sofiaåkerlund

Morgon

Publicerad 2009-08-06 08:31:52 i Allmänt

Nu är det morgon och jag är uppe ganska tidigt! Har en sak att göra nu på morgonen, sen ska jag nog cykla till mamma och följa dom till påle och sola.. Är inte så stort fan av påle, men mamma börjar jobba nästa vecka så jag hade tänkt få umgås lite med henne :) Tror min syster och bror skulle följa också :)

Igår vart det en heldag i storforsen, riktigt skönt och mysigt hade vi det :) Trodde inte jag hade blivit nå brun, men min rygg har stekt ;) Badade även i döda fallet (?). Jag och lillemor var så modiga och hoppade från 2 meter ;P Haha! Men det såg högre ut än vad det var när man stod på klipporna! Tror en del av tjejerna skulle dit idag också. Have fun girls! Efter vi varit i storforsen gjorde jag hemmagjord pizza som jag bjöd emil och maja på :) Den vart faktiskt riktigt god! En aning hård botten, men skit samma! Efter middan drog jag och maja och hälsade på Ida och Vilda! Var riktigt mysigt! Stannade där ett ganska tag faktiskt, trevligt att umgås :) Vi kanske ses snart igen, hoppas jag ;)

Hade velat ta en massa kort igår och idag, men tyvärr så är ju min kamera sönder så det blir inga kort :( Har insett nu att det inte är nån idé att jag lämnar in den och försöker laga den, för den kommer inte gå att laga och sen fanns det inte att köpa föräkring på vattenskada då jag köpte den.. (konstigt?) Så nu får jag helt enkelt ta och kolla mig om efter en ny.

Här badar vi i storforsen :)



Nån meter nedanför livbojen hoppade vi, Sen finns det så man kan hoppa från 10 meter eller 12 meter. Men det fanns inte i våra tankar :P


- kamera

Kommentarer

Postat av: Evelina

Publicerad 2009-08-07 14:07:12

Jo den är liten, man sitter väldigt nära inpå varandra vid det. Men snyggt och stilrent. Ja men exakt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela