är bra att vi får beställa tapeterna nu än att vi ska göra det när vi får nyckeln. Då tar det ännu längre tid innan vi kan flytta ut ur denna lägenhet. Ska försöka vara ute så fort som möjligt så att vi inte får betala hela hyran själv och spara på elen, så vi inte åker på att betala hela. Men det fixar sig :)

Nu lever tvättmaskin om! Ett - med den nya lägenheten är att vi inte har tvättmaskin i lägenheten, men ett + med det också är att man inte behöver ha tvätten hängandes i lägenheten! Det här kommer bli bra! Dessutom ääälskar jag att bada och nu ska jag äntligen få ett badkar! jippie!

Aja, nu ska jag fortsätta plugga, sen blir det att hoppa i duschen och iväg och räkna tapeter!

See ya! /S

Tidigt som tuppen

Publicerad 2008-10-21 07:19:17 i Allmänt

Idag är jag uppe tidigt som tuppen! När emil for och jobbade kunde jag inte somna om så istället tänkte jag käka en rejäl frukost snart och sen börja plugga, så jag inte behöver plugga heeeela långa dagen! Har 4 tentor nästa vecka, snacka om att jag kommer vara utmattad av allt pluggande! MEN, vi fick nu lite instuderingsfrågor med svar och utan svar + vad vi ska kunna till provet! Då känns det mycket bättre! Är så svårt när man inte vet var man ska begränsa sig.. Men nu gjorde lärarna det allt lättare! Tack! :P

Jag känner lite panik i kroppen! Vi skulle ju få lägenheten den 1 november, men det är en lördag så jag antar att vi får den nästa vecka nångång. Och jag har inte börjat packa ihop än! Men jag ska hårdplugga fram till helgen och på fredag ska vi upp på tippen och slänga grejor ur förrådet + att jag lördag ska börja packa i lådor! Sen har jag tentorna måndag och fredag nästa vecka så jag har fullspäckade 2 veckor framöver! Men det kommer nog gå bra tillslut.. hoppas jag!

Aa, nu ska jag börja göra mig någe frukost och sen börja plugga.. Kanske skulle försöka hinna med en prommis, det är ju trots allt + grader! :)

See you later!

Varför inte?

Publicerad 2008-10-16 18:46:26 i Allmänt

Jag har hittat en urgullig hund som jag vill köpa! Ska försöka övertala emil om att köpa en, det är han som sätter stopp! Och just nu är jag ju hemma varenda dag medans jag går skola så varför skulle vi inte kunna skaffa vovve nu?

Dagen idag!

Publicerad 2008-10-16 10:12:22 i Allmänt

Idag är dagen torsdag och då kommer emil hem! Men han var hem igår och spelade match så jag träffade han då :) Matchen gick dåligt och laget har jag aldrig sett så dåligt nån gång! Aja, nu är det bäst att dom försöker vinna matchen i luleå och bara för att det går dåligt från början så ska man inte ge upp! Då är det klart att ni redan förlorat! Och jag var faktiskt ärlig efter matchen och sa att dom var kassa och det tyckte dom var bra, dom behöver inte alltid få beröm, gör dom dåligt ifrån sig får dom höra det också! Så de så! :P

Idag ska jag plugga och åter plugga. Sen måste jag nog byta av min syster innan hon ska jobba för min lillebror har magsjuka. =/ Ajaj, ta på trä! Sen blir det hem att göra middag och mysa med emil efter hans träning! :)

Nu har vi bokat platser till western farm också! Fan vad kul det kommer bli! Synd bara att inte syrran kan följa med oss. :( Det är 18 års gräns där och hon är tyvärr bara 17. Och det går inte precis att smita in just på julshowen.. Det är det som är så dumt! Aja, antingen kommer hon in med samuels familj eller så får hon vänta till nästa år. Men för nästan 600 spänn så skulle inte jag våga chansa, det hade hon rätt i. För vad ska man göra om man inte kommer in, det är ju inte att bara fara hem igen och dessutom har du just gått miste om mycke pengar! Aja, Nog om detta!

Nu ska jag fräscha till mig och börja plugga lite!

See ya!

Stress!

Publicerad 2008-10-14 14:00:29 i Allmänt

Idag är det plugg för fulla muggar! Känner mig lite stressad! Känns som att tentan är lååångt bort, men den är bara om drygt 2 veckor! Ajaj, blir hårdplugg!

Ikväll ska jag göra morotssoppa hos mamma och bjuda dom! Det låter nog inte så gott, men det är fruktansvärt gott! :P Det är Jossan som fått mig att äta den, hade bara hört talas om den berömda morotssoppan och nu har jag smakat den! :) Till och med emil tyckte om den, tro det eller ej! Får se om den blir lika lyckad som jossans! :S

Iaf, jag har just köpt en ny mobil. Den såg fin och bra ut, inte spec dyr! Men jag är inte nöjd med den, inte alls min typ av mobil. Jag trodde inte jag var tvungen att köpa en mobil som hade alla de finesser som jag hade på min förra. Men det måste jag! Känner mig helt borta utan dom. Det är ju faktiskt av vissa skäl som jag använder alla dessa finesser! Och jag kanske har lyckat sälja min mobil som jag köpte! :) Så nu blir det att köpa en ny och jag har redan spanat in 2 st så nu måste jag bara välja en! :S

Dom ser ut såhär:
 
W760IREDW890IBROWNSF


Aja, nu ska jag fortsätta plugga och beställa mobil. Sen blir det föreläsning 14.45 och sen matlagning hos mamma! :)

See ya!

Jag

Publicerad 2008-10-09 11:10:36 i Allmänt

Hur svarar du i hemtelefonen? Sofia
Hur svarar du i mobiltelefonen? Heeej, beroende på vem som ringer
Ringer det mycket till dig? Ibland
Ringer du mycket? Nja, inte så mycket
Vem ringde du senast? Emil
Hur mycket pengar har du? Så jag klarar mig! :)
Senast kramat och när? Emil, i måndags
Antal timmar sömn inatt? 11
Sov du ensam? Ja :(
Vem sov du hos senast? Mamma?
Vem sov hos dig senast? Jossan?
Vem vet mest om dig? Shit, jag hoppas det är nån av mina nära vänner, emil och mamma
Vem vet du mest om? Oj, det var svårt!
Vad ser du fram emot? Att emil ska komma hem!
Vad vill du ha just nu? En puss och kram
Vem längtar du mest efter? Emil
Vem vill du helst slippa? Ingen just nu
Vem stör du dig på? En tjej
Vem vill du sova bredvid inatt? Emil
Vilken buss åker du oftast? 31, Älvsbyn-Luleå
Vilken årstid är det nu? Höst/vinter
Anser du dig själv snygg? Alltid ;)
Har du varit kär? Ja!
Är du kär nu? Ja!
Är du en bra partner? Den bästa! :P
Har någon varit otrogen mot dig? Ja
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Nej, inget jag vet iaf
Har du varit otrogen? Nej
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Inte ragga iaf
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja!
Vad åt du senast? Frukost
Är du polare med grannarna? Nej
Har du varit på ett party? Ja
Har du varit utomlands? Jaaaa, vill fara igen!
Var är dina syskon just nu? Skolan och dagis?
Vilken tid gick du upp imorse? 10.30, onödigt sent!
Vad gjorde du kl 2 inatt?  låg och sov 
Vad är det första du gör på morgonen?  Försöker stiga upp! :S
Vad ska du göra efter det här? Göra mig fräsch

Söndag

Publicerad 2008-10-05 19:50:54 i Allmänt

Idag är det söndag och vi har just ätit lax med pressad potatis och vinsås! :P Mums!
Nu sitter vi och ser på Singing Bee, ganska kul att se och höra de som inte riktigt har rätta toner ;) Haha!

Igår var vi ju i stugan och åt lite god mat och mös på med min familj och kusiner. Var riktigt trevligt och väl behövligt!
Det blev tyvärr inte att ta ut löshåret idag. Vart lite tight med tid så det kanske blir tisdag istället. Men det kan inte vänta så mycket längre till sen. Hoppas jag inte tappar allt hår! Ska beställa tid på klippet också :)

I veckan ska jag och göra fältstudier på vårdcentralen här i Älvsbyn! Det ska bli intressant. Vi ska ha mycket om kost och ätande. Skönt att få vara här hemma och inte behöva fara till Sunderbyn eller piteå och praktisera.

Aja, nu ska jag ta fram lite gotta och mysa med min älskling! ;)

ByeBye!

Den 4 Oktober 2008

Publicerad 2008-10-04 13:03:13 i Allmänt

Idag är det den 4 oktober. Tiden går så fort. Jag sa igår till L att snart blir det att planera nyår! Det är så mycket som händer på en gång nu. Om knappt en månad flyttar vi, Jag måste börja städa ihop och rensa ut allt som inte används och jag har 4 tentor att plugga till! Men det finns en rolig sak att längta till! Jag fyller 20 om drygt 2 månader! Jippie!

I dag ska jag och se då emil spelar match, serien börjar idag och med det följer spänning! Jag är nog uppspelt när serien inte börjat så vad kommer jag inte vara nu?! Men jag tror inte dom förlorar mot detta lag.. sist vann dom tror jag! :) Aja, jag ska iaf se med mange och ante idag.. Kommer bli kul :) Och efter matchen bär det av till stugan där jag och emil är bjudna på middag hos mormor och morfar. Ska bli skönt att komma bort ett tag. Om än de bara är över en helg. Där ska vi även sova till imorrn.

Sen blir det hem och ta ut mitt löshår! Snacka om att jag haft otur med det! Jag har haft utslag på huvudet av dom och nu har dem börjat tjorva ihop sig så det är bara stora tjorvar! Jag har redan tunt hår och jag kommer inte ha mycket hår kvar när jag tagit ut dem! =(

Aja, nu ska jag börja göra mig iordning så jag är färdig då mange kommer och hämtar mig :)

See you!

Inne vecka

Publicerad 2008-10-01 19:50:12 i Allmänt

Hejsan!

I veckan har jag inne vecka i skolan. Det innebär att eftersom jag går på distans så får jag vissa veckor som jag ska in till skolan för att göra labbar osv. Dom har varit ganska lugna, tills nu. Den här veckan var extra jobbig! Vi går lååånga dagar, som man gjorde i gymnasiet. Men när man inte har rutiner för varje dag så får kroppen en chock! Vi hade också en examination, muntligt. Det gick ganska bra faktiskt! Aja, nog om skolan nu.

Jag har hittat en ny shopping sida ;P Den är inte så dyr i pris. Men snygga grejor! Kolla in Gojane.com

Dessa skor ska jag beställa:
crinkle patent round toe heel boot

Snygga va? :)


Nu är det snart idol, före det. En dusch! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela