sofiaåkerlund

Mat

Publicerad 2011-09-09 10:03:27 i Allmänt

Åh, vad jag skulle vilja ha en systemkamera! Jag älskar att laga mat och det skulle vara mycket roligare att kunna ta fina kort på de rätter jag brukar göra och lägga ut tillsammans med receptet på bloggen! Men bilderna blir å fula med en vanlig kamera så jag kommer mig aldrig för att göra det..
Iaf, så sitter jag och väntar på mormor nu. Vi ska åka och handla, emil tog bilen idag och jag tvivlar på att jag orkar bära alla påsar hem + att jag fått en utav lamporna jag beställt och den vill jag gärna hämta ut också :) Ska förbi jysk och elgiganten också..
Imorgon drar jag, emil och linnet till umeå på äventyr! Kommer bli såå spännande och jag hoppas jag fixar det! Vad det är vill jag inte riktigt säga än, nog för att dom flesta vet vad det handlar om :P Men det har med mitt största intresse att göra!
Tänkte på en annan sak också. Ni är ganska många som verkar läsa min blogg! Kan ni inte lämna en liten kommentar om vem ni är, vad ni skulle vilja läsa om på min blogg, osv.. Skulle vara kul att kunna skriva om ngt som ni vill läsa om! Sen är det absolut bara att ställa frågor om ni funderar över ngt :)

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2011-09-10 20:36:37

Jag kikar ju in lite då å då! ;) Vill väl egentligen inte läsa om nått särskilt så utan tycker en variation av allt och inget är kul! Tycker det är inspirerande att bara kika runt hos vänner, bekanta och obekanta och läsa om lite allt möjligt! :) Kram på dig!

Postat av: Lotta

Publicerad 2011-09-13 16:58:31

Jag brukar titta in här ibland sen jag såg att vi läser samma utbildning och bor i samma stad :-) Fortsätt skriva om de olika saker som du hittills gjort bara. Kram Lotta

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela